nintendo logo

  • Uutiset

Super Mario Maker 2 ja The Legend of Zelda: Link’s Awakening julkaistaan Nintendo Switchille

Viime yönä esitetyssä Nintendo Direct -lähetyksessä paljastettiin muun muassa, että Super Mario Maker 2 ja moderni, erittäin upea versio The Legend of Zelda: Link’s Awakening -pelistä julkaistaan Nintendo Switchille tänä vuonna. Lisäksi PlatinumGamesilta on tulossa täysin uusi toimintapeli, joka kulkee nimellä ASTRAL CHAIN ja se julkaistaan Nintendo Switchille tänä vuonna.

Lue lisää

Euroopan parhaat Splatoon 2 -joukkueet ovat valmiina taistelemaan voitosta Pariisissa 9.-10. maaliskuuta!

Euroopan parhaat Splatoon 2 -joukkueet ovat selvillä ja pian on aika selvittää, mikä joukkue on paras niistä! Toivotamme kaikille joukkueille onnea, mutta erityisesti kannustamme suomalaista Ämpäri Gang -joukkuetta, jolla on kunnia edustaa Pohjoismaita mestaruuskisoissa!

Lue lisää

Haastattelussa Pyykkipojat-joukkueen Sakaali

Viimeisen Splatoon 2 Nordic Championship -karsintakierroksen voitti joukkue nimeltään Pyykkipojat. Olemme esittäneet muutaman kysymyksen joukkueen kapteenille (Sakaali) ennen tulevaa Pohjoismaiden finaalia, joka järjestetään 26. tammikuuta.

Lue lisää

European Smash Ball Team Cup

Pidätkö sinä ja ystäväsi Super Smash Bros. Ultimate -pelistä ja kilpailemisesta? Sitten voitte hyödyntää tämän tilaisuuden ja testata taitonne tavoitteenanne tulla Euroopan parhaimmaksi joukkueeksi!

Lue lisää

Pohjoismaiden finaalin voittaja on selvillä Splatoon 2 European Championship 2018-2019 -mestaruuskisoissa!

Viime lauantaina 26. tammikuuta neljä pohjoismaista joukkuetta muodostivat Pohjoismaiden finaalin Splatoon 2 European Championship 2018-2019 -mestaruuskisoissa. Finaalin joukkueet olivat nimeltään Pyykkipojat, Ämpäri Gang, bay bait ja Team Blackfisk. Ainoastaan yksi joukkue selviytyi taisteluista voittajana ja eteni Euroopan finaaliin, joka järjestetään Pariisissa 9.-10. maaliskuuta 2019.

Lue lisää

Kentät Pohjoismaiden finaalissa!

Pohjoismaiden finaali Splatoon 2 European Championship 2018-2019 -mestaruuskisoissa lähestyy vauhdilla ja on aika paljastaa, mitkä kentät finalistiemme on hallittava.

Lue lisää

Katso tämän vuoden ensimmäinen Nintendo Direct!

Uusi Nintendo Direct -lähetys on pian täällä!

Lue lisää

Euroopan parhaat Super Smash Bros. Ultimate -pelaajat kohtaavat!

On aika taistella tiesi voittoon!!! Nintendo etsii parhaillaan parhaita eurooppalaisia joukkueita Super Smash Bros. Ultimate -pelissä. Turnaus on nimeltään European Smash Ball Team Cup, joka huipentuu suureen finaaliin, jossa maanosan voittaja kruunataan.

Lue lisää

Neljäs ja viimeinen karsintakierros on ohi

Neljäs ja viimeinen karsintakierros on ohi ja meillä on nyt neljä finalistia, jotka tulevat kisaamaan paikasta Splatoon 2 European Championship 2018-2019 -mestaruuskisoissa.

Lue lisää