nintendo logo

Super Mario 3D World

 • Ensimmäinen nelinpelattava 3D Super Mario -peli. Mario on palannut parempana kuin koskaan!

  Täysin uusi kolmiulotteinen, täynnä uusia ominaisuuksia sisältävä Super Mario -peli, joka on saanut vaikutteita Nintendo 3DS:n Super Mario 3D Land -pelistä. Kaikille Mario-faneille!

  Nintendo on luonut nelinpelattavan Mario-pelin, joka sijoittuu 3D-maailmaan. Pelin on kehittänyt sama tiimi, joka on luonut Super Mario 3D Land -pelin Nintendo 3DS:lle ja Super Mario Galaxy -pelit Wiille.

  Neljä pelaajaa voi pelata Mariolla, Luigilla, Prinsessa Peachilla ja Toadilla. Jokaisella hahmolla on omat erityispiirteensä ja pelaajat voivat pelata yhdessä tiiminä tai kisata toisiaan vastaan. Uusi kissapuku muuttaa hahmot ihastuttaviksi kissoiksi, jotka voivat raapia vihollisia ja jopa kivuta lipputangon huipulle tasojen lopussa. Läpinäkyvät warp-putket tuovat pelaamiseen uusia pulmanratkontaominaisuuksia.

  Super Mario 3D World tarjoaa useita uusia pelitapoja. Peli sisältää monia erilaisia keräilyesineitä ja pukuja: poimimalla Super Bell -kellon voit muuttaa Marion ihastuttavaksi Kissa-Marioksi ja raapia ja loikkia kohti kentän lopussa häämöttävää lipputankoa. Double Cherry -kirsikka monistaa hahmosi, jolloin voit ohjata kahta, kolmea, neljää tai jopa viittä hahmoa kerrallaan.

  Löydä vihreitä tähtiä uusista kenttätyypeistä kuten pulmia sisältävistä kapteeni Toadin seikkailukentistä, tai kiirehdi koskia pitkin ratsastamalla Plessiellä, uudella ystävällisellä apurilla, joka rakastaa uintia! Yli 80 kenttää täynnä yllätyksiä ja runsaasti hauskoja ominaisuuksia löydettävänä - tätä ja paljon muuta on luvassa Super Mario 3D World -pelissä!


Super Mario 3D World

Julkaisupäivä: 29 November 2013
Laite: Wii U
Pelityyppi: Toiminta, Tasoloikka
Pelaajamäärä: 1-4 paikallisesti
Moninpelitilat: Samanaikaisesti
Yhteensopivat ohjaimet:
PEGI:
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: Nintendo
Jakelija: Bergsala
Tekstityskieli:
Ominaisuudet: Internet, Miiverse, Off-TV Play

Saatat pitää...

 • Mario Kart 8 esittelee antigravitaatio-ominaisuuden, jonka ansiosta ajoneuvot pystyvät kisaamaan ensimmäistä kertaa...
 • Mario Party -pelisarjan uusin osa Wii U:lle! Mario Party 10 sisältää useita hauskoja moninpelattavia minipelejä koko...
 • Joku on varastanut värit Paper Mario: Color Splash -pelissä!
 • Vihdoinkin sinulla on mahdollisuus luoda omia Mario-tasoja! Loputtomasti uusia tasoja sisältävä Super Mario Maker...