fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Yoshi's Crafted World ja Kirby’s Extra Epic Yarn julkaistaan maaliskuussa!

Yoshi's Crafted World ja Kirby’s Extra Epic Yarn julkaistaan maaliskuussa!

Uudet käsityönä tehdyt Yoshi- ja Kirby-pelit julkaistaan maaliskuussa. Yoshi’s Crafted World, täysin uusi seikkailu ja ensimmäinen Yoshin tähdittämä peli Nintendo Switchille, julkaistaan yksinoikeudella konsolille 29. maaliskuuta. Kirby’s Extra Epic Yarn julkaistaan Nintendo 3DS -käsikonsoleille 8. maaliskuuta.

Yoshi's Crafted World -pelissä ohjataan Yoshia, joka lähtee tutkimaan suurta maailmaa, joka on valmistettu kotitalousesineistä kuten laatikoista ja paperimukeista, seikkaillen jokaisen teemakentän läpi ratkaistakseen pulmia ja löytääkseen piilotettuja aarteita. Kääntöpuolella kentät voi pelata takaperin, mikä tarjoaa uusia näkökulmia tutkittavaksi ja haasteen löytää kenttään piilotetut Poochy-Pup -pennut. Pelaajat voivat jopa pelata pelin läpi yhdessä ystävänsä kanssa kaksinpelattavassa co-op -tilassa.

Kirby’s Extra Epic Yarn -pelissä, ehostettu versio arvostetusta Kirby’s Epic Yarn -pelistä, joka julkaistiin alun perin Wiille, Kirby siirretään kankaasta ja langasta valmistettuun maailmaan purkaakseen vihollisia, avatakseen salareittejä ja muuntautuakseen voimakkaiksi kulkuneuvoiksi. Kaikki kentät alkuperäisestä Wii-versiosta on mukana, mutta tämä Nintendo 3DS -versio sisältää myös joitakin uusia ominaisuuksia kuten Ravel Abilities -kykyjä, jotka tehostavat Kirbyä hauskoilla tavoilla, uusia minipelejä, jotka sisältävät tuttuja hahmoja kuten King Dedede ja Meta Knight, uusia huonekaluja, joilla voi muokata ja sisustaa Kirbyn asunnon, sekä uuden Devilish mode -tilan, joka tekee jokaisesta kentästä entistä haastavampia.

Ravel Abilities -kyvyt sisältävät jättiläismäisen lankapallon, jonka avulla hyökätään vihollisia vastaan, lankamiekan, jolla voi leikata mitä tahansa sekä Nylon-kyvyn, jonka avulla voi kutsua paikalle tuulen, joka auttaa keräämään helmiä.

Luova, värikäs ja visuaalisesti upea peli sisältää myös uuden amiibo-ominaisuuden yhteensopiville Kirby-sarjan amiibo-figuureille, jotka antavat Kirbylle hattuja ja kykyjä käytetyn figuurin mukaisesti.

Yoshin ja Kirbyn faneilla on paljon odotettavaa maaliskuussa, kun Yoshi’s Crafted World julkaistaan yksinoikeudella Nintendo Switchille 29. maaliskuuta 2019, ja Kirby’s Extra Epic Yarn julkaistaan Nintendo 3DS -käsikonsoleille 8. maaliskuuta 2019.