fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset

Mario Strikers: Battle League Footballin uusi traileri esittelee temppuja, taklauksia ja maalijuhlia!

Mario Strikers: Battle League Football saapuu Nintendo Switchille 10. kesäkuuta ja silloin voit pelata Strike-urheilulajia, jossa kaaos on osa peliä ja jossa pelaajat tekevät kaikkensa voittaakseen. Se on kuin jalkapallo, jos jalkapallossa ei olisi tuomaria eikä sääntöjä. Katso uusi traileri saadaksesi lisätietoja pelistä, mukaan lukien kaikki erilaiset tavat, joilla pelaajat voivat käsitellä vastustajiaan matkalla voittoon.

Lue lisää

Xenoblade Chronicles 3 julkaistaan 29. heinäkuuta 2022!

Xenoblade Chronicles 3 julkaistaan Nintendo Switchille ​​odotettua aikaisemmin! Peli oli alun perin tarkoitus julkaista syyskuussa 2022, mutta se julkaistaankin jo 29. heinäkuuta 2022.

Lue lisää

Monster Hunter Rise: Sunbreak Digital Event paljasti uuden trailerin ja julkaisupäivän!

Eilen esitetyssä Monster Hunter Digital Event -lähetyksessä pelisarjan tuottaja Ryozo Tsujimoto paljasti uuden trailerin Monster Hunter Rise: Sunbreakille, joka on kriitikoiden ylistämän Monster Hunter Rise -pelin massiivinen laajennus.

Lue lisää

Uusi Indie World -lähetys keskiviikkona 11. toukokuuta 2022!

Katso uusi Indie World -lähetys 11. toukokuuta klo 17:00 Suomen aikaa. Odotettavissa on noin 20 minuuttia kestävä lähetys, joka sisältää tietoa Nintendo Switchin tulevista indiepeleistä.

Lue lisää

Mario Kart 8 Deluxe - Seasonal Circuit Nordics

Moottorit käyntiin! Osallistu jännittäviin online-turnauksiin Mario Kart 8 Deluxessa, jossa voit voittaa mahtavia palkintoja.

Lue lisää

Nyt voit ladata ilmaisen demoversion Kirby and the Forgotten Land -pelistä!

Jos haluat testata Kirbyn erilaisia kopiointikykyjä ja uutta Mouthful Modea jo nyt, voit ladata pelin ilmaisen demoversion Nintendo eShopista.

Lue lisää

Splatoon 3 julkaistaan 9. syyskuuta!

Splatoon 3 julkaistaan Nintendo Switchille perjantaina 9. syyskuuta. Osallistu taisteluihin puhtaimmalla musteella yhdessä muiden Inklingien ja Octolingien kanssa ja löydä uusia aseita, ominaisuuksia ja kauden trendikkäimpiä varusteita. Splatsville ja aurinkoinen Splatlands odottavat sinua.

Lue lisää

On aika käynnistää moottorit, sillä Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Passin ensimmäinen aalto on täällä!

Lähde nostalgiseen matkaan läpi Mario Kartin historian Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Passilla ja tähtää ensimmäiselle sijalle yhteensä 48 remasteroidulla radalla. Tässä DLC:ssä julkaistaan kahdeksan rataa kerrallaan yhteensä kuudessa aallossa. Viimeinen aalto julkaistaan vuoden 2023 lopussa. Kaikkia ratoja voi pelata paikallisesti tai verkossa ja ensimmäinen aalto julkaistaan tänään.

Lue lisää

Nintendo Switch Sports, Mario Strikers: Battle League Football, Xenoblade Chronicles 3 ja paljon muuta tulossa Nintendo Switchille tänä vuonna!

Nintendo Switch -pelaajien tulevaisuus vuonna 2022 ja sen jälkeen näyttää erittäin valoisalta! Uusimmassa Nintendo Direct -lähetyksessä Nintendo esitteli monia uusia pelejä, jotka julkaistaan Nintendo Switchille tämän vuoden aikana. Nintendo paljasti myös uusia yksityiskohtia jo aiemmin julkistetuista peleistä.

Lue lisää