Skip to main content
Nintendo Switch Lifestyle
Nintendo Switch Lifestyle
Nintendo Switch Lifestyle
Nintendo Switch Lifestyle
Nintendo Switch Lifestyle

Nintendo Switch

Nauti kotikonsolin pelikokemuksesta myös ilman televisiota

Onko sinun joskus täytynyt lopettaa pelaaminen, koska sinulla ei ole ollut tarpeeksi aikaa pelata? Nintendo Switch voi muuttua tilanteesi mukaan, jolloin se vastaa parhaiten tarpeitasi. Voit pelata missä haluat ja milloin haluat, ei väliä kuinka kiireinen olet.

Tämä on uuden aikakauden alku, jolloin sinun ei tarvitse enää muokata elämääsi, jotta sinulla olisi aikaa pelata, vaan sen sijaan pelikonsoli mukautuu elämäntapaasi. Nauti peleistä missä tahansa, kenen tahansa kanssa pelikonsolilla, joka tarjoaa useita eri pelitapoja!

Kolme erilaista pelitapaa

TV mode
TV mode

Pelaa yhdessä suuren ruudun äärellä.

Jos yhdistät pelikonsolin televisioon, kaikki voivat liittyä mukaan pelaamaan, aikuiset ja lapset. Tämä on täydellinen tapa pelata yhdessä perheen ja ystävien kanssa.
Tabletop mode
Tabletop mode

Ota suuri, upea näyttö mukaasi mihin tahansa menetkin.

Voit nauttia samoista peleistä ollessasi liikkeellä kuin olisit omassa olohuoneessasi. Nintendo Switch -pelikonsolilla voit pelata suosikkipelejäsi missä haluat ja milloin haluat!
Handheld mode
Handheld mode

Ota suuri, upea näyttö mukaasi mihin tahansa menetkin.

Voit nauttia samoista peleistä ollessasi liikkeellä kuin olisit omassa olohuoneessasi. Nintendo Switch -pelikonsolilla voit pelata suosikkipelejäsi missä haluat ja milloin haluat!

Joy-Con

Nintendo Switch sisältää kaksi peliohjainta, yksi pelikonsolin molemmilla puolilla, jotka toimivat yhdessä. Peliohjaimet ovat nimeltään Joy-Con.

Jos yhdistät kaksi Joy-Con -peliohjainta Joy-Con gripin kanssa, se toimii kuten perinteinen peliohjain. Ja ilman Joy-Con gripiä, Joy-Con -peliohjaimet toimivat erillisinä, täysin toimivina peliohjaimina.

Jaa ilo Joy-Con -ohjaimilla

Antamalla Joy-Con -peliohjaimen ystävällesi, voitte pelata toisianne vastaan tai yhdessä missä tahansa!

Sen lisäksi, että voit käyttää Joy-Con -peliohjainta joko pysty- tai vaakasuorassa asennossa pelatessasi, voit myös käyttää molempia Joy-Con -peliohjaimia samanaikaisesti - yksi molemmissa käsissä.

Joy-Con -ohjaimet

Tunne, joka on paljon enemmän kuin tavallinen tärinä

Kuvittele, että sinulla on lasi, jossa on jääpaloja. HD rumble -ominaisuuden avulla voit tuntea, kuinka ne liikkuvat ja osuvat reunoihin Joy-Con -peliohjaimesi sisällä, kun kääntelet peliohjainta eri suuntiin.

Siellä on yksi, siellä on vielä toinen... HD rumble tuntuu niin realistiselta, että voit jopa kertoa, kuinka monta jääpalaa siellä on. Melkein kuin pitäisit oikeasti kädessäsi lasia, jossa on jääpaloja.

HD rumble -ominaisuus, joka on sisäänrakennettuna Joy-Con -peliohjaimeen, luo mukaansatempaavan pelikokemuksen, jota ei ole mahdollista kokea pelkästään äänen ja kuvan avulla.

Tunnistaa muodon, liikkeen ja etäisyyden

Sisäänrakennettu IR-liiketunnistin Joy-Con (R) -peliohjaimessa voi havaita muotoja, liikkeitä ja kohteen etäisyyksiä kameran tallentamana.

IR-kamera voi esimerkiksi tunnistaa pelaajien käsien muodot kuten, jos teet kivi, paperi tai sakset. Tämä ominaisuus avaa monia uusia mahdollisuuksia.

Linkitä jopa kahdeksan pelikonsolia ja pelaa moninpelejä

Local Co-op

Pelaa kotona ystäviesi kanssa* ja käytä televisiota näyttönä.

*Lisää ohjaimia (myydään erikseen) saatetaan tarvita

Local wireless

Pelaajat voivat linkittää jopa kahdeksan Nintendo Switch -pelikonsolia ja pelata yhteensopivia pelejä joko yhdessä tai toisiaan vastaan.

Online multiplayer

Jos tilaat online-tilauspalvelun Nintendo Switch -pelikonsolille, voit pelata ystäviesi ja muiden pelaajien kanssa verkossa. Palvelun tilaajat voivat jopa synkronoida pelitapaamisia erityisen älypuhelinsovelluksen kautta ja käyttää ääni-chat -ominaisuutta, kun he pelaavat.

Nintendo Switch Online

Tekniset tiedot

Konsoli - etuosa

Console - Front

Konsoli - takaosa

Console - Back

Nintendo Switch dock - etuosa

Nintendo Switch dock - Front

Nintendo Switch dock - takaosa

Nintendo Switch dock - Back

Joy-Con grip - etuosa

Joy-Con grip - Front

Joy-Con - etuosa

Joy-Con - Front

Joy-Con - sivuosa

Joy-Con - Side

Joy-Con - takaosa

Joy-Con - Back

Joy-Con strap - etuosa

Joy-Con strap - Front

Joy-Con strap - sivuosa

Joy-Con strap - Side

HOME-valikko

HOME-valikon kautta voit aloittaa pelin ja muuttaa peliasetuksia. Voit myös hallita kaverilistaasi ja käyttäjätilejäsi sekä muokata järjestelmän asetuksia.

Lisätietoja ominaisuuksista

 • Nintendo Switch Online
  Nintendo Switch Online

  Käytä erilaisia ​​Nintendo Switch Online -palveluita, lue uusimmat peliuutiset ja tarkista jäsenyytesi tila.

 • News

  Uusimmat peliuutiset toimitetaan Nintendo Switch -pelikonsoliin.

 • Nintendo eShop
  Nintendo eShop

  Voit ostaa pelien digitaalisia versioita Nintendo eShopin kautta. Voit myös saada lisätietoja peleistä, katsoa mainoksia ja trailereita.

 • Album
  Album

  Täällä voit katsoa kaikkia kuvakaappauksia, joita olet ottanut pelatessasi. Voit jopa lisätä omaa tekstiä kuviin ja julkaista kuvasi helposti sosiaalisessa mediassa.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto