fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Pohjoismaiden finaalin voittaja on selvillä Splatoon 2 European Championship 2018-2019 -mestaruuskisoissa!

Pohjoismaiden finaalin voittaja on selvillä Splatoon 2 European Championship 2018-2019 -mestaruuskisoissa!

Viime lauantaina 26. tammikuuta neljä pohjoismaista joukkuetta muodostivat Pohjoismaiden finaalin Splatoon 2 European Championship 2018-2019 -mestaruuskisoissa. Finaalin joukkueet olivat nimeltään Pyykkipojat, Ämpäri Gang, bay bait ja Team Blackfisk. Ainoastaan yksi joukkue selviytyi taisteluista voittajana ja eteni Euroopan finaaliin, joka järjestetään Pariisissa 9.-10. maaliskuuta 2019.

Semifinaali ja finaali lähetettiin suorana lähetyksenä, mutta jos missasit sen, voit katsoa sen jälkikäteen täältä.

Huom! Jos et ole vielä nähnyt lähetystä, etkä halua spoilereita ennen sitä, sinun kannattaa lopettaa lukeminen tähän.

0128 pokal

 

Viime perjantaina arvottiin, mitkä joukkueet kohtaisivat toisensa semifinaalissa. Kaksi suomalaista joukkuetta Pyykkipojat ja Ämpäri Gang kohtaisivat ensin toisensa. Tästä taistelusta Ämpäri Gang vei voiton 3-0 tuloksella.

Toisessa semifinaalissa kohtasivat ruotsalais-norjalainen joukkue bay bait ja ruotsalainen joukkue Team Blackfisk. Tässä oli myös todella selvä tulos, kun bay bait voitti 3-0.

Joten finaalissa kohtasivat toisensa Ämpäri Gang ja bay bait. Se oli todella kova ottelu, sillä molemmat joukkueet käyttivät mielenkiintoisia strategioita, mutta Ämpäri Gang -joukkueella ja joukkuekapteeni Sendoulla oli kokemusta ja taktiikka, joista bay bait ei selviytynyt. Ämpäri Gang voitti bay bait -joukkueen 3-0 tuloksella ja näin ollen voittajajoukkue on selvillä!

0128 baybait pyykkipojat

0128 bilder

 

Suuret onnittelut Ämpäri Gang -joukkueelle, joka on nyt Pohjoismaiden mestari Splatoon 2 -pelissä ja näin ollen heillä on kunnia edustaa Pohjoismaita Splatoon 2 European Championship -mestaruuskisoissa Pariisissa 9.-10. maaliskuuta. Toivotamme Ämpäri Gang -joukkueelle onnea ja menestystä Pariisissa!!!

Haluamme samalla myös kiittää kaikkia Splatoon 2 European Championship 2018-2019 -mestaruuskisojen Pohjoismaiden karsintoihin osallistuneita joukkueita. Mitä mahtavia Inklingejä ja Octolingeja te olettekaan!

 

0128 amparigang1

Kuvassa erittäin onnellinen Ämpäri Gang.
Vasemmalta oikealle joukkueen kokeneet jäsenet Sendou, Kaldemar, Plontro ja Nikey.

Seuraa meidän pohjoismaista Splatoon 2 -tiliä Twitterissä saadaksesi viimeisimmät päivitykset!