Nintendo Switch - Käyttäjän yhdistäminen Nintendo Account -tiliin

Ohjeet käyttäjien lisäämiseen ja poistamiseen.

Nintendo Switch on konsoli, josta jokainen voi nauttia. Jokainen voi luoda Nintendo Switch -konsoliin käyttäjäprofiilin, johon heidän tallennustietonsa tallentuvat heidän pelatessaan.

Users

Jos yhdistät käyttäjän Nintendo Account -tiliin, voit käyttää verkko-ominaisuuksia kuten Nintendo eShop -sovellusta ja kaveritoimintoja.

Voit luoda jopa kahdeksan käyttäjää yhdelle konsolille.

Käyttäjän lisääminen

Voit lisätä käyttäjän konsolille avaamalla SYSTEM SETTINGS (järjestelmäasetukset) HOME-valikosta ja valitsemalla USER (käyttäjä) ⇒ ADD NEW USER (lisää uusi käyttäjä).

CI NintendoSwitch LinkingUserToNintendoAccount 03 enGB image912w

Käyttäjän poistaminen

Käyttäjän poistaminen konsolista poistaa kyseisen käyttäjän tallennustiedot.

Voit poistaa käyttäjän menemällä kohtaan SYSTEM SETTINGS (järjestelmäasetukset) ⇒ USER (käyttäjä) ja valitsemalla DELETE USER (poista käyttäjä).

CI NintendoSwitch LinkingUserToNintendoAccount 04 enGB image912w

Yhdistäminen Nintendo Account -tiliin

Mikä on Nintendo Account -tili?

Nintendo Account -tili mahdollistaa My Nintendo -palvelujen ja eräiden älylaitesovellusten käytön.

Käyttäjän yhdistäminen Nintendo Account -tiliin mahdollistaa Nintendo Switch -konsolin verkko-ominaisuuksien käytön.

Sinun täytyy olla 16-vuotias tai vanhempi luodaksesi Nintendo Account -tilin. Jos olet 15-vuotias tai nuorempi, aikuisen täytyy luoda tili puolestasi.

Yhdistämisen jälkeen käytettävissä olevat ominaisuudet

Jokainen saman Nintendo Switch -konsolin käyttäjä voi yhdistää yhden Nintendo Account -tilin. Yhdistäminen mahdollistaa mm. seuraavien verkko-ominaisuuksien käytön:

• Moninpeli verkossa*
  • Kaveritoiminnot
  • Nintendo eShop
  • Kuvakaappausten julkaisu sosiaalisissa verkoissa

*Lukuun ottamatta tiettyjä ohjelmia ja palveluja, Nintendo Switch -konsolilla pelaaminen verkossa vaatii jäsenyyden. Voit kokeilla palvelua ilmaiseksi syksyyn 2017 asti.

Nintendo Account -tili (maksuton) vaaditaan palvelun käyttöön.

Sinun täytyy rekisteröidä konsolisi Nintendo Account -tilisi aktiiviseksi latauskonsoliksi, jos haluat tehdä ostoksia Nintendo eShop -sovelluksessa.

Miten yhdistäminen tehdään

1. Muodosta konsolin internetyhteys.

2. Kosketa käyttäjäkuvaketta HOME-valikossa päästäksesi käyttäjäsivullesi ja valitse PROFILE (käyttäjäprofiili) ⇒ LINK TO A NINTENDO ACCOUNT (yhdistä Nintendo Account -tiliin).

Connect

3. Noudata ohjeita näytöllä yhdistääksesi Nintendo Account -tilisi.

• Lapsitili

Luo lapsitili, jotta lapsesi voi käyttää verkko-ominaisuuksia turvallisesti

Yhdistä lapsitili lapsesi käyttäjään Nintendo Switch -konsolissa, jos lapsesi on 15-vuotias tai nuorempi ja haluaa käyttää konsolin verkko-ominaisuuksia. Lapsitili on tili, jonka vanhempi tai huoltaja voi luoda omalla Nintendo Account -tilillään.

Vanhempi tai huoltaja voi myös vaihtaa lapsitilin salasanan.

Jos vanhempi tai huoltaja vaihtaa lapsitilin salasanan, salasana täytyy syöttää uudestaan konsoliin ennen kuin verkossa pelaaminen on mahdollista.

Voi kestää hetken ennen kuin muutos tulee käyttöön konsolissa.

Child account

Miten lapsitili eroaa tavallisesta Nintendo Account -tilistä?

Lapsitili on vanhemman/huoltajan Nintendo Account -tilillä luotu/valvottu tili, jolla voi määrittää rajoituksia lapsen pelitoimintoihin. Vanhemman tai huoltajan Nintendo Account -tilillä voi valita, muuttaa ja poistaa lapsitilin asetuksia ja rajoituksia.

Lapsitilin avulla voit rajoittaa konsolilla tehtyjä Nintendo eShop -ostoksia tai saada ilmoituksen Nintendo Account -tiliisi rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseen, kun lapsesi tekee ostoksen Nintendo eShop -sovelluksessa.

Rajoitukset, jotka voidaan määrittää lapsitiliin

Lapsitiliin yhdistetyn käyttäjän Nintendo eShop -sovelluksen käyttöä voi rajoittaa seuraavilla tavoilla:

• Estä kaikkien ohjelmien ostaminen
    • Piilota tiedot ohjelmista, joiden ikäluokitus on määritettyä suurempi

Lapsitilin luominen

Tavallinen Nintendo Account -tili vaaditaan lapsitilin luomiseen. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja haluat luoda lapsellesi lapsitilin, sinun täytyy ensin luoda itsellesi Nintendo Account -tili, ellei sinulla ole sellaista.

Kun olet luonut Nintendo Account -tilin, voit luoda lapsitilin Nintendo Account -tilin asetuksista.

Ota huomioon, että jos poistat oman Nintendo Account -tilisi, siihen yhdistetyt lapsitilit poistetaan automaattisesti.

Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.