Skip to main content

Paper Mario: The Thousand-Year Door julkaistaan Nintendo Switchille torstaina 23. toukokuuta

tiistai, 21. touko 2024
Lähde matkalle Marion ja hänen ystäviensä seurassa ja löydä legendaarinen aarre muinaisen Tuhatvuotisen Oven takaa.

Mario vierailee pahamaineisessa roistojen kaupungissa Rogueportissa auttaakseen Princess Peachia aarteen etsinnässä. Mutta Peachia ei näy missään. Saatuaan tietää Kristallitähtien legendasta, lähtee Mario etsimään niitä ja toivoo löytävänsä samalla myös prinsessan.

Mario ei kuitenkaan ole ainoa, joka toivoo löytävänsä Kristallitähdet. Ja tällä kertaa se ei ole pelkästään Bowser ja hänen joukkonsa, jotka aiheuttavat ongelmia. Onnistuuko sankarimme kaivamaan esille nämä muinaiset artefaktit, avaamaan kaupungin syvyyksiin haudatun Tuhatvuotisen Oven ja ehkäpä jopa pelastamaan maailman?

Kristallitähdet löytääkseen pelaajien täytyy matkustaa Rogueportin muurien ulkopuolelle ja tutkia maailmaa. Matkan varrella odottaa monenlaisia löytöjä: valtava lohikäärme, joka piilottelee kammottavassa linnassa, kirouksen alainen kaupunki ikuiseen hämärään kietoutuneena ja paljon muuta. Kohtaa viholliset vuoropohjaisessa taistelussa pahvisella lavalla innostuneen yleisön edessä. Mitä paremmin kohtaus onnistuu, sitä enemmän yleisö kannustaa!

Seikkailunsa aikana Mario löytää salaperäisiä mustia arkkuja, jotka avattaessa antavat hänelle erityisiä kykyjä. Nämä kyvyt auttavat pelaajia ylittämään esteitä: paperilentokoneena voi lentää kuilujen ylitse tai ahtaista paikoista pääsee lävitse paperinohuena Mariona. Löydettävänä on useita erilaisia kykyjä.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto