fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset
  • Uusi Nintendo Labo -paketti ainutlaatuisella VR-kokemuksella lapsille ja perheille!

Uusi Nintendo Labo -paketti ainutlaatuisella VR-kokemuksella lapsille ja perheille!

Koe Nintendo Labo täysin uudella tavalla. Nintendo Labo: VR Kit julkaistaan Nintendo Switchille 12. huhtikuuta. Tämä paketti on yhdistelmä digitaalista pelaamista, fyysistä innovaatiota ja VR-teknologiaa, joka tarjoaa yksinkertaisen ja jaettavan Virtual Reality-kokemuksen lapsille ja perheille.

HACA 054a imge A1 R ad 0 LR
HACA 054a imge B1 R ad 0 LR
HACA 054b imge A1 R ad 0 LR
HACA 054c imge A1 R ad 0 LR
HACA 054d imge A1 R ad 0 LR
HACA 054e imge A1 R ad 0 LR
HACA 054f imge A1 R ad 0 LR

Nintendo Labo: VR Kit on neljäs setti Nintendo Labo -sarjassa. Aivan kuten aiemmat Nintendo Labo -tuotteet, se tarjoaa työkaluja, joiden avulla voit luoda pahviluomuksia, joita kutsutaan nimellä Toy-Con, sekä pelata erilaisia pelejä omien luomusten avulla ja nähdä, kuinka ne heräävät eloon Nintendo Switchin kautta.

Nintendo Labo: VR Kit tarjoaa kuusi uutta Toy-Conia, mukaan lukien Toy-Con VR Goggles, joita käytät muiden luomusten kanssa. Näiden VR-lasien avulla voit käyttää luonnollisia liikkeitäsi ja eleitäsi ollessasi vuorovaikutuksessa pelimaailman kanssa ja nauttia Nintendo Labosta aivan uudella tavalla. Pysäytä muukalaisten hyökkäys Toy-Con Blasterilla, vieraile värikkäässä valtameressä ja ota kuvia merenalaisesta elämästä Toy-Con Cameralla. Paljon jännittäviä asioita löydettäväksi!

Nintendo Labo: VR Kit on tuote, joka rohkaisee sinua jakamaan Toy-Con -luomuksesi muiden kanssa, jotta kaikki ympärilläsi olevat voivat helposti kokea hauskuuden. Ota Nintendo Switch -konsolisi ja aseta se Toy-Con VR Goggleseihin. Pidä sitten VR-laseja silmiesi edessä ja aloita löytäminen!

Nintendo Labo: VR Kit julkaistaan kahdessa eri paketissa. Toinen paketti sisältää kaikki Toy-Conit kun taas toinen on enemmänkin aloituspaketti:

  • Nintendo Labo: VR Kit: Täydellinen Nintendo Labo: VR Kit, joka sisältää itse ohjelmiston ja kaikki tarvittavat materiaalit, joita tarvitaan kaikkien kuuden erilaisen Toy-Conin rakentamiseen: Toy-Con VR Goggles, Toy-Con Blaster, Toy-Con Camera, Toy-Con Bird, Toy-Con Wind Pedal ja Toy-Con Elephant sekä Screen Holder ja Safety Cap*. Täydellinen paketti kaikille lapsille ja perheille, jotka haluavat täyden kokemuksen.
  • Nintendo Labo: VR Kit – Starter Set + Blaster: Tämä aloituspaketti sisältää itse ohjelmiston sekä osat, joita tarvitaan Toy-Con VR Gogglesien ja Toy-Con Blasterin sekä Screen Holder- ja Safety Cap -osien rakentamiseen. Tämä aloituspaketti sopii erinomaisesti tutustumisena Nintendo Labo VR -maailmaan.

Pelaajat, jotka omistavat Starter Setin, voivat ostaa seuraavat vaihtoehtoiset laajennussarjat saadakseen täydellisemmän kokemuksen:

  • Nintendo Labo: VR Kit – Expansion Set 1**: Expansion Set 1 sisältää Toy-Con Elephantin ja Toy-Con Cameran.
  • Nintendo Labo: VR Kit – Expansion Set 2**: Expansion Set 2 sisältää Toy-Con Wind Pedalin ja Toy-Con Birdin.

Innovatiivinen pelitila, jotka kutsutaan nimellä Toy-Con Garage mode ja joka sisältyy kaikkiin Nintendo Labo -setteihin, on luonnollisesti mukana myös Nintendo Labo: VR Kitissä. Tässä pelitilassa on erityistä se, että se tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokeilla luomuksiasi ja kehittää niitä haluamallasi tavalla.

Lisätietoja Nintendo Labo: VR Kitin tarjoamista kokemuksista paljastetaan myöhemmin.

*Käyttäjät, jotka eivät halua käyttää Virtual Reality -toimintoa, voivat helposti sammuttaa tämän toiminnon ja käyttää Screen Holderia Toy-Con VR Gogglesien sijasta. Jos käytät Screen Holderia, voit kokea pelit ja muut kokemukset 2D:nä.

**Kaksi laajennussarjaa eivät sisällä Toy-Con VR Goggleseja tai ohjelmistoa Nintendo Labo: VR Kitiä varten.