Skip to main content

Tiivistelmä uusimmasta Nintendo Direct -lähetyksestä!

perjantai, 24. syyskuu 2021
Nintendo Switchin omistajilla on todella mahtava vuosi edessä! Uusimmassa Nintendo Direct -lähetyksessä Nintendo esitteli laajan valikoiman pelejä, jotka julkaistaan konsolille tänä vuonna ja vuoden 2022 aikana.

Muutamia kohokohtia lähetyksestä:

 • Lisätietoja Bayonetta 3:sta, Splatoon 3:sta ja traileri uudesta Kirby-pelistä nimeltään Kirby and the Forgotten Land, täysin uusi 3D Kirby-tasoloikkaseikkailu.
 • Massiivinen DLC-laajennus MONSTER HUNTER RISE -peliin ja tuleva ilmainen ladattava sisältöpäivitys Mario Golf: Super Rush -peliin.
 • Uusi Nintendo Switch Online -jäsenyys, joka tarjoaa valikoituja Nintendo 64- ja SEGA Mega Drive -pelejä.
 • Uudet SQUARE ENIXin pelit kuten Voice of Cards: The Isle Dragon Roars, Chocobo GP ja TRIANGLE STRATEGY.
 • Remake-versioita ja kokoelmia klassikoista kuten HD-päivitetty Actraiser Renaissance, Shadowrun Trilogy ja Castlevania Advance Collection, kokoelma klassisia Castlevania-pelejä Game Boy Advancelta ja Super NES:ltä.

Nintendo Switch Online + Expansion Pack

Expansion Pass lineup

Uusi jäsenyys saapuu Nintendo Switch Online -palveluun lokakuun lopussa klassisilla Nintendo 64- ja SEGA Mega Drive -peleillä. Nintendo Switch Online -jäsenyyden kaikkien tavallisten etujen lisäksi, kuten verkkopelaamisen, pääsyn kasvaviin NES- ja Super NES -pelikirjastoihin ja paljon muun, lisäksi jäsenet voivat tämän uuden jäsenyyden avulla pelata pelejä kuten Mario Kart 64 verkossa jopa neljän pelaajan kesken ensimmäistä kertaa (moninpeli vaatii erikseen myytäviä lisätarvikkeita). Täydellinen lista tätä laajennettua palvelua varten julkaistavista klassisista peleistä ja tulevista Nintendo 64- ja SEGA Mega Drive -peleistä on seuraavanlainen:

Nintendo 64 -pelit
 • Super Mario 64
 • The Legend of Zelda: Ocarina of Time
 • Mario Kart 64
 • Lylat Wars
 • Sin and Punishment
 • Dr. Mario 64
 • Mario Tennis 64
 • Operation: WinBack
 • Yoshi’s Story
tulevia Nintendo 64 -pelejä (tulossa lisää!)
 • Banjo-Kazooie
 • Pokémon Snap
 • The Legend of Zelda: Majora’s Mask
 • Kirby 64: The Crystal Shards
 • Mario Golf
 • Paper Mario
 • F-Zero X
SEGA Mega Drive -pelit
 • Sonic the Hedgehog 2
 • Streets of Rage 2
 • Ecco the Dolphin
 • Castlevania: Bloodlines
 • Contra: Hard Corps
 • Dr. Robotnik’s Mean Bean Machine
 • Golden Axe
 • Gunstar Heroes
 • M.U.S.H.A.
 • Phantasy Star IV
 • Ristar
 • Shining Force
 • Shinobi III: Return of the Ninja Master
 • Strider

Nintendo Switch Online -jäsenet voivat myös pian tilata kaksi uutta peliohjainta, jotka muistuttavat alkuperäisiä Nintendo 64- ja SEGA Mega Drive -ohjaimia. Näitä langattomia peliohjaimia voidaan käyttää klassisten pelien pelaamiseen Nintendo Switch Online -palvelussa. Lisätietoja Nintendo Switch Online + Expansion Packista, mukaan lukien julkaisupäivä ja hinta, paljastetaan myöhemmin.

Kirby and the Forgotten Land

Kirby and the Forgotten Land

Seuraava Kirby-seikkailu Nintendo Switchillä on 3D:nä! Tässä uudessa tasoloikkapelissä pelaajat voivat liikkua vapaasti pelimaailmassa käyttämällä Kirbyn tuttuja kopiointikykyjä. Mikä odottaa Kirbyä, kun hän lähtee tutkimaan salaperäistä ympäristöä, joka on täynnä edellisen sivilisaation hylättyjä rakennuksia? Ota selvää siitä, kun Kirby and the Forgotten Land saapuu Nintendo Switchille keväällä 2022.

Bayonetta 3

Bayonetta 3

Tämän tyylikkään ja vauhdikkaan jatko-osan uusi traileri esittelee pelikuvaa itse pelistä ensimmäistä kertaa ja se paljastaa myös Bayonettan uuden ulkoasun ja uuden mekaniikan, mukaan lukien Bayonettan kyvyn hallita demoneja suoraan. Bayonetta 3 saapuu Nintendo Switchille vuonna 2022. Lisätietoja pelistä julkaistaan myöhemmin.

MONSTER HUNTER RISE: SUNBREAK

Capcom kehittää parhaillaan todella suurta DLC-laajennusta suosittuun Monster Hunter Rise -peliin. Laajennus sisältää uusia tarinoita, paikkoja ja hirviöitä, sekä uusia “hunting actions” ja “quest rank”. MONSTER HUNTER RISE: SUNBREAK on suunniteltu julkaistavan kesällä 2022. Lisätietoja tästä suuresta laajennuksesta paljastetaan myöhemmin.

Splatoon 3

Splatoon 3

Splatoon-sarjan seuraava peli sisältää sekä uusia että tuttuja neljä-vastaan-neljä -taistelukenttiä sekä uusia aseita, joita ei ole ennen nähty Splatoon-peleissä. Pelin yksinpelikampanjassa nisäkkäät voivat palata... mutta mitä se tarkoittaa? Ota selvää siitä, kun tarkemmat tiedot Splatoon 3:sta, joka on suunniteltu julkaistavan vuonna 2022, paljastetaan myöhemmin.

Voice of Cards: The Isle Dragon Roars

Voice of Cards

Lumoava kokemus YOKO TAROn ja Yosuke Saiton luovista mielistä on pian avautumassa. SQUARE ENIXin Voice of Cards: The Isle Dragon Roars -pelissä pelaajat käyttävät kortteja, vuoropohjaisia taisteluja, joissa heidän taitonsa ja ripaus onnea määräävät, kuka voittaa. Tämä uusi roolipeli saapuu Nintendo Switchille 28. lokakuuta. Pelaajat voivat jo nyt testata Voice of Cards: The Isle Dragon Roars -pelin demoa.

Chocobo GP

Chocobo GP

Valmistaudu uuteen kilpapelikokemukseen! Kisaa tunnetuilla Final Fantasy -hahmoilla kuten Chocobo ja Gilgamesh, joilla on erityisiä henkilökohtaisia kykyjä ja Magiciteja ja ohita vastustajasi. Muokkaa moottoriasi haluamallasi tavalla! Sisältää moninpelitilan sekä paikallisesti että verkossa. Jopa 64 pelaajaa voi kisata turnauksessa selvittääkseen, kuka on kilpailun mestari! Chocobo GP julkaistaan yksinoikeudella Nintendo Switchille vuonna 2022.

TRIANGLE STRATEGY

Triangle Strategy

Helmikuussa SQUARE ENIX julkaisi kyselyn TRIANGLE STRATEGY -pelin demoversiosta. Siitä lähtien kehittäjät ovat päivittäneet peliä keskittymällä vaikeustason säätämiseen sekä visuaalisen ulkoasun, kameran ohjauksen ja aiempien keskustelujen näkemisen parannuksiin. Tämä vaikuttava HD- ja 2D-strategiapeli saapuu Nintendo Switchille 4. maaliskuuta 2022. TRIANGLE STRATEGY Tactician's Limited Edition, joka sisältää pelin lisäksi kuusi noppaa, korttipakan, SteelBook®-kotelon, kaksipuolisen julisteen sekä hienon keräilijälaatikon, julkaistaan Euroopassa samana päivänä.

Actraiser Renaissance

Actraiser Renaissance

Klassinen Super NES -peli Actraiser saapuu Nintendo Switchille, nyt HD-versiona! Kukista hirviöitä pelin sivuttainvierivässä osassa, Realm Acts, ja viljele maata maailmanrakentamisosassa, Realm Management. Nauti rakastetusta alkuperäisestä musiikista ja uudelleen tehdystä soundtrackistä, joka sisältää uutta musiikkia. Uusia kenttiä ja pomotaisteluja on myös luvassa. Actraiser Renaissance on nyt julkaistu Nintendo Switchille.

Dying Light 2 Stay Human – Cloud Version

Dying Lights

Hallitse parkouria ja taktista taistelua selviytyäksesi tässä julmassa avoimen maailman toimintaroolipelissä. Tutki yksin tai jopa kolmen muun pelaajan kanssa online co-op -pelitilassa. Dying Light 2 Stay Human - Cloud Version julkaistaan Nintendo Switchille 4. helmikuuta 2022. Pelin demo on myös saatavilla samana päivänä.

DELTARUNE Chapter 2

Deltarune

DELTARUNE Chapter 1:n uusi laajennus on saapunut! DELTARUNE Chapter 2 on nyt ladattavissa ilmaisena päivityksenä DELTARUNE Chapter 1:n omistajille.

Animal Crossing: New Horizons Update

Animal Crossing: New Horizons

Uusi päivitys on tulossa Animal Crossing: New Horizons -peliin marraskuussa! Tarkemmat tiedot paljastetaan erillisessä Animal Crossing: New Horizons Direct-lähetyksessä lokakuussa. Seuraa Isabellea Twitterissä saadaksesi lisätietoja.

Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass DLC

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Passin toinen osa julkaistaan 29. lokakuuta ja se sisältää uuden pelattavan hahmokaksikon, lisää kenttiä ja uusia tunteellisia tarinajaksoja. Puolusta Hyrulea oudolla hahmokaksikolla, Purah & Robbie, hyödyntäen heidän käytössään olevaa muinaista tekniikkaa. Näe miltä paikat, kuten Colosseum ja Kakariko Village, näyttivät 100 vuotta sitten. Opi lisää Championeista ja salaperäisestä Guardianista, kun taistelu Hyrulen tulevaisuudesta jatkuu! Pelaajat, jotka ostavat Expansion Passin, saavat myös Wave 1:n sisällön, joka on jo saatavilla.

The Final DLC Fighter in Super Smash Bros. Ultimate is …

...paljastetaan pian! Masahiro Sakurai, Super Smash Bros. Ultimate -pelin ohjaaja, isännöi viimeistä "Battling with ..." videota 5. lokakuuta ja paljastaa viimeisen DLC-taistelijan. Tämä tulee olemaan viimeinen esitys, joka liittyy Super Smash Bros. Ultimate DLC-sisältöön, joten älä missaa sitä!

Mario Party Superstars

On melkein aika, että Mario Party Superstars saapuu Nintendo Switchille 29. lokakuuta! Klassisen Mario Party -tilan lisäksi, joka käyttää useita Nintendo 64 -kauden klassisia pelilautoja, mukaan lukien Woody Woods, Yoshi's Tropical Island ja Horror Land, Mario Party Superstars sisältää myös minipelitilan nimeltään Mt. Minigames, jossa muun muassa kilpailuhenkinen Survival-rata sijaitsee, mutta siellä on myös Tag Match, jossa on tärkeää tehdä yhteistyötä.

Mario Golf: Super Rush DLC

Lisää ilmaista sisältöä on tulossa Mario Golf: Super Rush -peliin. Tämän Nintendo Direct -lähetyksen jälkeen peliin lisättiin kaksi uutta pelattavaa hahmoa: Koopa Troopa ja Ninji! Näiden hahmojen lisäksi peliin lisätään kaksi uutta kenttää, luminen Blustery Basin ja aavikkokenttä Spiky Palms, sekä mahdollisuus muuttaa CPU-vastustajien vaikeustasoa.

Disco Elysium – The Final Cut

Disco Elysium

Tässä uraauurtavassa roolipeliseikkailussa kuulustelet ihmisiä ja paljastat vihjeitä. Peli julkaistaan digitaalisesti Nintendo Switchille 12. lokakuuta, kun taas fyysinen versio julkaistaan vuoden 2022 alussa.

STAR WARS: Knights of the Old Republic

Star Wars: Knights of the Old Republic

Rakastettu Star Wars -peli, joka saapuu Nintendo Switchille 11. marraskuuta.

Castlevania Advance Collection

Castlevania Advance Collection

Castlevania Advance Collection sisältää neljä klassista Castlevania-peliä - Castlevania: Circle of the Moon, Castlevania: Harmony of Dissonance, Castlevania: Aria of Sorrow ja Castlevania: Dracula X - upeilla grafiikoilla ja hämmästyttävän eeppisillä musiikeilla varustettuna. Rewind, Quick Save ja Button Mapping -ominaisuudet tulevat myös olemaan hyvänä apuna taistelussa pahaa vastaan. Mukana ovat kaikki pelien alueelliset versiot sekä galleriatila, jossa on ennennäkemätöntä artworkia. Castlevania Advance Collection julkaistiin Nintendo Switchille heti lähetyksen jälkeen.

Disney Magical World 2: Enchanted Edition

Pelaajat on kutsuttu elämään maagiseen maailmaan Mikki Hiiren ja kymmenien Disney-hahmojen kanssa! Vietä aikaa Disney-ystävien kanssa, luo pukuja ja huonekaluja, ja tutki upeita Disney-teemalla varustettuja maailmoja. Kaikki ladattava sisältö alkuperäisestä Nintendo 3DS -versiosta tulee myös olemaan mukana, kun Disney Magical World 2: Enchanted Edition julkaistaan Nintendo Switchille joulukuussa.

Shadowrun Trilogy

Shadowrun Triology

Cyberpunk kohtaa fantasian tässä kolmen klassisen kulttipelin kokoelmassa. Shadowrunnerina (palkkasoturina) pelaajat tutkivat dystopista tulevaisuutta, jossa taika- ja fantasiaolennot ovat heränneet eloon. Tulossa Nintendo Switchille vuonna 2022.

Rune Factory 5

Rune Factory 5

Rune Factory 5 -pelissä pelaajat voivat kasvattaa satoa, kesyttää hirviöitä ja tehdä yhteistyötä kaupunkilaisten kanssa tutkiakseen valtavaa maailmaa. Mutta kun he eivät ole seikkailemassa, he voivat myös löytää ystävyyttä ja rakkautta pelin värikkäiden hahmojen joukosta. Rune Factory 5 saapuu Nintendo Switchille 25. maaliskuuta 2022.

Arcade Archives PAC-MAN / Arcade Archives XEVIOUS

Kaksi klassista NAMCO-peliä on tulossa Nintendo Switchille osana Arcade Archives -sarjaa. Pelaa arcade-klassikoita kuten PAC-MAN ja XEVIOUS kotona tai ollessasi tien päällä, kun molemmat pelit on nyt julkaistu Nintendo Switchille.

Nintendo Direct -lähetys sisälsi myös tietoa muista tulevista Nintendo Switch -peleistä, kuten HOT WHEELS UNLEASHED, 30. syyskuuta julkaistavasta vauhdikkaasta kilpa-ajopelistä, jossa pelaajat voivat kerätä Hot Wheels -universumin parhaat ajoneuvot ja rakentaa upeita ratoja; Surviving the Aftermath, post-apokalyptiseen tulevaisuuteen sijoittuva peli, joka julkaistaan talvella; ja Wreckfest, kilpa-ajopeli, joka saapuu Nintendo Switchille tänä syksynä.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto