Skip to main content

Uusi Nintendo Switch -omistaja? Näin pääset alkuun

Jos sinusta on äskettäin tullut uuden Nintendo Switchin omistaja, saattaa olla hyvä idea lukea tämä aloittelijan opas, jotta pääset alkuun parhaalla tavalla.

Kuinka käynnistän Nintendo Switch -konsolini ensimmäisen kerran?

Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun käynnistät Nintendo Switchin, saattaa olla hyvä idea katsoa tämä video, joka näyttää vaihe vaiheelta, kuinka edetä.

Mitä voin pelata Nintendo Switchillä?

Nintendo Switchille on tällä hetkellä saatavilla paljon pelejä, ja lisää pelejä tulee koko ajan. Jos pidät pelaamisesta ystävien ja perheen kanssa, moninpelit, kuten ARMS, Splatoon 2 ja Mario Kart 8 Deluxe, tai urheilupelit, kuten EA Sports FIFA 18 ja NBA 2K18, voivat olla sinua varten.

Jos haluat sen sijaan yksinpelikokemuksen, on sinullekin tarjolla laaja pelivalikoima. Esimerkiksi sellaiset pelit kuten Super Mario Odyssey, Xenoblade Chronicles 2, Fire Emblem Warriors ja The Elder Scrolls V: Skyrim. Voit lukea lisää pelejä aiheesta & nbsp; tämän linkin kautta.

Hanki viimeisimmät uutiset Nintendo Switchistä ja sen peleistä

Home-valikon kautta näet uutiskuvakkeen (uutiset englanniksi). Jos klikkaat sitä, pääset käsiksi kaikenlaisiin uusiin ja tuleviin peleihin liittyviin päivityksiin. Se voi olla trailereita, kuvia, Nintendo Direct -esityksiä tai muuta tärkeää tietoa Nintendo Switchistä.

Tallenna valokuvia ja videoita peleistäsi

Jos näet pelaamisen aikana jotain hienoa, tämän kokemuksen tallentaminen ja jakaminen on nyt erittäin helppoa. Paina vain Nintendo Switchin "capture"-painiketta tallentaaksesi kuvan tekemisistäsi. Nämä kuvat on myös helppo jakaa sosiaalisessa mediassa. Jos olet päivittänyt Nintendo Switchin järjestelmäohjelmiston (sinulla täytyy olla versio 4.0.0 tai uudempi), on myös mahdollista tallentaa videoita pelihetkestäsi. Paina ja pidä capture-painiketta painettuna, kunnes kuulet äänimerkin ja viimeiset 30 sekuntia tallennetaan automaattisesti videona. Jälkeenpäin voit leikata näitä videoita ja valita myös yksittäisiä hetkiä, jotka tallennetaan kuvina. & Nbsp;

Mitä muut aloitusvalikon kuvakkeet tekevät?

Voit aktivoida lepotilan, säätää ohjausjärjestystä tai muuttaa asetuksiasi. Asetusvalikossa voit myös luoda oman Mii-hahmosi.

Voinko siirtää tallennustietoja yhdestä Nintendo Switchistä toiseen?

Kyllä! Uusimman järjestelmäpäivityksen myötä on nyt mahdollista siirtää tallennustietosi ja käyttäjätilisi toiseen Nintendo Switchiin. Jos esimerkiksi olet aiemmin jakanut perheessäsi Nintendo Switchin, mutta sinulla on nyt oma, voit ottaa kaikki tietosi mukaasi ja jatkaa pelaamista täsmälleen siitä kohdasta, missä olit ennen. Lue & nbsp; tämä opas oppiaksesi kuinka se tehdään.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto