fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset

Animal Crossing: New Horizons Direct tulossa perjantaina 15. lokakuuta

Perjantaina 15. lokakuuta klo 17:00 Suomen aikaa on tulossa Animal Crossing: New Horizons Direct. Tämä lähetys kestää n. 20 minuuttia ja siinä esitellään, mitä kaikkea uutta pelissä tapahtuu marraskuussa.

Lue lisää

Uusi Metroid Dread -traileri esittelee uusia salaperäisiä ja voimakkaita vihollisia!

Metroid Dread -pelin uusi traileri on nyt julkaistu! Tässä trailerissa näet vilkaisun joistakin salaperäisistä vaaroista, jotka vaanivat ZDR-planeetan varjoissa. Näet myös joitakin kykyjä ja aseita, joita Samuksella on käytössään taistellessaan niitä vastaan.

Lue lisää

Uutisia Nintendo Direct E3 2021 -lähetyksestä

Lähes 40 minuuttia kestävässä E3 2021 Nintendo Direct -lähetyksessä Nintendo esitteli laajan valikoiman uusia pelejä, jotka ovat tulossa Nintendo Switchille. Näistä peleistä suurin osa julkaistaan jo tänä vuonna.

Lue lisää

Tiivistelmä uusimmasta Nintendo Direct -lähetyksestä!

Nintendo Switchin omistajilla on todella mahtava vuosi edessä! Uusimmassa Nintendo Direct -lähetyksessä Nintendo esitteli laajan valikoiman pelejä, jotka julkaistaan konsolille tänä vuonna ja vuoden 2022 aikana.

Lue lisää

Uusi Nintendo Switch julkaistaan 8. lokakuuta

Nintendo Switch -perhe saa uuden jäsenen. Nintendo Switch – OLED Model julkaistaan 8. lokakuuta ja se tarjoaa pelaajille uuden mahdollisuuden tutustua Nintendo Switchin laajaan pelikirjastoon.

Lue lisää

Nintendo Direct E3 2021 tiistaina 15. kesäkuuta klo 19:00!

Nintendo järjestää Nintendo Direct -lähetyksen tiistaina 15. kesäkuuta klo 19:00 Suomen aikaa ennen tämän vuoden E3:sta. Tämä lähetys kestää n. 40 minuuttia ja se keskittyy täysin Nintendo Switch -peleihin, joista suurin osa julkaistaan jo vuonna 2021.

Heti tämän lähetyksen jälkeen on luvassa n. 3 tunnin ajan Nintendo Switch -pelien esittelyjä Nintendo Treehouse: Live -lähetyksessä.

Lähetys on katsottavissa englanniksi täältä: Nintendo UK’s YouTube channel.

Haasta aivosi Big Brain Academy: Brain vs. Brain -pelissä Nintendo Switchillä!

Luvassa on todellista aivojen taistelua tänä jouluna, sillä Big Brain Academy: Brain vs. Brain julkaistaan Nintendo Switchille 3. joulukuuta. Se on hauska ja uusi moninpelattava partypeli, jossa pelaajat voivat haastaa toisensa!

Lue lisää

Uusi traileri paljastaa "QoL"-parannuksia The Legend of Zelda: Skyward Sword HD -pelissä

Pelaajat voivat pian todistaa Master Swordin alkuperän, kun The Legend of Zelda: Skyward Sword HD julkaistaan Nintendo Switchille 16. heinäkuuta.

Lue lisää

Zelda & Loftwing amiibo julkaistaan samaan aikaan kuin The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Jokaisella legendalla on alkuperä ja pian voit tutustua The Legend of Zelda -pelien aikajanan varhaisimpaan tarinaan, kun The Legend of Zelda: Skyward Sword HD saapuu Nintendo Switchille. Tämän klassisen seikkailun HD-versio on entistäkin näyttävämmän näköinen ja se on varustettu sulavammalla liikeohjauksella. Ensimmäistä kertaa voit pelata tätä seikkailua myös painikkeilla.

Lue lisää