Skip to main content

Nintendo Switch Sports, Mario Strikers: Battle League Football, Xenoblade Chronicles 3 ja paljon muuta tulossa Nintendo Switchille tänä vuonna!

keskiviikko, 9. helmikuu 2022
Nintendo Switch -pelaajien tulevaisuus vuonna 2022 ja sen jälkeen näyttää erittäin valoisalta! Uusimmassa Nintendo Direct -lähetyksessä Nintendo esitteli monia uusia pelejä, jotka julkaistaan Nintendo Switchille tämän vuoden aikana. Nintendo paljasti myös uusia yksityiskohtia jo aiemmin julkistetuista peleistä.

Nintendo Direct -lähetyksessä näytettiin pelikuvaa ja kerrottiin lisätietoja seuraavien tunnettujen pelisarjojen peleistä, kuten Xenoblade Chronicles 3, Nintendo Switch Sports, Mario Strikers: Battle League Football ja Fire Emblem Warriors: Three Hopes.

Lähetyksessä oli myös uutisia Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Passista, joka sisältää 48 remasteroitua rataa lisättynä Mario Kart 8 Deluxeen koko Mario Kart -sarjasta, ja se tulee olemaan saatavilla maksullisena DLC:nä tai ilman lisäkustannuksia kaikille, jotka ovat ostaneet Nintendo Switch Online + Expansion Pack -jäsenyyden. Lisäksi saimme myös lisätietoja Splatoon 3:n co-op -tilan Salmon Runin seuraavasta aallosta ja siitä, että peli julkaistaan tänä kesänä. Saimme myös tietää, että roolipelit EarthBound ja EarthBound Beginnings ovat tulossa Nintendo Switch Onlineen pian lähetyksen jälkeen.

Lisäksi lähetyksessä korostettiin monia kolmansien osapuolien kehittäjien pelejä, mukaan lukien MLB The Show 22 (julkaistaan 5. huhtikuuta), Portal: Companion Collection, Disney Speedstorm, Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition, Front Mission 1st: Remake ja Front Mission 2: Remake ja ensimmäistä kertaa Japanin ulkopuolella julkaistava Live A Live.

Ohessa muutamia Nintendo Directin kohokohtia:

 • Nintendo Switch Sports: Harrasta erilaisia urheilulajeja liikkumalla! Pelaa yhdessä tai verkossa perheen ja ystävien kanssa, tai haasta muut pelaajat läheltä ja kaukaa tässä klassisen Wii Sports -sarjan uudessa versiossa. Pelaajat kilpailevat kuudessa eri lajissa Joy-Con -ohjaimilla. Jalkapallo, lentopallo, keilailu, tennis, sulkapallo ja chambara (miekkataistelu). Heitä, lyö, heilauta ja tee muita liikkeitä voittaaksesi. Pelaajat voivat jopa kiinnittää Joy-Con -ohjaimen jalkaansa pelin fyysisen version mukana tulevan Leg Strap -lisätarvikkeen avulla potkiakseen palloa pelissä. Lisäksi seitsemäs urheilulaji on tarkoitus lisätä peliin ilmaisella päivityksellä tänä syksynä. Valmistaudu golfiin! Ryhdy liikkumaan, kun Nintendo Switch Sports julkaistaan 29. huhtikuuta. Nintendo Switch Online -jäsenet voivat testata peliä verkossa 19. ja 20. helmikuuta.
 • Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass: Mario Kart 8 Deluxe -peliin tulee yhteensä 48 remasteroitua rataa koko Mario Kart -sarjasta, jotka voit ostaa ladattavana lisäsisältönä. Kahdeksan rataa julkaistaan kerralla kuudessa erässä vuoden 2023 loppuun mennessä, ja niitä kaikkia voi pelata paikallisesti tai verkossa. Voit nauttia Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Passista ostamalla sen tai hankkimalla sen ilman lisäkustannuksia, jos sinulla on maksullinen Nintendo Switch Online + Expansion Pack -jäsenyys. Radat kuten Wii Coconut Mall, N64 Choco Mountain, Tour Tokyo Blur ja muita ratoja, sisältyvät ensimmäiseen settiin, joka julkaistaan 18. maaliskuuta.
 • Xenoblade Chronicles 3: Suuri maailma odottaa sinua Xenoblade Chronicles 3:ssa, joka on kehittäjä MONOLITHSOFTin kehutun roolipelisarjan seuraava peli. Pelaajat astuvat päähenkilöiden Noahin ja Mion rooleihin vihamielisten kansojen Kevesin ja Agnuksen välisen kaaoksen keskellä. Kuusi hahmoa näistä kansoista osallistuu suureen tarinaan, jonka keskeisenä teemana on "elämä". Tutki uutta maailmaa, joka yhdistää sekä Xenoblade Chroniclesin että Xenoblade Chronicles 2:n tulevaisuuden. Julkaistaan Nintendo Switchille syyskuussa 2022.
 • Mario Strikers: Battle League Football: Valmistaudu Strikeen, joka on viisi vastaan viisi, jalkapallon kaltainen urheilulaji ilman sääntöjä. Tee mitä tahansa voittaaksesi! Jopa kahdeksan pelaajaa - neljä kussakin joukkueessa - voi kilpailla toisiaan vastaan yhdellä Nintendo Switch -konsolilla. Yksittäisten otteluiden lisäksi verkkopelaaminen mahdollistaa jopa 20 pelaajan liittymisen ja kilpailun maailman parhaaksi seuraksi. Mario Strikers: Battle League Football julkaistaan Nintendo Switchille 10. kesäkuuta.
 • Splatoon 3: Uusi traileri esitteli seuraavan aallon Splatoon 3:n yhteistyötilassa Salmon Run, joka sisältää uusia tuoreita ominaisuuksia. Trailerin lopussa näkyy myös jättiläislohikala, jota ei ole ennen nähty. Miten Inklingit ja Octolingit ratkaisevat tämän ongelman? Ota siitä selvää, kun Splatoon 3 julkaistaan Nintendo Switchille tänä kesänä.
 • Kirby and the Forgotten Land: Uusi traileri Kirbyn uusimmasta 3D-tasoloikkaseikkailusta esitteli Mouthful Moden. Mouthful Mode -tilassa Kirby voi imaista esineitä ja muuttua niiksi. Vain yhden esimerkin mainitakseni, Kirby voi muuttua autoksi. Jos Kirby kehittää kopiointikykyjään Waddle Dee's Weapons Shopissa, joka sijaitsee Waddle Dee Townissa, hänen ulkonäkönsä muuttuu ja hänestä tulee entistä voimakkaampi. Voiko Kirby pelastaa Waddle Deet ja palauttaa rauhan tähän salaperäiseen maailmaan? Ota siitä selvää, kun Kirby and the Forgotten Land julkaistaan Nintendo Switchille 25. maaliskuuta.
 • Metroid Dread Update: Ilmainen päivitys julkaistaan pian Metroid Dread -peliin tämän lähetyksen jälkeen. Jo yksi saatu osuma tarkoittaa pelin päättymistä brutaalissa Dread Mode -vaikeustasossa. Ja jos Metroid-sarja on sinulle uutta, hyödynnä lisääntynyttä palautumista äskettäin lisätyn Rookie Mode -vaikeustason avulla. Toinen ilmainen päivitys huhtikuussa lisää peliin Boss Rush -tilan, jossa taistelet pomoja vastaan jatkuvasti, yksi kerrallaan.
 • Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp: Uutta tietoa on saapunut etulinjasta! Anna neuvoja komentajille (jotka saatat muistaa, jos olet pelannut aiempia pelejä), nyt ääninäyttelijöillä kahden hurjan ja hurmaavan kampanjan kautta. Kohtaat ainutlaatuisia hahmoja ja vaihtelevaa maastoa, mikä vaatii sinua kehittämään strategioita menestyäksesi taisteluissa. Advance Wars- ja Advance Wars 2: Black Hole Rising -kampanjoiden lisäksi saavuta huippupisteitä War Roomissa, luo ja jaa muokattuja karttoja Design Roomissa ja taistele ystäviä ja vihollisia vastaan paikallisessa ja verkkomoninpelissä. Advance Wars 1 + 2: Re-Boot Camp marssii kohti Nintendo Switchiä 8. huhtikuuta.
 • Fire Emblem Warriors: Three Hopes: Liity Fire Emblem: Three Houses -hahmoihin massiivisissa taisteluissa sodan repimässä Fódlanissa. Muut hahmot, kuten Edelgard, Dimitri, Claude ja muut palaavat esittelemään taisteluosaamistaan. Päästä valloilleen tuhoisia komboja ja upeita erikoisliikkeitä toiminnantäyteisissä, reaaliaikaisissa taisteluissa. Taistele tiesi läpi vihollislaumojen ja käytä Edelgardin kirvestä tai Dimitrin keihästä tai räjäytä vihollisia kaukaa Clauden jousella. Fire Emblem Warriors: Three Hopes saapuu Nintendo Switchille 24. kesäkuuta. Fire Emblem Warriors: Three Hopesin rajoitettu erä julkaistaan samana päivänä ja se sisältää taidekirjan, Fódlanin kartan, viiden akryylihahmon sarjan ja korttisarjan hahmoista sekä pelin.
 • TRIANGLE STRATEGY: Taktinen RPG Triangle Strategy on melkein täällä, ja pelin uusi demo, jonka avulla voit pelata luvusta 1 luvun 3 loppuun, on nyt saatavilla Nintendo eShopista. Tallenna demon tiedot ja siirrä ne pelin täysversioon, kun ostat sen. Päähenkilö Serenoa ja hänen liittolaisensa joutuvat kolmen maan väliseen konfliktiin. Valintasi ja vakaumuksesi ratkaisevat heidän kohtalonsa, kun Triangle Strategy julkaistaan Nintendo Switchille 4. maaliskuuta.
 • EarthBound / EarthBound Beginnings: Liity Nessin, Paulan, Jeffin ja Poon joukkoon heidän pyrkimyksissään toteuttaa muinainen ennustus pahan Giygasin pysäyttämiseksi Super NES -pelissä EarthBound. Palaa myös takaisin 198X:ään EarthBound Beginningsissä, alkuperäisen Mother-pelin lokalisoidussa versiossa. Sekä EarthBound että EarthBound Beginnings ovat nyt saatavilla Nintendo Switch Onlinelle.

Nintendo Direct -lähetyksessä oli myös montaasi tulevista Nintendo Switch -peleistä, mukaan lukien LEGO Brawls, Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – Hinokami Chronicles, jännittävä areenataistelupeli, joka julkaistaan 10. kesäkuuta; Two Point Campus, joka julkaistaan 17. toukokuuta ja Zombie Army 4: Dead War, sykkivä jatko-osa äärimmäiselle epäkuolleiden toimintasarjalle, joka julkaistaan Nintendo Switchille 26. huhtikuuta.

Muita esiteltyjä pelejä, edellä mainittujen lisäksi, olivat:

 • Portal: Companion Collection
 • No Man’s Sky (tulossa tänä kesänä)
 • STAR WARS: The Force Unleashed (tulossa 20. huhtikuuta)
 • Assassin’s Creed The Ezio Collection (17. helmikuuta)
 • Cuphead – The Delicious Last Course (30. kesäkuuta)
 • Taiko no Tatsujin: Rhythm Festival
 • KLONOA Phantasy Reverie Series: Klonoa: Door to Phantomile ja Klonoa 2: Lunatea's Veil
 • GetsuFumaDen: Undying Moon
 • SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE
 • KINGDOM HEARTS INTEGRUM MASTERPIECE for Cloud

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto