Skip to main content

Monster Hunter Digital Event paljasti lisätietoja Monster Hunter Stories 2 ja Monster Hunter Rise -peleistä

keskiviikko, 28. huhtikuu 2021
Monster Hunter Digital Event sisälsi uusia trailereita, pelikuvaa ja uutta tietoa Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin ja Monster Hunter Rise -peleistä.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruinin uusin traileri tarjosi jännittäviä yksityiskohtia ennen pelin julkaisupäivää 9. heinäkuuta 2021. Saimme nähdä kaksi palaavaa hahmoa Monster Hunter Stories -pelistä, uusia strategioita, joita voidaan käyttää vuoropohjaisessa taistelujärjestelmässä ja paljon muuta. Lisäksi Monster Hunter Digital Event -lähetyksessä paljastettiin, että Monster Hunter Risen ensimmäinen ilmainen päivitys on nyt ladattavissa. Se sisältää uusia hirviöitä, uusia valmistettavia varusteita, kyvyn takoa “layered armorin” ja mahdollisuuden avata suurimman hunter rank capin.

Saimme myös nähdä useita korkealaatuisia kuvia Monstie-apureista, joiden kanssa voit luoda läheisiä siteitä. Saimme myös nähdä lisää pelin tarinasta ja siitä, keitä vastaan siinä taistellaan. Omaksuttuasi roolin nuorena Monster Riderina kohtaat Lilian ja Reverton, jotka saatat tunnistaa alkuperäisestä Monster Hunter Stories -pelistä. Tämän kaksikon tehtävänä on pyydystää apurisi Razewing Ratha ennen kuin se voi herättää tuhoavan voimansa, joka on ennustettu Wings of Ruinin profetiassa. Mukana menossa on myös joukko metsästäjiä ja ratsastajia, jotka yrittävät pyydystää Razewing Rathan omiin petollisiin tarkoituksiinsa. Lisätietoja siitä, kuinka nämä palaavat hahmot ovat vuorovaikutuksessa muiden hahmojen kanssa ja pelaajan valinnasta pelastaa joko ystävänsä tai maailma, paljastetaan pian.

Trailerin jälkeen saimme ensimmäiset yksityiskohdat strategisista elementeistä, jotka muodostavat pelin vuoropohjaisten taistelujen perustan. Kolme hyökkäystyyppiä Power, Speed ja Technical ovat tuttuja jo Monster Hunter Stories -pelistä, mutta tässä uudessa pelissä tulevien Monster Riderien on myös hallittava oikea asetyyppi, elementit ja taidot kaikenlaisten uhkien varalta. Oppimalla taistelutyylejä eri hirviöiltä voit torjua saapuvat hyökkäykset valitsemalla oikean hyökkäystyypin. Lisäksi voit pysäyttää vihollisten hirviöhyökkäykset tähtäämällä ja rikkomalla tietyt kehon osat sekä tekemällä yhteistyötä oman Monstien kanssa tehdäksesi voimakkaita kaksoishyökkäyksiä. Ratsastajat voivat myös toimia yhdessä Monstie-apureidensa ja muiden niin kutsuttujen Battle Buddy -hahmojen kanssa tehdäkseen tuhoisia Kinship Attacks -hyökkäyksiä.

Lähetyksen aikana Monster Hunter Rise -pelaajat saivat myös ensimmäisen katsauksen erilaisiin hirviöihin, jotka sisältyvät Monster Hunter Rise -pelin ensimmäiseen päivitykseen, joka on ladattavissa nyt. Elder Dragonien kuten Kushala Daora, Teostra ja Chameleos mahtavan saapumisen lisäksi pelaajat pääsevät myös haastamaan sellaiset hirviöt, kuten Apex Diablos ja Apex Rathalos. Osana päivitystä aiemmin julkaistut Apex-hirviöt voidaan haastaa Rampage-tehtävien ulkopuolella, Magnamalo tulee myös olemaan osana Rampage Quest -kiertoa, pelaajat voivat myös takoa “layered armorin” ja suurin hunter rank cap avautuu myös, kun tietyt ehdot täyttyvät. Uusia tapahtumatehtäviä on myös julkaistu päivityksen jälkeen ja niitä voi pelata offline-tilassa milloin tahansa lataamisen jälkeen. Metsästäjät, jotka haluavat olla erityisen tyylikkäitä ja trendikkäitä, voivat myös ostaa uutta kosmeettista DLC:tä, joka sisältää muun muassa uusia äänivaihtoehtoja hahmoille, tarroja, eleitä ja “layered armorin”.

Pelaajat, jotka ovat tallentaneet tietoja Monster Hunter Rise -pelistä ja jotka yhdistävät nämä kaksi peliä, saavat Rider Layered Armorin Monster Hunter Rise -pelissä. Monster Hunter Stories 2 -pelissä saat Kamura Garb Layered Armorin.

Monster Hunter Digital Event tarjosi myös ensimmäiset yksityiskohdat siitä, mitä Monster Hunter Rise -pelaajat voivat odottaa toiselta päivitykseltä, joka julkaistaan toukokuun lopussa. Se tulee sisältämään enemmän hirviöitä, uuden tarinan, joka jatkuu siitä, mihin pelin tarina päättyi viime kerralla ja paljon muuta. Pysy ajan tasalla saadaksesi lisätietoja tulevista päivityksistä ja tehtävistä!


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto