Nintendo Account Recovery Process

Tältä sivulta löydät tietoa siitä, mitä voit tehdä, jos olet kokenut jonkin seuraavista tilanteista:
  • Olet saanut odottamattoman sähköpostiviestin, jossa sanotaan seuraavaa: “A new device has been used to sign in to your Nintendo Account”. Sähköposti voi sisältää tietoja tuntemattomasta laitteesta tai maantieteellisestä sijainnista.
  • Sait odottamattoman "[Nintendo Account] Email address verification" sähköpostin.
  • Nintendo Account -tilisi on vaarantunut tai luvaton käyttäjä on käyttänyt sitä.

voit tehdä seuraavaa:

• Vaihda Nintendo Account -tilisi salasana.
    • Vaihda Nintendo Account -tiliisi liitetty salasana.
    • Jos et muista Nintendo Account -tilisi salasanaa tai kirjautumistietoja, nollaa salasanasi.
    • Jos Nintendo Account -tilisi on linkitetty Nintendo Network ID:hen, voit vaihtaa NNID-salasanan Wii U:lla tai Nintendo 3DS -konsolilla.
    • Jos epäilet, että linkitetty NNID on vaarantunut, voit myös poistaa sen linkityksen Nintendo Account -tililtäsi estääksesi sen käytön.
  • Kirjaudu ulos kaikista Nintendo Account -tiliisi liittyvistä laitteista.
    • Kirjaudu sisään Nintendo Account -tilillesi Nintendo Account -sivustolla, valitse tiliprofiilissasi "Sign-In and Security Settings" ja valitse sisäänkirjautumishistoriasi vierestä "View". Valitse "Sign out on all other devices".
    • Tämä poistaa Nintendo Account -tilin liitoksen kaikista laitteista, joille se on aiemmin kirjautunut sisään. Sinun on kirjauduttava uudelleen sisään jokaiselle laitteelle uudella salasanalla yhdistääksesi Nintendo Account -tilisi uudelleen.
  • Määritä kaksivaiheisen tunnistautumisen suojaus Nintendo Account -tilillesi.
    • Kaksivaiheinen tunnistautuminen lisää ylimääräisen suojauskerroksen, joka voi auttaa estämään luvattoman pääsyn tilille.
  • Luo Nintendo Account -tilillesi kirjautumistunnus, jonka vain sinä tiedät, ja muuta Nintendo Account -tilin kirjautumistavan asetukseksi "Sign-In ID only".
    • Tämä voi estää muita käyttämästä sähköpostiosoitettasi yrittäessään kirjautua tiliisi ilman lupaasi.
  • Poista tallennetut luottokortti- tai Paypal-tilitiedot Nintendo Account -tililtäsi.
  • Jos Nintendo Account -tilisi on linkitetty Facebookiin, Googleen, Appleen tai Twitteriin, on suositeltavaa vaihtaa kyseisten tilien salasana.
    • On mahdollista, että yksi näistä tileistä on vaarantunut, mikä mahdollisti pääsyn Nintendo Account -tilillesi.
    • Vieraile asianomaisen yrityksen verkkosivustolla ja käytä sen ohjealuetta saadaksesi ohjeet salasanan päivittämiseen.
    • Jos epäilet, että linkitetty Facebook-, Twitter-, Apple- tai Google-tili on vaarantunut, voit myös poistaa sen linkityksen Nintendo Account -tilistäsi estääksesi sen käytön jatkossa.
  • Jos Nintendo Account -tilisi on yhdistetty Nintendo Network ID:hen ja epäilet, että Nintendo Network ID on vaarantunut, on suositeltavaa vaihtaa sen salasana.
    • Voit vaihtaa Nintendo Network ID -salasanan Wii U:lla tai Nintendo 3DS -konsolilla.
    • Jos et pysty vaihtamaan Nintendo Network ID -salasanaa, voit poistaa sen liitoksen Nintendo Account -tililtäsi.

Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.