Skip to main content

Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass - WAVE 2 tulossa 4. elokuuta!

perjantai, 29. heinäkuu 2022
Käynnistä moottorit, sillä Mario Kart 8 Deluxen toinen lisäratapaketti on vihdoin täällä! Kilpaile kahdeksalla lisäradalla jo 4. elokuuta alkaen.

Saat käyttöösi kaksi täysin uutta cupia nimeltään Turnip Cup ja Propeller Cup, joissa voit kokea uudelleen Super Nintendon, Game Boy Advancen, Nintendo 64:n, Nintendo DS:n ja Wiin ratoja! Kaikkia ratoja voi luonnollisesti pelata joko yksin tai yhdessä muiden kanssa.

Lisätietoja radoista:

 • Turnip Cup:
  • Tour New York Minute – Lähde matkalle Amerikan metropolin, New York Cityn inspiroimalle radalle! Täällä voit kiitää pilvenpiirtäjien välissä ennen kuin ajat kiertotietä pitkin läpi kaupungin keskellä olevan upean puiston!
  • SNES Mario Circuit 3 – Täältä löydät joitakin todella tiukkoja käännöksiä, kun palaat tälle klassiselle Super Nintendo -radalle, ja muista myös varoa "Warp Pipes" -putkia!
  • N64 Kalimari Desert – Tämä aavikkokisa sisältää säännöllisiä törmäyksiä vanhanaikaisen höyryveturin kanssa, joka ylittää radan. Muista varoa, ettet aiheuta viivästyksiä!
  • DS Waluigi Pinball – Laukaise, törmää ja pujottele läpi tämän radan, jonka teemana on jättimäinen flipperipöytä täynnä värikkäitä valoja ja ääniä. Yritä olla menemättä tilttiin!
 • Propeller Cup:
  • Tour Sydney Sprint – Nauti auringonpaisteesta, kun kisaat lahden yläpuolella ja ihaile nähtävyyksiä tällä Mario Kart Tourista peräisin olevalla radalla.
  • GBA Snow Land – Yritä olla luisumatta ja liukumatta tällä talvisella radalla, joka on peräisin Mario Kart: Super Circuitista. Muista pitää pää kylmänä koko kisan ajan.
  • Wii Mushroom Gorge – Tällä radalla on maanalainen luola, syviä kuiluja ja valtavia sieniä, joiden päältä voit ponnahtaa. Varmista, että laskeudut turvallisesti!
  • Sky-High Sundae – Kisa saattaa kuumeta, mutta se ei kuitenkaan tarkoita, ettet voisi myös rentoutua tässä makeassa kisassa, joka on täynnä elämää suurempia jälkiruokia. Näytä muille, että olet ykkönen tällä uudella radalla!

Jos olet ostanut Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Passin, saat kaikki nämä radat jo ensimmäisessä paketissa julkaistujen ratojen lisäksi (Wii Coconut Mall, N64 Choco Mountain, 3DS Toad Circuit, DS Shroom Ridge ja GBA Sky Garden, sekä Ninja Hideaway, Paris Promenade ja Tokyo Blur). Yhteensä julkaistaan kuusi ratapakettia (8 rataa ja kaksi cupia jokaisessa paketissa). Kaikki radat julkaistaan vuoden 2023 loppuun mennessä.

Huomio: Yksittäisiä ratoja tai ratapaketteja ei ole mahdollista ostaa. Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Passiin sisältyvien ratojen pelaamiseen vaaditaan myös Mario Kart 8 Deluxe -peli.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto