fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Uutiset

Kirby and the Forgotten Land julkaistaan 25. maaliskuuta

Lähde voimakkaan ja suloisen sankarimme Kirbyn kanssa seikkailuun uudessa Kirby and the Forgotten Land -pelissä. Tässä värikkäässä Nintendo Switch -konsoleille julkaistavassa 3D-tasoloikkaseikkailussa Kirby saa uusia kykyjä. Luvassa on ihmeitä, erämaita ja Waddle Dee -hahmoja. Peli julkaistaan jo 25. maaliskuuta 2022!

Lue lisää

2. Adventtikilpailu Facebookissa

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa Just Dance 2022 Facebook-kilpailussamme.

Lue lisää

Lataa Big Brain Academy: Brain vs. Brain -pelin ilmainen demo!

Jos sinulla on Nintendo Switch, voit ladata Big Brain Academy: Brain vs. Brain -pelin ilmaisen demon nyt Nintendo eShopista. Tämä partypeli sopii täydellisesti moninpelihetkiin ja tulet huomaamaan sen myös, kun kokeilet pelin demoversiota. Yhdessä muiden pelaajien kanssa voit testata taitojasi ja nopeaa ajatteluasi demossa ja pitää samalla uskomattoman hauskaa.

Lue lisää

4. Adventtikilpailu Facebookissa

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa hieno Nintendo-aiheinen oheistuotepaketti Facebook-kilpailussamme.

Lue lisää

Hyviä joululahjavinkkejä Nintendolta

Oletko epävarma siitä, mitä laittaisit joulukuusen alle? Autamme sinua löytämään jokaiseen pelimakuun sopivat pelit Nintendo Switchille!

Lue lisää

Animal Crossing: New Horizons Direct perjantaina 15. lokakuuta

Animal Crossing: New Horizons on pian entistäkin upeampi kokemus! Osittain päivityksen myötä, joka sisältää hauskoja kokemuksia ja osittain DLC-lisäsisällön myötä, joka julkaistaan 5. marraskuuta! Katso Animal Crossing: New Horizons Direct saadaksesi selville, mitä kaikkea on luvassa:

Lue lisää

Tiivistelmä uusimmasta Nintendo Direct -lähetyksestä!

Nintendo Switchin omistajilla on todella mahtava vuosi edessä! Uusimmassa Nintendo Direct -lähetyksessä Nintendo esitteli laajan valikoiman pelejä, jotka julkaistaan konsolille tänä vuonna ja vuoden 2022 aikana.

Lue lisää