fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • European Smash Ball Team Cup

European Smash Ball Team Cup

Pidätkö sinä ja ystäväsi Super Smash Bros. Ultimate -pelistä ja kilpailemisesta? Sitten voitte hyödyntää tämän tilaisuuden ja testata taitonne tavoitteenanne tulla Euroopan parhaimmaksi joukkueeksi!

Turnaus on nimeltään European Smash Ball Team Cup ja se huipentuu suureen finaaliin, jossa maanosan voittaja kruunataan.

Kaikki pelaajat, jotka ovat täyttäneet kaksitoista vuotta ja jotka asuvat Pohjoismaissa, voivat muodostaa joukkueen, jossa on kolme pelaajaa ja osallistua pohjoismaiseen karsintakierrokseen. Huomioi, että on myös sallittua pitää neljäs pelaaja varalla, mutta se ei ole kuitenkaan mikään vaatimus.

Karsinnat Pohjoismaiden finaaliin järjestetään seuraavissa paikoissa:

Tanska, Nørrebrohallen

Päivämäärä: 16. maaliskuuta, klo 12:00
Osoite: Nørrebrogade 208, Kööpenhamina (Löydä tänne)
Linkki (tiedot/rekisteröinti): Smash.gg // Twitter: @MrKingFunk
Järjestäjä: Danish Smash Bros. Community/Bergsala

Norja, Komplett Store

Päivämäärä: 16.-17. maaliskuuta, klo 12:00-18:00
Osoite: Kronprinsesse Märthas plass 1, Oslo (Löydä tänne)
Linkki (tiedot/rekisteröinti): Rekisteröidy Facebookin kautta!
Järjestäjä: Komplett/Bergsala

Ruotsi, Webhallen

Päivämäärä: 23.-24. maaliskuuta
Osoite: Sveavägen 39, Tukholma (Löydä tänne)
Linkki (tiedot/rekisteröinti): Challonge.com
Järjestäjä: Webhallen/Bergsala

Suomi, Östersundomin leirikeskus (Östersundom Camp Center)

Päivämäärä: 31. maaliskuuta*
Osoite: Knutersintie 915, 00890 Helsinki (Löydä tänne)
Linkki (tiedot/rekisteröinti): Smash.gg
Järjestäjä: Smash Finland ry
*Union XX -tapahtuma järjestetään perjantai 29. - sunnuntai 31. maaliskuuta. European Smash Ball Team Cup -karsinnat järjestetään sunnuntaina 31. maaliskuuta.

Kaksi joukkuetta näistä jokaisesta karsinnasta etenee jatkoon Pohjoismaiden finaaliin, joka järjestetään Tekniikan museossa, Tukholmassa 13. huhtikuuta. Joukkue, joka voittaa Pohjoismaiden finaalin, jatkaa sitten suureen Euroopan finaaliin.

Pelaajat ja joukkueet voivat osallistua useampaan kuin yhteen karsintakierrokseen, paitsi sellaiset joukkueet ja pelaajat, jotka ovat jo voittaneet aikaisemmalla karsintakierroksella. Pelaaja ei voi kilpailla useammassa kuin yhdessä joukkueessa Pohjoismaiden finaalissa.

Muodosta joukkue Smash-ystäviesi kanssa ja aloita treenaaminen karsintoihin jo nyt!

Pidätämme oikeuden mahdollisiin virheisiin ja pidätämme myös oikeuden päivittää turnauksen tietoja jatkuvasti.


Pelaajia, joukkueita ja karsintakierroksia koskevat säännöt

Kuka voi osallistua kilpailuun?

Kaikki pelaajat, jotka ovat täyttäneet kaksitoista vuotta* ja jotka asuvat Pohjoismaissa, voivat osallistua Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup 2019 Nordics Qualifier -karsintoihin. Sinun ei tarvitse omistaa Nintendo Switchiä tai Super Smash Bros. Ultimate -peliä voidaksesi osallistua offline-tapahtumaan. Suosittelemme, että rekisteröit täyden joukkueen. Pelaajat, jotka eivät ole rekisteröineet täyttä joukkuetta, voivat mahdollisuuksien mukaan muodostaa joukkueen paikan päällä yhdessä muiden pelaajien kanssa, joilla ei ole joukkuetta. Huomioi kuitenkin, että ennakkoon rekisteröityneet joukkueet ovat kilpailussa etusijalla silloin, kun karsintapaikkoja on rajallinen määrä.

Suostumus julkaisuun

Turnaus dokumentoidaan ja jaetaan useiden eri kanavien kautta kuten esimerkiksi: Twitch, YouTube, Facebook ja Twitter. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt, että osallistumisesi voidaan jakaa näiden ja muiden kanavien kautta.

Kilpailun säännöt

Jokaisella karsintakierroksella on omat säännöt, muista lukea mitkä säännöt kuhunkin karsintakierrokseen pätevät erillisellä tietosivulla. Pohjoismaiden finaalin säännöt ovat saatavilla paikan päällä finaalipaikalla.

Voittava joukkue

Kun joukkue etenee jatkoon Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup 2019 Nordics Qualifier -karsintakierroksella, kyseisen joukkueen jäsenet rekisteröidään heti ja he voivat kilpailla Pohjoismaiden top 8 -finaalissa, joka järjestetään huhtikuussa (päivämäärä ja paikka paljastetaan myöhemmin). Kun joukkue ja sen jäsenet etenevät jatkoon, he eivät saa osallistua mihinkään jäljellä olevaan karsintakierrokseen.

Varapelaaja

Joukkueella voi olla kolmen pääpelaajan lisäksi yksi varapelaaja. Varapelaajaa pidetään osana joukkuetta ja häntä on siksi koskettava samat säännöt kuin muita joukkueen jäseniä. Varapelaaja on rekisteröitävä samanaikaisesti muiden pelaajien kanssa, eikä kyseistä pelaajaa ole mahdollista rekisteröidä varapelaajaksi mihinkään muuhun joukkueeseen.

Jatkoon edenneistä joukkueista poistuvia pelaajia koskevat säännöt

Ymmärrämme, että on olemassa olosuhteita, jotka pakottavat pelaajan lähtemään joukkueesta, vaikka joukkue olisi edennyt karsintakierrokselta Pohjoismaiden top 8 -finaaliin. Jos joukkue joutuu vaihtamaan pelaajan, siitä täytyy ilmoittaa meille erikseen sähköpostilla (supersmash@bergsala.se), joka on lähetetty joukkueen rekisteröidystä sähköpostiosoitteesta. Ei tarvitse ilmoittaa syytä, miksi pelaajan on lähdettävä joukkueesta. Jos joukkueen kapteeni lähtee joukkueesta, meille täytyy lähettää uusi sähköpostiosoite sekä uusi kapteeni täytyy nimetä.

HUOMIO! Jos useamman kuin yhden pelaajan on lähdettävä joukkueesta, loput jäsenet lasketaan uudeksi joukkueeksi ja tästä syystä he menettävät paikkansa Pohjoismaiden finaalissa. Jatkopaikka siirtyy sen sijaan joukkueelle, joka oli lähempänä päästä jatkoon.

Aiemmin karsinnoista jatkoon edenneet pelaajat ja tulevat kilpailut

Ensimmäisen kerran, kun pelaaja lähtee jo karsinnoista jatkoon edenneestä joukkueesta, hän voi liittyä uuteen joukkueeseen, joka ei ole vielä edennyt jatkoon. Seuraavat ehdot huomioiden:

  1. Aiemmin jatkoon edennyt pelaaja ei saa liittyä uudelleen joukkueeseen, josta hän on lähtenyt. Kun pelaaja lähtee joukkueesta, se on pysyvä päätös ja se on voimassa koko turnauksen loppuajan.
  2. Jos aiemmin jatkoon edennyt pelaaja päättää lähteä toisesta joukkueesta, kyseinen pelaaja ei saa osallistua mihinkään joukkueeseen tämän turnauksen loppuajan.

Karsiutuneet pelaajat ja joukkueen vaihtaminen

Niin kauan kuin joukkue ei ole edennyt jatkoon top 8 -finaaliin, sen pelaajia pidetään vapaina. Niin kauan kuin pelaaja ei ole osa joukkuetta, joka on jo edennyt jatkoon, hän voi osallistua jäljellä oleviin pohjoismaisiin karsintakierroksiin saman tai eri joukkueen kanssa. Ainoa rajoitus on, että pelaaja voi kilpailla vain yhdessä joukkueessa kussakin yksittäisessä karsinnassa. Pelaaja ei voi siis osallistua kahdessa tai useammassa eri joukkueessa Suomen karsintakierroksella.

Käyttäytyminen

Yksilöiden odotetaan aina käyttäytyvän perheystävällisesti kaikin mahdollisin tavoin, kun he osallistuvat Nintendo-tapahtumaan. Tähän kuuluvat muun muassa pukeutuminen, gametagit, sponsorien nimet, logot, asenne ja käyttäytyminen live-lähetyksissä, haastatteluissa ja vastaavissa. Jos pelaajan katsotaan toimivan loukkaavalla tavalla tai muutoin rikkovan näitä sääntöjä, häntä voidaan pyytää poistumaan tapahtumasta ja se saattaa myös mahdollisesti jopa vaarantaa hänen pääsynsä tuleviin tapahtumiin.

Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup 2019 Nordics Qualifier -karsinnoista, ota yhteyttä sähköpostitse: supersmash@bergsala.se

Alueellisten karsintojen palkintoja koskevat säännöt

Kaikki osallistujat*, jotka etenevät jatkoon yhdessä neljästä pohjoismaisesta karsintakierroksesta, voittavat seuraavaa:

  • Paikka Pohjoismaiden finaalissa (Jos yksi pelaajista ei pysty osallistumaan, varapelaaja saa paikan. Jos kaksi tai useampi pelaaja ei pysty osallistumaan, palkinto siirtyy seuraavalle joukkueelle).
  • Menopaluulippu junalla, bussilla tai lentokoneella voittajan kodin läheisyydestä Pohjoismaiden finaaliin Tukholmaan.
  • Yksi yhteinen huone joukkueen kolmelle jäsenelle enintään kahdeksi päiväksi riippuen juna/lento/bussiliikenteestä.

*Alle 18-vuotiaiden osallistujien on oltava tietoisia siitä, että heillä täytyy olla kirjallinen lupa vanhemmalta/huoltajalta voidakseen osallistua ja matkustaa ulkomaille, jos he jatkavat Pohjoismaiden finaaliin ja myöhemmin Euroopan finaaliin.