Skip to main content

Golf saatavilla nyt Nintendo Switch Sports -peliin ilmaisella päivityksellä!

tiistai, 29. marraskuu 2022
Pelaa Wii Sports -sarjan 21 kentällä ja kisaa muita vastaan Survival Golf online-tilassa, jossa jopa kahdeksan pelaajaa voi pelata golfia vastakkain.

Lähde pelaamaan golfia lataamalla ilmaisen päivityksen Nintendo Switch Sports -peliin. Golfin myötä pelattavien urheilulajien kokonaismäärä kasvaa seitsemään.

Golf sisältää 21 kenttää Wii Sports -sarjasta ja voit pelata ystävien kanssa paikallisesti tai verkossa. Täysin uudessa Survival Golf online-tilassa jopa kahdeksan pelaajaa voi pelata golfia yhdessä.

Jos et ole koskaan aiemmin pelannut Nintendo Switch Sportsia, voimme kertoa, että Golf on vasta alkua kaikelle hauskuudelle! Voit nimittäin pelata myös jalkapalloa, lentopalloa, keilailua, tennistä, sulkapalloa tai chambaraa. Näihin lajeihin on helppo päästä mukaan, ja ne sopivat erinomaisesti perheen ja ystävien kanssa pelattavaksi paikallisesti tai verkossa.

Voit myös muokata Sportsmate- tai Mii-avatarisi ulkoasua ja lisätä asusteita luodaksesi oman persoonallisen tyylisi. Hanki lisää esineitä pelaamalla verkossa! Peliin lisätään uusia esineitä jatkuvasti, jolloin sinulla on ajan mittaan enemmän valinnanvaraa.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto