Kuinka siirrän tallennustietoni läheiseen Nintendo Switch -konsoliin?

Ohjeet, kuinka siirtää tallennustiedot tietystä pelistä Nintendo Switch -perheen konsolilta toiselle konsolille.

Tärkeää:

• Tällä toiminnolla pystyy siirtämään yhden tallennustiedon lähellä olevalta Nintendo Switch -perheen konsolilta toiselle. Siirto koskee vain yhtä peliä ja yhtä Nintendo Account -tiliä.
  • Tämä toiminto ei kopioi tallennustietoja. Kun siirto on suoritettu, tallennustiedot lähdekonsolilta poistuvat.
  • Nintendo Switch Online -jäsenyyttä ei tarvita tämän toiminnon käyttöön.

Lisätiedot:

• Tallennustiedon voi siirtää vain käyttäjien kesken, jotka ovat yhdistetty samaan Nintendo Account -tiliin.
  • Molemmat konsolit täytyy olla yhteydessä internetiin, lähellä toisiaan ja päivitetty käyttöjärjestelmän versioon 8.0.0 (tai korkeampaan).

Vaihe vaiheelta:

Lähdekonsolilla:

1. Valitse HOME-valikosta seuraavat: “System Settings” > “Data Management” > “Transfer Your Save Data”. ("Järjestelmän asetukset" > "Tiedon hallinta" > "Siirrä tallennustietosi")
  2. Valitse "Send Save Data to Another Console" ("Lähetä tallennustiedot toiselle konsolille"), ja sitten valitse käyttäjä, kenen tallennustiedot haluat siirtää.
  3. Valitse ohjelmisto, jonka tallennustiedoston haluat siirtää toiseen konsoliin.
  4. Valitse "Send Save Data". ("Lähetä tallennustiedot")

Tärkeää: Kun tallennustieto on lähetetty, se poistuu lähdekonsolilta.

Kohdekonsolilla:

1. Valitse HOME-valikosta seuraavat: “System Settings” > “Data Management” > “Transfer Your Save Data”. ("Järjestelmän asetukset" > "Tiedon hallinta" > "Siirrä tallennustietosi")
  2. Valitse “Receive Save Data” ("Vastaanota tallennustiedot") ja aseta molemmat konsolit lähelle toisiaan.

Tärkeää:

• Jos kohdekonsolilla on tallennustietoja samalle ohjelmistolle, voit joko peruuttaa siirron tai valita "Overwrite Save Data" ("Korvaa tallennustiedot") jatkaaksesi.
    • Huomioithan, että korvattua tallennusdataa ei saa palautettua.
  3. Kun tallennustietojen siirto on valmis, valitse "OK". Nyt voit jatkaa peliäsi kohdekonsolilla.

Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.