Skip to main content

Mario Party: Jamboree

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 17. lokakuu 2024
Pelaajien määrä
  • Jopa 4 pelaajaa
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Pelityyppi
  • Board game
    Party
Julkaisija
  • Nintendo
Kieli
  • Englanti
Liity uusimpaan Mario Partyyn, jossa on seitsemän lautaa ja yli 110 minipeliä!

Valmistaudu kaikkien aikojen suurimpiin juhliin Super Mario Party Jamboree -pelissä, joka julkaistaan Nintendo Switchille 17.10. Tässä jamboreessa on yli 110 minipeliä – enemmän kuin missään aikaisemmassa Mario Party -pelissä!

Seitsemällä pelilaudalla voit muun muassa seurata virtaa Goomba Lagoonissa, etsiä tähtiä Rainbow Galleriassa tai palata vanhoihin klassikoihin, kuten Western Land ja Mario’s Rainbow Castle.

Kisaa party-laudalla Koopathlonissa, ensimmäistä kertaa mukana olevassa 20 pelaajan verkkokilpailussa. Siinä selvitetään, kuka kerää korkeimmat pisteet minipeleissä, kuten vauhdikkaassa Lane Change -pelissä. Mitä korkeammat pisteet keräät, sitä nopeammin pääset maaliin. Koopathlon on vain yksi monista lisäpelitiloista – jokaista Mario Party -pelaajaa varten on tarjolla jotakin!


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto