Skip to main content

Nintendo Switch Online

Pelaa yhdessä verkossa ja käytä erillistä mobiilisovellusta, jolla voit järjestää pelitapaamisia ystäviesi kanssa.

Pelaa verkossa Nintendo Switchillä

Alkaen 19. syyskuuta 2018 tarvitset aktiivisen Nintendo Switch Online -jäsenyyden voidaksesi pelata yhdessä tai muita pelaajia vastaan verkossa.

Huomioi, että sinun täytyy yleensä käyttää tätä palvelua voidaksesi pelata verkossa Nintendo Switchillä (poikkeukset ovat mahdollisia). Tämä palvelu on vain Nintendo Switchille, eikä se koske muita laitteita kuten Wii U ja Nintendo 3DS.

Online lobby ja ääni-chat

Erillinen mobiilisovellus, joka yhdistetään Nintendo Switchiin ja jonka avulla voit kutsua ystäviä pelaamaan verkossa, hallita pelitapaamisia ja jutella ystäviesi kanssa, kun pelaat yhteensopivia verkkomoninpelejä – kaikki tämä älypuhelimellasi.

Appstore

Google Play

Nintendo Entertainment System

Pelaa klassisia NES-pelejä missä ja milloin tahansa. He, joilla on käytössä aktiivinen Nintendo Switch Online -jäsenyys, saavat käyttöönsä kokoelman klassisia NES-pelejä. Aluksi saatavilla on 20 NES-peliä. Jatkossa pelejä on tulossa lisää. Julkaisun aikoihin on saatavilla seuraavat pelit: Balloon Fight, Baseball, Donkey Kong, Double Dragon, Dr. Mario, Excitebike, Ghosts’n Goblins, Gradius, Ice Climber, Ice Hockey, The Legend of Zelda, Mario Bros., Pro Wrestling, River City Ransom, Soccer, Super Mario Bros., Super Mario Bros. 3, Tecmo Bowl, Tennis ja Yoshi. Kaikki klassiset NES-pelit tukevat voice chat -ominaisuutta Nintendo Switch Online -älypuhelinsovelluksen kautta. Voit pelata näitä pelejä online- tai offline-tilassa.

Ainutlaatuisia tarjouksia

Tilaajat voivat hyödyntää erityisiä vain tilaajille tarkoitettuja erikoistarjouksia ja ostaa tiettyjä tuotteita halvemmalla Nintendo eShopista.

Tilausvaihtoehdot

Nintendo Switch Online membership

Yksittäinen jäsenyys

1 kuukausi (30 päivää)
 
3 kuukautta (90 päivää)
 
12 kuukautta (365 päivää)
 

Perhejäsenyys

12 kuukautta (365 päivää
 

Nintendo Switch Online + Expansion Pass membership

Yksittäinen jäsenyys

12 kuukautta (365 päivää)
 

Perhejäsenyys

12 kuukautta (365 päivää
 

Nintendo Account

Voidaksesi hyödyntää järjestelmäsi verkkopalveluita tarvitset Nintendo Account -tilin. Luo Nintendo Account -tili klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Luo Nintendo Account

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

 • Kuinka voin liittyä?

  Voit liittyä ostamalla Nintendo Switch Online -jäsenyyden Nintendo eShopista Nintendo Switchillä sen jälkeen, kun palvelu julkaistiin 19. syyskuuta 2018.

 • Voinko testata Nintendo Switch Onlinea ilmaiseksi?

  Voit nauttia Nintendo Switch Onlinen seitsemän päivän ilmaisesta kokeilusta. Aktivoi ilmainen kausi valitsemalla Nintendo eShopissa valikon vasemmalta puolelta Nintendo Switch Online -vaihtoehto.

  Huomio: Yksi ilmainen kausi per käytettävissä oleva Nintendo Account -tili. Ilmaisjakson aikana voit pelata verkossa, chattailla älypuhelinsovelluksen kautta, käyttää Save Data Cloudia ja Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online -palvelua. Nintendo Entertainment System -ohjaimia ei ole mahdollista ostaa kokeilujakson aikana. Jos automaattinen uusiminen on käytössä, tilauksesi päivitetään automaattisesti yksittäiseksi 1 kuukauden tilaukseksi (30 päivää). Jos et halua ostaa jäsenyyttä, voit kytkeä automaattisen uusimisen pois päältä ilmaisjakson aikana, jolloin sinulta ei veloiteta mitään.

 • Mitä se maksaa Suomessa?

  Hinta vaihtelee jäsenyyden mukaan. Nykyiset hinnat löytyvät Nintendo eShopista.

 • Nintendo Switch Online -palvelu julkaistiin syyskuussa 2018 sen jälkeen, kun alun perin oli ilmaista pelata verkossa. Poistetaanko tililtäni rahaa automaattisesti nyt, kun palvelu on käynnistetty?

  Ei. Ilmainen aika yksinkertaisesti päättyy. Sinun on ostettava aktiivisesti jäsenyys, jotta voit jatkaa palvelun käyttöä.

Online-pelaaminen

Save Data Cloud

Yksittäinen jäsenyys ja perhejäsenyys

Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online

Automaattinen uusiminen

 • Miten jäsenyyden automaattinen uusiminen toimii?

  Jos sinulla on automaattisen uusimisen aikana Nintendo eShop -tilillesi talletettu tarpeeksi rahaa, rahat vähennetään tästä summasta. Jos sinulla ei ole tarpeeksi rahaa, tallennetulla maksutavallasi lisätään automaattisesti loput jäsenyyden ostamiseen tarvittavasta summasta.

  Huomioi, että sinun on oltava vähintään 18-vuotias voidaksesi käyttää automaattista jäsenyyden uusimista.

 • Miten päätetään, minkä tyyppinen jäsenyys tulee uusia automaattisesti?

  Yleensä ostetaan samantyyppinen jäsenyys, jota käytät jo automaattisesti. Jos aktivoit 7 päivän kokeilujakson Nintendo eShopista, yhden kuukauden yksittäinen jäsenyys ostetaan automaattisesti. Jos ostat toisen jäsentyypin nykyisestä, viimeksi ostettua jäsentyyppiä käytetään automaattiseen uusimiseen. Jos esimerkiksi ostat 12 kuukauden jäsenyyden 3 kuukauden jäsenyyden aikana, seuraava automaattinen uusiminen on 12 kuukauden jäsenyys.

  Huomio: perhejäsenyyttä käytettäessä automaattista uusimista ei voi muuttaa yksittäiseksi jäsenyydeksi.

 • Onko mahdollista kytkeä automaattinen jäsenyyden uusiminen pois päältä?

  Kyllä, se voidaan lopettaa milloin tahansa. Siirry Nintendo eShopiin, valitse Nintendo Switch Online, klikkaa "Pass Settings" ja klikkaa sitten "Terminate Automatic Renewal". Voit myös peruuttaa automaattisen uusimisen käymällä Nintendo Account -tilin verkkosivustolla. Siirry sitten "Shop Menu" -valikkoon, klikkaa "Pass Settings" ja sitten "Terminate Automatic Renewal".

Lista verkkopalveluista

PalveluJäsenEi-jäsen
Verkkopelaaminen*
Nintendo Switch Online app
Nintendo Entertainment system – Nintendo Switch Online
Save Data Cloud
Erikoistarjoukset
Järjestelmäpäivitykset
Pelipäivitykset
Pääsy Nintendo eShopiin **
Rekisteröi ja hallitse ystäviä **
Jaa kuvakaappauksia sosiaalisessa mediassa **
Nintendo Switch Parental Controls -sovellus **
Uutiset **

*Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta tämän palvelun käyttäminen edellyttää pääsyä Nintendo Switch Online -palveluun.

**Tämän palvelun käyttäminen edellyttää Nintendo Account -tiliä.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto