fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset

Pelaa Mario Kart 8 Deluxe -peliä koko kesäkuun ajan

Joka keskiviikko kesäkuun aikana pelaamme Mario Kart 8 Deluxe -peliä verkossa. Kuka tahansa voi osallistua ja tärkeintä on hauskanpito. Voittajalle ei ole luvassa palkintoa, paitsi tietenkin kunniaa. Katso peliaikataulu alla. Jokaisen turnauksen jälkeen julkaisemme tulostaulun täällä.

Lue lisää

Paper Mario: The Origami King

Lähde Prinsessa Peachin, Marion ja Luigin kanssa osallistumaan valtakunnan origami-festivaaliin, kun Paper Mario: The Origami King julkaistaan yksinoikeudella Nintendo Switchille 17. heinäkuuta. Juhlissa on kuitenkin yksi pieni ryppy, sillä Prinsessa Peach on käyttäytynyt hieman oudosti viime aikoina. Saat lisätietoja hänen salaperäisestä käyttäytymisestä, kun katsot pelin esittelytrailerin.

Lue lisää

Splatoon 2:n demoversio ladattavissa 30. huhtikuuta - 6. toukokuuta

Jo yli 9 miljoonaa Splatoon-pelaajaa ympäri maailmaa on osallistunut Turf War -otteluihin ja Splatfest-tapahtumiin Nintendo Switchin Splatoon 2 -pelissä. Jos olet missannut nämä mahdollisuudet, koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa!

Lue lisää

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition nyt saatavilla Nintendo Switchille!

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition -pelissä lähdet Shulk-sankarin kanssa taistelemaan tulevaisuuden puolesta. Aloita eeppinen roolipeliseikkailu läpi värikkään, avoimen maailman, joka on täynnä hirviöitä, reaaliaikaisia taisteluita ja koe pelin kiehtova tarina.

Lue lisää

Harvest Moon: One World julkaistaan Nintendo Switchille tänä vuonna

Täysin uusi tapa tutkia maailmaa Harvest Moon -pelissä

Lue lisää

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise julkaistaan Nintendo Switchille 10. heinäkuuta

Lue lisää

Tärkeimmät asiat, jotka kannattaa huomioida, kun pelaa Animal Crossing: New Horizons -peliä ystävien kanssa

Animal Crossing: New Horizons -pelissä on paljon hauskaa tekemistä ja se on lähes aina hauskempaa tehdä ystävien kanssa! Riippumatta siitä, vierailetko jonkun toisen saarella vai kutsutko heidät vierailemaan omalle saarellesi, voitte tehdä monia asioita yhdessä. Näillä vinkeillä pääset alkuun!

Lue lisää

Pelaa Mario Kart 8 Deluxe -peliä kanssamme koko toukokuun ajan!

Joka keskiviikko toukokuun aikana pelaamme Mario Kart 8 Deluxe -peliä verkossa. Kuka tahansa voi osallistua ja tärkeintä on hauskanpito. Voittajalle ei ole luvassa palkintoa, paitsi tietenkin kunniaa. Katso peliaikataulu alla. Jokaisen turnauksen jälkeen julkaisemme tulostaulun täällä ja Facebook-sivullamme.

Lue lisää

Tärkeää tietoa Nintendo Account -tileistä

Ohessa päivitys liittyen viimeaikaisiin tapauksiin, joissa joidenkin käyttäjien Nintendo Account -tileihin on päästy käsiksi luvattomasti.

Lue lisää