Skip to main content

Uusi traileri paljastaa, mitä kaikkea on luvassa Miitopia-pelissä!

torstai, 8. huhtikuu 2021
Nintendo Switchille julkaistavassa Miitopia-pelissä voit aloittaa viihdyttävän ja muokattavan seikkailun. Ja mikä hauskinta, voit myös heittää ystäväsi, perheesi tai jonkun muun seikkailuun, jossa sinun on voitettava Dark Lord, todella ilkeä pahis, joka varastaa muiden kasvot. Uudessa trailerissa esitellään monipuolisia hahmojen muokkausvaihtoehtoja, kuinka helppoa on jakaa Mii-hahmoja ja monia muita uusia ominaisuuksia, joita on luvassa, kun peli julkaistaan 21. toukokuuta 2021.

Trailerin kohokohdat:

  • Meikkejä ja peruukkeja: Miitopiassa pelaajat voivat tehdä Mii-hahmoistaan näyttävämpiä kuin koskaan upeiden peruukkien, värikkäiden kampauksien ja meikkien avulla.
  • Helppo luoda ja jakaa: Miitopiassa luodut Mii-joukkueet voidaan jakaa helposti ystävien kanssa verkossa avainkoodin avulla. Sitten niitä voidaan käyttää toisen Miitopia-pelin täyttämiseen ja myös eri rooleissa.
  • Epätavalliset ammatit: Jokainen, joka ei halua käyttää miekkaa tai sauvaa, voi valita olevansa vaikka poptähti ja taistella mikrofonilla tai valita esimerkiksi kokin, joka hyökkää vihollisen kimppuun paistinpannulla. Jotkut saattavat haluta olla kissoja. Tässä pelissä on monia erilaisia ammatteja, joista valita.
  • Persoonallisuudella on merkitystä: Kaikki hahmot ovat jollakin tavalla erilaisia ja heidän persoonallisuutensa voi määrittää, miten asiat sujuvat taisteluissa. Ystävällinen pappi voi suojella muita Mii-hahmoja, mutta hän saattaa jopa haluta säästää viholliset, kun taas itsepäinen tiedemies voi hyökätä kahdesti tai kieltäytyä auttamasta muita Mii-hahmojasi.
  • Hevonen: Harva seikkailu on täydellinen ilman hevosia. Tässä pelissä on mukana myös hevonen ja kun sen kanssa viettää aikaa, se palkitsee pelaajan uskollisuudellaan. Hevonen voi auttaa taisteluissa hyökkäämällä vihollisten kimppuun.
  • Rentoudu majatalossa ja lähde retkille: Lepää majatalossa voitettuasi pelottavia vihollisia palauttaaksesi voimasi. Käytä myös tilaisuus hyödyksi ylläpitääksesi Mii-hahmojen välisiä suhteita. Joukkueesi jäsenet voidaan sijoittaa samoihin huoneisiin ja heidän ystävyytensä kehittyy sitten luonnollisesti. Pelissä on myös monia erilaisia retkikohteita, joita voi tutkia yhdessä parantaakseen hahmojen välisiä ystävyyssuhteita: kahvila, elokuvateatteri ja paljon muuta.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto