Skip to main content

Paljasta kolmen suurvallan kohtalot tällä viikolla Nintendo Switchille julkaistavassa Fire Emblem Warriors: Three Hopes -pelissä

maanantai, 20. kesäkuu 2022
Fire Emblem Warriors: Three Hopes, Warriors-sarjan uusin peli, julkaistaan tällä viikolla Nintendo Switchille, ja se sisältää erilaisen tarinan tuttuun Fire Emblem: Three Houses -universumiin.

Tässä uudessa tarinassa Fódlania hallitsevien kolmen maan tulevat hallitsijat kohtaavat Shezin – tehtävässä olevan palkkasoturin ja Fire Emblem Warriors: Three Hopes -pelin päähenkilön. Shez etsii vastauksia kärsittyään julman tappion salaperäistä Ashen Demonia vastaan. Pelaajat ohjaavat heidät tämän ennennäkemättömän tarinan ja sen erilaisten polkujen läpi.

Pelaajat voivat laittaa taktiset kykynsä koetukselle antamalla käskyjä liittolaisille reaaliajassa samalla, kun he taistelevat vihollislaumojen läpi. Jotkut Fire Emblem: Three Houses -pelistä tutut strategiset elementit tekevät myös paluun.

Edelgard, Dimitri ja Claude, upseeriakatemian kolmen mahtavan talon johtajat, ovat myös palanneet. Ennen taisteluun lähtöä voit tutustua leiriin ja olla vuorovaikutuksessa liittolaisten kanssa harjoittelun, maukkaiden aterioiden ja keskustelujen aikana. Vahvistamalla siteitään liittolaiset jakavat henkilökohtaisia ​​tarinoita ja avaavat uusia kykyjä, jotka voivat kääntää taistelun suunnan.

Pelaajat voivat aloittaa seikkailunsa jo nyt Fire Emblem Warriors: Three Hopes -pelin demolla, joka on ladattavissa Nintendo eShopista. He voivat jatkaa edistymistään, kun pelin kokoversio julkaistaan ​​24. kesäkuuta.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto