Skip to main content

Animal Crossing: New Leaf - Welcome amiibo!

Julkaisupäivä
  • 11. marraskuu 2016
Julkaisija
  • Nintendo
Animal Crossing: New Leaf amiibo Cards Pack sisältää kolme kappaletta Animal Crossing amiibo -kortteja.

Voit käyttää näitä kortteja Animal Crossing: New Leaf -pelissä saadaksesi enemmän eläimiä käymään kylässäsi. Jotkut eläimistä saattavat jopa muuttaa kylääsi, jos kutsut heidät käymään. Kortit ovat täydellisiä keräilyesineitä, mutta voit myös vaihtaa niitä kortteja keräävien ystäviesi kanssa.

Huomioi kuitenkin, että sinulla on oltava joko New Nintendo 3DS/3DS XL tai NFC Reader/Writer -lisätarvike voidaksesi käyttää amiibo-kortteja Animal Crossing: New Leaf -pelissä.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto