Skip to main content

Nintendo Switch – OLED Model Splatoon 3 Edition julkaistaan 26. elokuuta 2022

torstai, 7. heinäkuu 2022
Käytä mustetta tyylikkäästi myös Nintendo Switch Pro Splatoon 3 Edition -ohjaimen ja Nintendo Switchin kantolaukun (Splatoon 3 Edition) avulla, jotka ovat molemmat saatavilla perjantaina 9. syyskuuta

Nintendo Switch – OLED Model Splatoon 3 Edition -konsoli julkaistaan perjantaina 26. elokuuta. Nintendo Switch – OLED Model Splatoon 3 Edition -konsolin ulkoasu on saanut inspiraatiota Nintendo Switchille julkaistavasta Splatoon 3:sta (myydään erikseen), ja sitä koristavat roiskeet, kalmarimaiset kuvat suoraan Splatsvillestä. Se sisältää yhden sinisen ja yhden keltaisen gradientin Joy-Con -ohjaimen, joissa on valkoinen alapuoli, ja valkoisen graffititeemalla varustetun Nintendo Switch -telakan.

Splatoon 3 julkaistaan Nintendo Switchille perjantaina 9. syyskuuta. Samana päivänä julkaistaan myös Nintendo Switch Pro Controller Splatoon 3 Edition, jonka värit sopivat sekä Inklingeille että Octolingeille, sekä Nintendo Switch Carrying Case (Splatoon 3 Edition) + Screen protector. Osallistutpa sitten verkossa* Turf Wariin kotoa käsin tai pelaat Story Modea liikkeellä ollessasi, nämä tuotteet auttavat varmistamaan, että käytät mustetta tyylikkäästi.

Pelaajat voivat kohdata vastustajansa kaoottisessa 4-v-4 Turf Warissa** yhdistelmässä uusia ja palaavia kenttiä, joissa joukkueet kohtaavat toisensa ja heidän tavoitteena on peittää eniten maata musteellaan voittaakseen ja löytääkseen ominaisuuksia, aseita ja trendikkäimpiä varusteita auringon tällä puolen. Splatoon 3 sisältää myös yksinpelikampanjan ja Salmon Run -yhteistyötilan seuraavan version. Liity Agent 3:n seuraan yksinpelin tarinatilassa taistellaksesi kuritonta Octarian-armeijaa vastaan ja löydä salaperäisen paikan, nimeltä Alterna and the Fuzzy Ooze, salaisuudet. Sukeltaessaan Salmon Runiin pelaajat voivat ottaa yhteyttä joukkuetovereihinsa** torjuakseen vaarallisia lohipomo-aaltoja, joista osa on valtavan kokoisia.

Nintendo Switch – OLED Model Splatoon 3 Edition -konsolissa on eloisa 7 tuuman OLED-näyttö, leveä säädettävä jalusta, telakka langallisella LAN-portilla (LAN-kaapeli myydään erikseen), 64 GB sisäistä tallennustilaa*** ja sisäänrakennetut kaiuttimet parannetulla äänenlaadulla pelattaessa kannettavassa tilassa tai pöytätilassa. Pelaajat voivat pelata televisiolla ja jakaa irrotettavat Joy-Con -ohjaimet ja pitää hauskaa moninpeleissä. Ja kuten sekä Nintendo Switchin että Nintendo Switch Liten, voit ottaa myös Nintendo Switch – OLED Model -konsolin mukaasi, kun lähdet liikkeelle ja nauttia sen monipuolisuudesta pelatessasi missä tahansa.

*Vakaa internet-yhteys vaaditaan, kun haluat pelata internetin kautta. Jotta voit käyttää online-palveluita, sinun on luotava Nintendo Account -tili ja hyväksyttävä siihen liittyvät ehdot, mukaan lukien Nintendo Account Privacy Policy. Jotkin online-palvelut eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa. Verkkopelaaminen vaatii myös aktiivisen Nintendo Switch Online -tilauksen. Lue lisää maksullisesta jäsenyydestä.

**Moninpeli vaatii yhteensopivan ohjaimen per pelaaja. Lisäohjaimia (myydään erikseen) saatetaan tarvita.

***Osa sisäisestä tallennustilasta on varattu järjestelmän käyttöön. Pelaajat voivat helposti laajentaa tallennustilaa käyttämällä enintään 2 TB:n microSDXC-kortteja (myydään erikseen).

  • images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_07.jpg
  • images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_09.jpg
  • images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_10.jpg
  • images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_03.jpg
  • images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_02.jpg
  • images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_11.jpg
  • images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_01.jpg
  • images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_04.jpg

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto