fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset

Game Builder Garage saapuu Nintendo Switchille

Oletko joskus haaveillut oman pelisi luomisesta? Tämä haave voi pian toteutua, kun Game Builder Garage saapuu yksinoikeudella Nintendo Switchille 11. kesäkuuta Nintendo eShopin kautta ladattavaksi. Tämän uuden ohjelmiston avulla jokainen voi pitää hauskaa oppiessaan luomaan ja jakamaan omia pelejä.

Lue lisää

Indie World -lähetyksessä paljastettiin 21 uutta indie-peliä Nintendo Switchille

Kevättä on ilmassa ja uusimmat indie-seikkailut Nintendo Switchillä ovat nyt täydessä kukassa. Viimeisimmässä Indie World -lähetyksessä Nintendo esitteli 21 peliä riippumattomilta pelikehittäjiltä, jotka ovat tulossa Nintendo Switchille.

Lue lisää

Ryhdy mestarimetsästäjäksi Monster Hunter Rise -pelissä aloittelijavinkkiemme avulla

Lue lisää

Monster Hunter Digital Event paljasti lisätietoja Monster Hunter Stories 2 ja Monster Hunter Rise -peleistä

Monster Hunter Digital Event sisälsi uusia trailereita, pelikuvaa ja uutta tietoa Nintendo Switchin Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin ja Monster Hunter Rise -peleistä.

Lue lisää

Sininen Nintendo Switch Lite julkaistaan Euroopassa 7. toukokuuta!

Sininen Nintendo Switch Lite julkaistaan Suomessa ja muualla Euroopassa 7. toukokuuta. Kuten muutkin Nintendo Switch Lite -mallit, se on suunniteltu erityisesti kannettavaan pelaamiseen, joten pelaajien on helppo ottaa se mukaan mihin tahansa.

Lue lisää

Animal Crossing: New Horizons on kaikkien aikojen nopeiten myydyin Nintendo-peli Euroopassa!

On kulunut vuosi Animal Crossing: New Horizons -pelin julkaisusta Nintendo Switchille ja tästä pelistä on siinä ajassa tullut kaikkien aikojen nopeiten myydyin Nintendo-peli Euroopassa.

Lue lisää

Nyt voit pelata Super Mario Party -peliä ystäviesi kanssa verkossa!

Nintendo on juuri julkaissut ilmaisen päivityksen Nintendo Switchin Super Mario Party -peliin, joka lisää peliin verkkomoninpelitilan.

Lue lisää

Uusi traileri paljastaa, mitä kaikkea on luvassa Miitopia-pelissä!

Nintendo Switchille julkaistavassa Miitopia-pelissä voit aloittaa viihdyttävän ja muokattavan seikkailun. Ja mikä hauskinta, voit myös heittää ystäväsi, perheesi tai jonkun muun seikkailuun, jossa sinun on voitettava Dark Lord, todella ilkeä pahis, joka varastaa muiden kasvot. Uudessa trailerissa esitellään monipuolisia hahmojen muokkausvaihtoehtoja, kuinka helppoa on jakaa Mii-hahmoja ja monia muita uusia ominaisuuksia, joita on luvassa, kun peli julkaistaan 21. toukokuuta 2021.

Lue lisää

Esittelyssä uusi Super Smash Bros. Ultimate DLC-taistelija Pyra/Mythra

Torstaina 4. maaliskuuta klo 16:00 on tulossa lähetys, jossa paljastetaan lisätietoja uudesta Super Smash Bros. Ultimate DLC-taistelijasta Pyra / Mythra. Pelin ohjaaja Masahiro Sakurai paljastaa myös taistelijan julkaisupäivän! Lähetys kestää noin 35 minuuttia. Tässä lähetyksessä ei paljasteta muita uusia taistelijoita.

Lue lisää