fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset

Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass - WAVE 2 tulossa 4. elokuuta!

Käynnistä moottorit, sillä Mario Kart 8 Deluxen toinen lisäratapaketti on vihdoin täällä! Kilpaile kahdeksalla lisäradalla jo 4. elokuuta alkaen.

Lue lisää

Mario Strikers: Battle League Footballin uusi traileri esittelee temppuja, taklauksia ja maalijuhlia!

Mario Strikers: Battle League Football saapuu Nintendo Switchille 10. kesäkuuta ja silloin voit pelata Strike-urheilulajia, jossa kaaos on osa peliä ja jossa pelaajat tekevät kaikkensa voittaakseen. Se on kuin jalkapallo, jos jalkapallossa ei olisi tuomaria eikä sääntöjä. Katso uusi traileri saadaksesi lisätietoja pelistä, mukaan lukien kaikki erilaiset tavat, joilla pelaajat voivat käsitellä vastustajiaan matkalla voittoon.

Lue lisää

Xenoblade Chronicles 3 julkaistaan 29. heinäkuuta 2022!

Xenoblade Chronicles 3 julkaistaan Nintendo Switchille ​​odotettua aikaisemmin! Peli oli alun perin tarkoitus julkaista syyskuussa 2022, mutta se julkaistaankin jo 29. heinäkuuta 2022.

Lue lisää

Xenoblade Chronicles 3 Direct keskiviikkona klo 17:00!

Katso 20 minuuttia kestävä lähetys, joka sisältää lisätietoja Nintendo Switchille julkaistavasta roolipeliseikkailusta

Lue lisää

Uusi Indie World -lähetys keskiviikkona 11. toukokuuta 2022!

Katso uusi Indie World -lähetys 11. toukokuuta klo 17:00 Suomen aikaa. Odotettavissa on noin 20 minuuttia kestävä lähetys, joka sisältää tietoa Nintendo Switchin tulevista indiepeleistä.

Lue lisää

Mario Kart 8 Deluxe - Seasonal Circuit Nordics

Moottorit käyntiin! Osallistu jännittäviin online-turnauksiin Mario Kart 8 Deluxessa, jossa voit voittaa mahtavia palkintoja.

Lue lisää

Lataa Mario Strikers: Battle League Football First Kick ja aloita harjoittelu jo nyt!

Mario Strikers: Battle League Football julkaistaan Nintendo Switchille perjantaina 10. kesäkuuta. Kaikki pelaajat, jotka haluavat aloittaa mahdollisimman pian, voivat jo nyt ladata ilmaisen Mario Strikers: Battle League Football First Kick -demoversion Nintendo eShopista.

Lue lisää

Splatoon 3 julkaistaan 9. syyskuuta!

Splatoon 3 julkaistaan Nintendo Switchille perjantaina 9. syyskuuta. Osallistu taisteluihin puhtaimmalla musteella yhdessä muiden Inklingien ja Octolingien kanssa ja löydä uusia aseita, ominaisuuksia ja kauden trendikkäimpiä varusteita. Splatsville ja aurinkoinen Splatlands odottavat sinua.

Lue lisää

On aika käynnistää moottorit, sillä Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Passin ensimmäinen aalto on täällä!

Lähde nostalgiseen matkaan läpi Mario Kartin historian Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Passilla ja tähtää ensimmäiselle sijalle yhteensä 48 remasteroidulla radalla. Tässä DLC:ssä julkaistaan kahdeksan rataa kerrallaan yhteensä kuudessa aallossa. Viimeinen aalto julkaistaan vuoden 2023 lopussa. Kaikkia ratoja voi pelata paikallisesti tai verkossa ja ensimmäinen aalto julkaistaan tänään.

Lue lisää