Skip to main content

Ota meihin yhteyttä

Tervetuloa ottamaan meihin yhteyttä valitsemalla alla olevasta luettelosta parhaiten sopiva vaihtoehto. Pyri olemaan mahdollisimman yksityiskohtainen, kun otat meihin yhteyttä, niin meidän on helpompi vastata kysymyksiisi.

Mikäli sinulla on ongelmia lomakkeiden kanssa, lähetäthän huoltopalvelua koskevat kysymykset osoitteeseen "service[at]bergsala.fi" ja muut kysymykset osoitteeseen "info[at]bergsala.fi". Huomioithan, että lomakkeiden käyttö on nopeampi tapa saada apua, joten kokeilethan niitä ensin.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.


© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto