Skip to main content

Splatoon 3: Splatfest World Premiere demo on nyt ladattavissa!

torstai, 25. elokuu 2022
Splatoon 3 saapuu Nintendo Switch -perheen konsoleille 9. syyskuuta, mutta jo nyt voit ladata pelin demoversion Nintendo eShopista ja testata tätä uutuutta!

Splatfest-taistelut* on päivitetty ja ne esitellään Splatoon 3: Splatfest World Premiere -demossa 27. elokuuta. Kaikki, jotka haluavat aloittaa taistelut, voivat ladata ilmaisen demoversion Nintendo eShopista jo nyt ja oppia, miten asiat toimivat. Sitten voit myös kävellä Splatsvillen kaupungissa ja valmistautua lauantaina järjestettävään Splatfestiin. Kun lataat Splatfest World Premiere -demon, saat sähköpostiisi koodin, joka antaa sinulle 7 päivän Nintendo Switch Online -kokeilujakson.

Splatfest-joukkueet valitaan vastaamalla, mikä on paras: kivi, paperi vai sakset. Sitten nämä kolme joukkuetta keräävät pisteitä pelitilassa nimeltään Turf War, jossa heidän tavoitteena on värittää aluetta mahdollisimman paljon oman joukkueensa värillä.

Tapahtuma alkaa 27. elokuuta ja klo 11:00-17:00 välisenä aikana joukkue voi pelata toista joukkuetta vastaan. Sitten klo 17:00-23:00 pelaajat voivat kokeilla uutta Splatfest Tricolor Turf Waria, jossa johdossa oleva joukkue kohtaa kaksi pelaajaa toisesta joukkueesta ja kaksi pelaajaa kolmannesta joukkueesta. Tämä 4 vs 2 vs 2 -formaatti tuo Splatfesteihin uudenlaista värikästä kaaosta. Sen jälkeen pisteet lasketaan ja tulos julkistetaan sunnuntaina 28. elokuuta klo 17:00.


* Vakaa internet-yhteys vaaditaan, kun haluat pelata internetin kautta. Jotta voit käyttää online-palveluita, sinun on luotava Nintendo Account -tili ja hyväksyttävä siihen liittyvät ehdot, mukaan lukien Nintendo Account Privacy Policy. Jotkin online-palvelut eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa. Verkkopelaaminen vaatii myös aktiivisen Nintendo Switch Online -tilauksen. Lue lisää maksullisesta jäsenyydestä.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto