Kaksivaiheisen tunnistautumisen määrittäminen Nintendo Account -tilille

Suojaa Nintendo Account -tiliäsi kaksivaiheisella tunnistautumisella.

Lisätietoja:

• Kaksivaiheinen tunnistautuminen lisää ylimääräisen suojauskerroksen, joka voi auttaa estämään luvattoman pääsyn tiliisi.
  • Kun kaksivaiheinen tunnistautuminen on otettu käyttöön, sinun on kirjauduttava sisään SEKÄ salasanallasi ja älylaitteellesi (älypuhelimeen tai tablettiin) lähetetyllä koodilla Google Authenticatorin tai vastaavan todennussovelluksen kautta.
  • Tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä lapsitileillä (16-vuotiaat ja sitä nuoremmat) tai valvotuilla tileillä.

Suorita seuraavat vaiheet:

1. Mene osoitteeseen https://accounts.nintendo.com ja kirjaudu sisään Nintendo Account -tilillesi.
  2. Valitse "Sign-in and security settings", vieritä sitten alas kohtaan "Two-Step Verification" ja klikkaa "Edit".
  3. Klikkaa "Enable two-step verification".
  4. Klikkaa "Submit", jotta vahvistuskoodi lähetetään näkyvään sähköpostiosoitteeseen.
    • Jos sähköpostiosoite on väärä, klikkaa "Change"-vaihtoehtoa "Email Address" -valikon vieressä "User Information"-kohdassa muuttaaksesi sitä.
  5. Syötä sähköpostissa oleva vahvistuskoodi ja valitse sitten "Submit".
  6. Asenna Google Authenticator tai mikä tahansa muu todennussovellus älylaitteellesi.
    • Google Authenticator on ilmainen sovellus, joka on saatavilla Google Playsta (Android) ja App Storesta (iOS).
  7. Käytä älylaitesovellusta Nintendo Account -tilisi näytöllä näkyvän QR-koodin skannaamiseen.
  8. Älylaitteeseesi tulee 6-numeroinen vahvistuskoodi. Kirjoita vahvistuskoodi kenttään vaiheen 3 alla Nintendo Account -tilinäytössä ja valitse sitten "Submit".
  9. Luettelo varakoodeista tulee näkyviin. Klikkaa "Copy" kopioidaksesi kaikki koodit ja liitä ne sitten turvalliseen paikkaan.
    • Varakoodi tarvitaan kirjautumiseen, jos sinulla ei ole Google Authenticator -sovelluksen käyttöoikeutta. Muista säilyttää nämä turvallisessa paikassa.
    • Voit käyttää näitä (kutakin kerran), jos sinulla ei ole Google Authenticator -sovelluksen käyttöoikeutta. (Huomaa, että varmuuskopiointiprosessi voi vaihdella käyttämäsi todennussovelluksen mukaan.)
  10. Klikkaa "Backup codes saved" ja sitten "OK".

(Voit palata kaksivaiheisen vahvistuksen asetusosioon tarkistaaksesi varakoodit ja poistaaksesi 2-vaiheisen rajoituksen milloin tahansa.)

Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.