Nintendo Switch - Asennus

Nintendo Switchin käytön aloittaminen on helppoa. Noudata seuraavia ohjeita, niin olet valmis hetkessä.

1.Kytke muuntaja

Kytke konsolin mukana toimitettu muuntaja ja käynnistä konsoli.

2. Asenna konsoli

Kun käynnistät konsolin ensimmäisen kerran, saat pyynnön valita asetuksia. Kiinnitä molemmat Joy-Con-ohjaimet konsoliin ja noudata ohjeita näytöllä.

3. Pelaa!

Nintendo Switch -ohjelmia on kahdenlaisia: kortilla myytäviä versioita, joiden mukana tulee konsoliin asetettava pelikortti, ja ladattavia versioita, jotka tallennetaan konsoliin tai microSD-kortille lataamisen jälkeen.

• Kortilla myytävän version pelaaminen

Avaa pelikorttipaikka ja aseta pelikortti. Katso, että asetat pelikortin oikein päin.

Varmista, että pelikortin tarra on itseesi päin, ja aseta pelikortti pelikorttipaikkaan kunnes kuulet napsahduksen.

sätt in kort

Asetetun pelikortin ohjelmistokuvake ilmestyy HOME-valikkoon. Valitse kuvake kursorilla ja paina A-painiketta käynnistääksesi ohjelman.

Programikon

• Ohjelmiston sulkeminen

Painamalla HOME-painiketta ohjelma keskeytyy ja palaat HOME-valikkoon. Voit sulkea keskeytetyn ohjelman valitsemalla sen ja painamalla X-painiketta.

Jos pelaat peliä, joka ei tallenna tilannetta itsestään, muista tallentaa ennen ohjelman sulkemista. Tallentamattomat tiedot menetetään.

CI NintendoSwitch PlayGame 03 enGB CMM Standard potrait
    CI NintendoSwitch PlayGame 04 enGB CMM Standard propn
  • Pelikortin poistaminen

Poistaaksesi pelikortin konsolista, avaa pelikorttipaikan kansi ja työnnä pelikorttia kunnes se ponnahtaa ylös, ja voit poistaa sen.

Ta bort kortet

• Kun olet lopettanut konsolin käytön

Voit laittaa Nintendo Switch -konsolisi lepotilaan, kun et käytä sitä enää. Käyttämällä lepotilaa voit jatkaa pelaamista heti, kun poistat konsolin lepotilasta.

Laita konsoli lepotilaan painamalla HOME-painiketta vähintään sekunnin ajan ja valitsemalla sitten SLEEP MODE.

Akku kestää muutaman päivän, jos konsoli laitetaan lepotilaan täysin ladattuna.

• Konsolin poistaminen lepotilasta

Paina HOME-painiketta poistaaksesi konsolin lepotilasta.

Väck konsolen

Muut tavat poistaa konsoli lepotilasta/laittaa se lepotilaan

• Konsolin laittaminen lepotilaan HOME-valikosta.
    • Valitse lepotila HOME-valikosta.
    • Konsolin laittaminen lepotilaan/poistaminen lepotilasta virtapainikkeella.
    • Paina virtapainiketta laittaaksesi konsoli lepotilaan tai poistaaksesi sen siitä.

Power

Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.