fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset

Uutisia Nintendo Direct E3 2021 -lähetyksestä

Lähes 40 minuuttia kestävässä E3 2021 Nintendo Direct -lähetyksessä Nintendo esitteli laajan valikoiman uusia pelejä, jotka ovat tulossa Nintendo Switchille. Näistä peleistä suurin osa julkaistaan jo tänä vuonna.

Lue lisää

Uusi traileri paljastaa lisätietoja Mario Golf: Super Rush -pelistä!

Mario Golf: Super Rush saapuu Nintendo Switchille 25. kesäkuuta. Kyseessä on tunnetun Mario Golf -pelisarjan vauhdikkain osa tähän mennessä ja se sisältää useita eri hahmoja ja pelitiloja.

Lue lisää

Nyt voit pelata Super Mario Party -peliä ystäviesi kanssa verkossa!

Nintendo on juuri julkaissut ilmaisen päivityksen Nintendo Switchin Super Mario Party -peliin, joka lisää peliin verkkomoninpelitilan.

Lue lisää

Nintendo Direct E3 2021 tiistaina 15. kesäkuuta klo 19:00!

Nintendo järjestää Nintendo Direct -lähetyksen tiistaina 15. kesäkuuta klo 19:00 Suomen aikaa ennen tämän vuoden E3:sta. Tämä lähetys kestää n. 40 minuuttia ja se keskittyy täysin Nintendo Switch -peleihin, joista suurin osa julkaistaan jo vuonna 2021.

Heti tämän lähetyksen jälkeen on luvassa n. 3 tunnin ajan Nintendo Switch -pelien esittelyjä Nintendo Treehouse: Live -lähetyksessä.

Lähetys on katsottavissa englanniksi täältä: Nintendo UK’s YouTube channel.

Game Builder Garage saapuu Nintendo Switchille

Oletko joskus haaveillut oman pelisi luomisesta? Tämä haave voi pian toteutua, kun Game Builder Garage saapuu yksinoikeudella Nintendo Switchille 11. kesäkuuta Nintendo eShopin kautta ladattavaksi. Tämän uuden ohjelmiston avulla jokainen voi pitää hauskaa oppiessaan luomaan ja jakamaan omia pelejä.

Lue lisää

Indie World -lähetyksessä paljastettiin 21 uutta indie-peliä Nintendo Switchille

Kevättä on ilmassa ja uusimmat indie-seikkailut Nintendo Switchillä ovat nyt täydessä kukassa. Viimeisimmässä Indie World -lähetyksessä Nintendo esitteli 21 peliä riippumattomilta pelikehittäjiltä, jotka ovat tulossa Nintendo Switchille.

Lue lisää

Zelda & Loftwing amiibo julkaistaan samaan aikaan kuin The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Jokaisella legendalla on alkuperä ja pian voit tutustua The Legend of Zelda -pelien aikajanan varhaisimpaan tarinaan, kun The Legend of Zelda: Skyward Sword HD saapuu Nintendo Switchille. Tämän klassisen seikkailun HD-versio on entistäkin näyttävämmän näköinen ja se on varustettu sulavammalla liikeohjauksella. Ensimmäistä kertaa voit pelata tätä seikkailua myös painikkeilla.

Lue lisää

Monster Hunter Digital Event paljasti lisätietoja Monster Hunter Stories 2 ja Monster Hunter Rise -peleistä

Monster Hunter Digital Event sisälsi uusia trailereita, pelikuvaa ja uutta tietoa Nintendo Switchin Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin ja Monster Hunter Rise -peleistä.

Lue lisää

Sininen Nintendo Switch Lite julkaistaan Euroopassa 7. toukokuuta!

Sininen Nintendo Switch Lite julkaistaan Suomessa ja muualla Euroopassa 7. toukokuuta. Kuten muutkin Nintendo Switch Lite -mallit, se on suunniteltu erityisesti kannettavaan pelaamiseen, joten pelaajien on helppo ottaa se mukaan mihin tahansa.

Lue lisää