Nintendo Switch - Lataaminen

Sinun pitää ladata konsoli, Joy-Con-ohjaimet ja Pro-ohjain käyttääksesi niitä.

Laitteiden lataustavat on kuvattu alla.

• Konsolin lataaminen

Voit ladata Nintendo Switch -konsolin seuraavilla tavoilla:

• Laita konsoli Nintendo Switch -telakkaan, kun telakka on kytketty muuntajaan
    • Kytke muuntaja suoraan konsoliin

Lataussymboli näkyy näytöllä, kun konsoli alkaa latautua.

Akun lataus täyteen kestää noin kolme tuntia.*

*Arvio koskee konsolin lataamista lepotilassa.

Nintendo Switch -telakan käyttäminen

Laita konsoli Nintendo Switch -telakkaan, kun telakka on kytketty muuntajaan.

Docka konsolen

Muuntajan käyttäminen

Kytke muuntaja konsoliin ja laita muuntajan pistoke pistorasiaan.

Använd nätadapter

• Joy-Con-ohjaimien lataaminen

Voit ladata Joy-Con-ohjaimet seuraavilla tavoilla:

Akun lataus täyteen kestää noin kolme ja puoli tuntia.

Kiinnittäminen konsoliin

Ladda Joy-Con

Mitä tapahtuu, jos kiinnitän Joy-Con-ohjaimet konsoliin, kun konsoli ei ole latauksessa?

Joy-Con-ohjaimet alkavat latautua vain, jos niiden akun varaus on vähäinen.

Latautuminen päättyy akun varauksen ollessa noin puolessa välissä, jotta konsolin akku ei menetä liikaa varausta.

Ohjaimien kiinnittäminen Joy-Con-latauskappaleeseen (myydään erikseen)

Kiinnitä Joy-Con-ohjaimet latauskappaleeseen ja kiinnitä se Nintendo Switch -telakkaan.

Mukana tulee USB-latauskaapeli latauskappaleen liittämiseksi telakkaan.

Sinun täytyy kytkeä telakka muuntajaan.

Joy-Con-laddningstillbehör

Voit myös ladata lisävarusteen käyttämällä konsolin mukana tulevaa muuntajaa.

Voit ladata Joy-Con-ohjaimet kiinnittämällä ne Joy-Con-latauskappaleeseen ja kytkemällä sen muuntajaan (HAC-002), joka tulee konsolin mukana.

• Nintendo Switch Pro -ohjaimen lataaminen (myydään erikseen)

Kiinnitä ohjain Nintendo Switch -telakkaan USB-latauskaapelilla, kun telakka on kytketty muuntajaan.

USB-latauskaapeli tulee Nintendo Switch Pro -ohjaimen mukana.

Lataus täyteen varaukseen kestää noin kuusi tuntia.

Nintendo Switch Pro Controller

Voit myös ladata ohjaimen muuntajalla, joka tulee konsolin mukana.

Nintendo Switch Pro -ohjain latautuu, jos kytket sen muuntajaan (HAC-002), joka tulee konsolin mukana.

USB-kabel

• Turvallinen lataaminen
    • Akun kesto lyhenee vähitellen toistuvien latausten myötä.
    • Lataa kiinteällä akulla varustetut tuotteet vähintään puolen vuoden välein. Jos akkuja ei käytetä pitkään aikaan, niitä voi olla mahdotonta ladata.

Akkujen vaihtaminen

Älä yritä vaihtaa Joy-Con-ohjaimen, Nintendo Switch Pro -ohjaimen tai konsolin akkuja itse. Ota yhteyttä Bergsala Service Center -kuluttajapalveluun saadaksesi lisätietoja.

Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.