Tallenna ja muokkaa videoita Nintendo Switchillä

Ohjeet videopelikuvan tallentamiseen ja muokkaamiseen valituista Nintendo Switchin peleistä.

Lisätietoja:

• Nintendo Switchillä voidaan tallentaa jopa 30 sekuntia pelivideota.
  • Kuvattuja videoita voidaan leikata ja julkaista verkossa.

Tärkeää:

• Videokaappaus on saatavilla konsoleille, joissa on järjestelmävalikon versio 4.0.0 tai uudempi, ja se on yhteensopiva seuraavien pelien kanssa:
    • The Legend of Zelda: Breath of the Wild
    • Mario Kart 8 Deluxe
    • ARMS
    • Splatoon 2
  • Lisää yhteensopivia pelejä tulossa myöhemmin.
  • Yhteensopiva ohjelmisto on päivitettävä uusimpaan versioon.

Suorita nämä vaiheet:

Videopelikuvan tallentaminen:

Kun pelaat yhteensopivaa peliä, paina ja pidä Capture-painiketta painettuna vasemmalla Joy-Con -ohjaimella.

• Jopa 30 sekuntia ennen Capture-painikkeen painamista pelattua peliä tallennetaan.
  • Tallennettuja videoita voi katsella albumissa.

Tallennetun pelivideon muokkaaminen tai leikkaus:

1. Valitse HOME-valikosta "Album" > "All Screenshots and Videos."
  2. Valitse muokattava video ja valitse sitten "Editing and Posting" > "Trim".
  3. Säädä videon alkua liu'uttamalla vasenta merkkiä. Paina sitten "Next" ja säädä videon loppua liu'uttamalla oikeaa merkkiä.
  4. Kun olet valmis, valitse "Save". Muokattu video tallennetaan uutena videona.

Kuvakaappauksen tallentaminen tallennetusta pelivideosta:

1. Valitse HOME-valikosta "Album" > "All Screenshots and Videos."
  2. Valitse muokattava video. Videon toisto alkaa.
    • Voit keskeyttää videon painamalla "Y".
  3. Valitse "Editing and Posting" > "Save as Screenshot".

Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.