Skip to main content

Tekijänoikeus

Kaikki sisältö tällä sivustolla (artikkelit, kuvitus, kuvakaappaukset, grafiikka, logot, videot ja mediatiedostot) kuuluvat Nintendolle, lukuun ottamatta materiaalia, joka kuuluu kolmansille osapuolille ja sitä suojaavat Suomen ja kansainväliset lait, jotka koskevat tekijänoikeuksia ja immateriaalioikeuksia.

Mitä tämä tarkoittaa?

Mitään tällä sivustolla olevaa sisältöä (kuten artikkelit, kuvitus, kuvakaappaukset, grafiikka, logot, videot ja muut tiedostot) ei saa käyttää millään muulla sivustolla, julkaisussa, julkisessa esittämisessä tai minkä tahansa tuotteen tai palvelun yhteydessä, joka ei ole Nintendon. Sivustolla olevaa materiaalia ei saa käyttää tavalla, joka saattaa aiheuttaa sekaannusta asiakkaiden keskuudessa, millään tavalla, joka halventaa tai saattaa Nintendon huonoon valoon, tai millään tavalla, joka muuten on tarkoitettu kaupallisiin tarkoituksiin tai joka muutoin loukkaa Nintendon immateriaalioikeuksia.

Voinko pyytää lupaa käyttää materiaalia?

Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta käsitellä pyyntöjä, jotka koskevat tällä sivustolla julkaistun materiaalin käyttöä, koska me (Oy Bergsala AB) emme itse omista oikeuksia materiaaliin. Sen sijaan viittaamme materiaalin omistajiin.

Nintendo ja kolmas osapuoli

Useat pelit, joita mainostetaan tällä sivustolla, ovat kokonaan tai osittain muiden yritysten omistamia. Näiden pelien materiaalien kaikki oikeudet kuuluvat niiden omistajille.

Nintendo kunnioittaa muiden immateriaalioikeuksia ja pyytää muita tekemään samoin. Digital Millennium Copyright Act:n (DMCA) USA:ssa, Electronic Commerce Directive:n (2000/31/EC) EU:ssa, ja muiden vastaavien lakien mukaisesti Nintendo on luonut käytännön, kuinka asioita tulisi käsitellä, kun joku rikkoo Nintendon immateriaalioikeuksia. Tämä käytäntö tarkoittaa muun muuassa, että Nintendo saattaa sulkea käyttäjätilin, jos tekijänoikeusrikkomuksia tapahtuu.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto