Nintendo Switch - Kaverit

Voit saada kavereita muista Nintendo Switch -käyttäjistä. Kun olet saanut kaverin, voitte nähdä toistenne online-tilan ja pelata pelejä yhdessä.

Voit käyttää tätä ominaisuutta, kun käyttäjäsi on yhdistetty Nintendo Account -tiliin.

Friends

• Kavereiden lisääminen

Valitse HOME-valikon käyttäjäkuvake (käyttäjäsivu) ja valitse sitten ADD FRIEND (lisää kaveri).

Voit saada kavereita kahdella eri tavalla: lähettämällä kaveripyynnön hyväksyttäväksi tai hyväksyä sinulle lähetetyn kaveripyynnön.

Molemmat tavat vaativat internetyhteyden.

Kaveripyyntöjen lähettäminen

Voit lähettää kaveripyynnön seuraavilla tavoilla:

• Lähetä paikallisille käyttäjille
    • Lähetä käyttäjille, joiden kanssa olet pelannut
    • Lähetä kaverikoodilla
    Lähetä paikallisille käyttäjille

Voit lähettää kaveripyyntöjä lähellä oleville henkilöille, joilla on Nintendo Switch -konsoli.

Valitse SEARCH FOR LOCAL USERS (etsi paikallisia käyttäjiä) ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

Jos konsoli ei ole yhteydessä internetiin, kaveripyyntösi tallennetaan tilapäisesti ja lähetetään automaattisesti seuraavan kerran, kun muodostat internetyhteyden.

Lähetä käyttäjille, joiden kanssa olet pelannut

Voit lähettää kaveripyyntöjä käyttäjille, joiden kanssa olet pelannut verkossa.

Valitse SEARCH FOR USERS YOU'VE PLAYED WITH (etsi käyttäjiä, joiden kanssa olet pelannut), valitse käyttäjä, jonka haluat kaveriksesi ja lähetä hänelle kaveripyyntö.

Lähetä kaverikoodilla

Kaverikoodi on numerosarja, joka annetaan kaikille käyttäjille heidän yhdistettyään Nintendo Account -tiliin.

Jos haluat jonkun kaveriksesi, pyydä hänen kaverikoodiaan. Valitse sitten SEARCH WITH FRIEND CODE (etsi kaverikoodilla) ja lähetä hänelle kaveripyyntö.

Voit tarkistaa kaverikoodisi näytöstä PROFILE (käyttäjäprofiili).

Voit myös tarkistaa kaverikoodisi kohdasta USER SETTINGS (käyttäjäasetukset) ⇒ FRIEND SETTINGS (kaveriasetukset).

Kaveriehdotukset

Jos Nintendo Account -tilisi on myös yhdistetty sovelluksiin kuten Miitomo, näet näiden sovellusten käyttäjät, jotka ovat kavereitasi, ja voit lisätä heidät helposti kavereiksi Nintendo Switch -konsoliin.

Friend suggestions

Jos et halua nähdä kaveriehdotuksia, käy Nintendo Account -tilin verkkosivulla älylaitteen tai tietokoneen avulla ja valitse FRIEND SUGGESTIONS (kaveriehdotukset) muuttaaksesi asetuksiasi.

• Kaverilistan hallinta

Voit tarkistaa kaverisi online-tilan käyttäjäsivusi kaverilistasta. Jokainen käyttäjä voi rekisteröidä jopa 300 kaveria.

Valitse kaveri, niin näet lisätietoja kyseisestä käyttäjästä.

Tekemällä jostakusta parhaan kaverin hän nousee ylimmäksi kaverilistallasi. Voit myös valita OPTIONS (valinnat) ja poistaa käyttäjän tai lisätä hänet estolistallesi.

Mitä tapahtuu, jos estän jonkun?

Et saa kaveripyyntöjä estetyiltä käyttäjiltä etkä luultavasti kohtaa näitä käyttäjiä pelatessasi verkossa (lukuun ottamatta tiettyjä pelejä ja pelien tiloja). Voit estää käyttäjiä valitsemalla heidät kaverilistaltasi tai valitsemalla ADD FRIEND (lisää kaveri) ⇒ SEARCH FOR USERS YOU'VE PLAYED WITH (etsi käyttäjiä, joiden kanssa olet pelannut).

Estetyt käyttäjät eivät saa ilmoitusta siitä, että olet estänyt heidät. Voit tarkistaa estolistasi ja poistaa käyttäjiä estolistalta kohdasta USER SETTINGS (käyttäjäasetukset) ⇒ MANAGE BLOCKED-USER LIST (estolistan hallinta) käyttäjäsivullasi.

Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.