nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset

Pohjoismainen finaali Splatoon 2 European Championship -kisoissa

Mikä joukkue voittaa pohjoismaisen finaalin Splatoon 2 European Championship 2019-2020 -mestaruuskisoissa 7. joulukuuta?

Lue lisää

Haasta aivosi tammikuussa, sillä silloin julkaistaan Dr Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch

Ensi vuoden tammikuun kolmantena päivänä voit haastaa aivosi monin eri tavoin Dr Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch -pelissä. Kokeile täysin uusia harjoituksia, jotka käyttävät oikeanpuoleisen Joy-Con -ohjaimen IR-kameraa, ja harjoittele myös tekemällä klassisia harjoituksia, jotka tunnistat aikaisemmista Brain Training -peleistä. Voit pelata joko stylus-kynällä tai sormellasi.

Lue lisää

Ring Fit Adventure saapuu Nintendo Switchille 18. lokakuuta

Uusi seikkailu julkaistaan Nintendo Switchille 18. lokakuuta, mutta se ei ole mikä tahansa seikkailu. Ring Fit Adventure on sen nimi ja se käyttää uusia hauskoja lisätarvikkeita, joiden avulla fyysisistä liikkeistäsi tulee voimakkaita liikkeitä pelissä. 

Lue lisää

Halloween-kilpailu!

Voita Luigi’s Mansion 3 ja ainutlaatuinen Steelbook-kotelo, joka hohtaa pimeässä!

Lue lisää

Yli 10 miljoonaa Nintendo Switch -konsolia myyty Euroopassa!

Nintendo Switch -perheen konsolit ovat saavuttaneet uuden virstanpylvään! Nintendo Switch Lite ja Nintendo Switch -konsoleita on myyty yhteensä yli 10 miljoonaa kappaletta Euroopassa.

Lue lisää

Uusi sivusto kaikille, jotka haluavat kilpailla Super Smash Bros. Ultimate -pelissä

Nyt on julkaistu uusi sivusto kaikille, jotka haluavat löytää turnauksia Super Smash Bros. Ultimate -pelissä. Riippumatta siitä, oletko aloittelija tai veteraani, niin Super Smash Bros. Ultimate Tournament Portal on täydellinen paikka kaikille, jotka haluavat löytää uusia turnauksia Euroopassa. Loppujen lopuksi turnaukseen osallistuminen ei tarkoita pelkästään voittamista tai häviämistä, vaan myös tapaamista samanhenkisten ihmisten kanssa, paremmaksi pelaajaksi tulemista sekä korkean tason moninpeleistä nauttimista.

Lue lisää

Euroopan parhaat Super Smash Bros. Ultimate -pelaajat kohtaavat jälleen toisensa!

Nintendo etsii juuri nyt parhaita eurooppalaisia joukkueita Super Smash Bros. Ultimate -pelissä. Turnaus on nimeltään Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup 2019-2020 ja se päättyy suureen finaaliin, jossa mantereen voittajat kruunataan.

Lue lisää

Kilpaile Splatoon 2 Nordics Championship -mestaruuskisoissa 29. syyskuuta alkaen!

Huomio kaikki pohjoismaiset Inklingit ja Octolingit! Kerätkää joukkueenne ja valmistautukaa taistelemaan verkossa!

Lue lisää

Kohokohtia viime yön Nintendo Direct -lähetyksestä

Uusin Nintendo Direct -lähetys oli täynnä ilmoituksia. Lue tärkeimmät uutiset ja katso koko lähetys täältä!

Lue lisää