Skip to main content

Matkustaminen on vaivatonta Nintendo Switchin kanssa

maanantai, 3. kesäkuu 2024
{LOCALIZE EN="Travel is a Breeze with Nintendo Switch" SE="Förgyll resan med Nintendo Switch" NO="Gjør feriereisen til en lek med Nintendo Switch" DK="At rejse er en leg med Nintendo Switch" FI="Matkustaminen on vaivatonta Nintendo Switchin kanssa"}

Matkustaminen on seikkailu, ja Nintendo Switch tekee siitä entistäkin nautinnollisempaa.

Tutustu Nintendo Switch -perheeseen

Nintendo Switch -konsoliperhe on suunniteltu joustavuutta ajatellen, joten se sopii täydellisesti pelaamiseen liikkeellä ollessa. Tässä on lyhyt esittely kolmesta eri konsolista:

Kolme pelitilaa maksimaaliseen joustavuuteen

Nintendo Switch mukautuu elämäntyyliisi kolmella monipuolisella pelitilalla:

TV-tila: Yhdistä Nintendo Switch telakkaan ja nauti peleistä isolla näytöllä. Tämä tila on täydellinen rentoutumiseen hotellihuoneessa nähtävyyksien katselun jälkeen tai pelikokemuksen jakamiseen ystävien ja perheen kanssa.

Käsikonsolitila: Kiinnitä Joy-Con-ohjaimet konsolin sivuille ja pelaa käsikonsolitilassa. Tämä tila on ihanteellinen matkustamiseen, sillä voit ottaa pelikokemuksesi mukaan, minne tahansa, pitkiltä lennoilta junamatkoille.

Pöytäpelitila: Käytä sisäänrakennettua jalustaa Nintendo Switchin asettamiseen mille tahansa tasaiselle pinnalle ja irrota Joy-Con-ohjaimet pelataksesi yksin tai ystävien kanssa. Tämä tila on loistava nopeisiin pelisessioihin kahviloissa, lentokentillä tai lepopaikoissa matkasi aikana.

  Älykkäitä matkavinkkejä Nintendo Switchin omistajille

  Kun olet liikkeellä, tässä on muutamia vinkkejä sujuvan pelikokemuksen varmistamiseksi:

  Lentotila: Lentokoneessa aktivoi lentotila, jotta langaton viestintä on poissa käytöstä ja noudatat lentoyhtiön sääntöjä. Voit silti nauttia yksinpeleistä ilman keskeytyksiä.

  Lataus: Nintendo Switch käyttää USB-C-porttia lataamiseen.

  Kantolaukku: Investoi kantolaukkuun, joka suojaa konsoliasi ja lisävarusteitasi. Hyvässä laukussa on lokerot Switchille, Joy-Con-ohjaimille, latauskaapeleille ja pelikaseteille, pitäen kaiken järjestyksessä ja turvassa.

  Switchin suojakotelot

  Lomalle sopivat pelit

  Tässä on kuusi peliä, jotka sopivat täydellisesti seuraavalle lomallesi, pelasitpa sitten yksin tai ystävien kanssa:

  Monipuolisten pelitilojen ja erilaisten mukaansatempaavien pelien ansiosta Nintendo Switch on täydellinen matkakumppani. Olitpa sitten pitkällä lennolla, junamatkalla tai rentoutumassa hotellissa, Switch varmistaa, että matkustaminen on vaivatonta ja että pelit eivät jää kesken, edes lomalla.


  Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

  Sosiaalinen media

  © Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto