Skip to main content

Nintendo eShopin rajoitusten asettaminen

Ohjeet ostorajoitusten hallintaan sekä Nintendo Switch -konsolilla tai Nintendon virallisella verkkosivustolla.

Tärkeää: Jos et vielä ole asetettu valvojaksi tilille, jolle haluat asettaa rajoituksia, sinun on tehtävä jokin seuraavista:

 • Luo uusi tili lapselle (15-vuotiaalle ja sitä nuoremmalle)
 • Yhdistä heidän nykyinen Nintendo Account-tili omaasi (16-vuotiaasta ylöspäin)
 • Aseta Nintendo Account-tili valvotuksi ("supervised") (jos se on jo sinun tilisi kanssa samassa Perheryhmässä (Family Group))

Lisäinformaatio:

 • Nintendo Switchin ja virallisen Nintendon verkkosivuston ostojen rajoituksia voidaan asettaa vain vanhemman/huoltajan Nintendo Account-tilin kautta Nintendo Account-tilin perheryhmässä (Family Group).
 • Vanhempi/huoltaja voi hallita ostorajoituksia, mukaan lukien tilausten automaattista uusimista, kaikille Nintendo Account -tileille, jotka hän on lisännyt tai luonut Nintendo Account -tilillään.

Suorita nämä vaiheet:

 1. Kirjaudu sisään nykyiselle vanhemman/huoltajan Nintendo Account -tilillesi päästäksesi Nintendo Account -tilisi asetuksiin.
 2. Valitse "Perheryhmä" (Family Group).
 3. Luettelo kaikista perheryhmän valvotuista tileistä tulee näkyviin näytölle. Valitse Nintendo Account-tili, jonka rajoituksia haluat hallita.
 4. Valitse jokainen asetus, jota haluat säätää:
  • Kulutusrajoitukset (Spending Restrictions) – Klikkaa valintaruutua, jos haluat poistaa käytöstä ostokset ja tilausten automaattiset uusinnat Nintendo eShop -kaupassa Nintendo Switchillä JA Nintendon virallisella verkkosivustolla.
  • Ikäperusteiset ostorajoitukset AGe Based Purchase Restrictions) – Klikkaa valintaruutua rajoittaaksesi Nintendo eShop -kaupassa Nintendo Switchillä. Sisältöä rajoitetaan automaattisesti pelaajan iän perusteella.
 5. Vahvista muutos valitsemalla "Tallenna muutokset" (Save changes).

Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto