Skip to main content

Animal Crossing: New Horizons on kaikkien aikojen nopeiten myydyin Nintendo-peli Euroopassa!

tiistai, 16. maaliskuu 2021
On kulunut vuosi Animal Crossing: New Horizons -pelin julkaisusta Nintendo Switchille ja tästä pelistä on siinä ajassa tullut kaikkien aikojen nopeiten myydyin Nintendo-peli Euroopassa.

Pelin julkaisupäivän 20. maaliskuuta 2020 jälkeen peliä on myyty yli 7 miljoonaa kappaletta koko mantereella. Yli kolmannes Euroopan yli 20 miljoonasta Nintendo Switch -omistajasta on luonut oman saarensa Animal Crossing: New Horizons -pelissä ja lisää pelaajia liittyy mukaan joka päivä.

"Olemme todella kiitollisia siitä, että niin monet pelaajat ympäri Eurooppaa arvostavat Animal Crossing: New Horizons -peliä", sanoi Stephan Bole, Nintendo of Europen toimitusjohtaja. "Animal Crossing -pelit ovat olleet jo pitkään todella suosittuja Euroopassa ja niiden jatkuvasta menestyksestä saamme kiittää faniemme rakkautta tätä ainutlaatuista pelisarjaa kohtaan."

Animal Crossing: New Horizons -pelissä saat aloittaa uuden elämän autiolla saarella, jolla asuu puhuvia eläimiä. Voit kerätä materiaaleja rakentaaksesi työkaluja ja huonekaluja ja elää huoletonta elämää tai haluamallasi tavalla. Ajan myötä voit muuttaa saaresi kukoistavaksi yhteisöksi, muuttaa maisemaa puroilla ja vesiputouksilla, asettaa huonekaluja ulos luodaksesi idyllisiä paikkoja ja paljon muuta. Saari muuttuu myös vuodenajasta riippuen: kun talvi muuttuu kevääksi, ilmestyy muita hyönteisiä ja kaloja, joita voit pyydystää. Säännölliset tapahtumat antavat sinulle ja kaikille muille pelaajille todella hyviä syitä palata saarelle. Ystävät voivat vierailla toistensa saarilla verkossa ja lähettää toisilleen lahjoja ja viestejä pelissä.

Pelin viime vuoden julkaisun jälkeen useat päivitykset ovat antaneet pelille uutta eloa, mukaan lukien aikakohtaisia tapahtumia, vierailevia hahmoja ja mahdollisuuden sukeltaa meressä. Viimeisimmät päivitykset lisäsivät peliin Super Mario Bros. 35-juhlavuoden teemaisia vaatteita ja huonekaluja. Lisää päivityksiä on luvassa myöhemmin!

Pelaajille, jotka haluavat näyttää saarensa muille, on tulossa pian uusi tapa tehdä niin, kun Animal Crossing: New Horizons Island Tour Creator web service julkaistaan 24. maaliskuuta. Lataamalla kuvakaappauksia tai videoita saaristaan kaikki pelaajat voivat luoda julisteen tai trailerin, joiden avulla he voivat jakaa oman saarensa luonnonkauniit ja suosituimmat nähtävyydet muun maailman kanssa.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto