Skip to main content

Näin vuosi 2024 kehittyy Nintendo Switchillä!

torstai, 11. tammikuu 2024
Haluatko tietää, mitä pelejä on tulossa vuonna 2024? Tässä vain joitain pelejä, jotka on ilmoitettu julkaistavaksi Nintendo Switchille tänä vuonna!

Prince of Persia™: The Lost Crown – 18. tammikuuta

Prince of Persia™: Kadonnut kruunu

Hyppää mukaan tähän jännittävään toimintaseikkailu-tasohyppelyyn, joka sijoittuu mytologiseen persialaiseen maailmaan. Sargon käytätä aikavoimia, taistelu- ja tasohyppelytaitoja tehdäkseen kovia komboja ja kukistaakseen aika-turmeltuneita vihollisia ja mytologisia olentoja. Ilmainen demo julkaistaan 11. tammikuuta!

Another Code: Recollection – 19. tammikuuta

Selvitä tiesi totuuteen Another Code: Recollection -pelissä. Ratkaise arvoituksia, kerää vihjeitä ja tutki Ashley Mizuki Robinsin vanhempien todellisia kohtaloita tässä jännittävässä mysteeritarinassa, joka kattaa kaksi peliä, jotka on täysin paranneltu Nintendo Switchille.

Mario vs. Donkey Kong – 16. helmikuuta

Game Boy Advancellä kiihtynyt ikivanha kilpailu syttyy uudelleen helmikuussa Mario vs. Donkey Kongissa. Nauti täysin uudesta grafiikasta ja äskettäin lisätystä kahden pelaajan yhteistyömoodista, kun ratkaiset kaikenlaisia pulmia ja testaat tasohyppelytaitojasi saadaksesi takaisin varastetut Mini-Mariot Donkey Kongilta.

Unicorn Overlord – 8. maaliskuuta

Lähde kuninkaalliseen seikkailuun saadaksesi takaisin valtakuntasi tässä taktisessa fantasiaroolipelissä 13 Sentinels: Aegis Rim -kehittäjiltä. Tutustu eloisaan maailmaan ja rekrytoi suuri armeija yli 60 ainutlaatuisesta hahmosta. Tarjolla on hahmoja ihmisistä ja haltioista massiivisiin eläimiin ja taivaallisiin enkeleihin.

Prinsessa Peach: Showtime! –  22. Maaliskuuta

Princess Peach on valokeilassa tässä tulevassa toimintaseikkailussa! Pelasta näytelmä – ja päivä – tekemällä monenlaisia näyttäviä muodonmuutoksia miekkataistelijasta kondiittoriksi, etsivästä kung fu -mestariksi!

Splatoon 3: Side Order DLC – Kevät

Vahvista kykyjäsi Agentti 8:na noustessasi Spire of Order -torniin tässä Splatoon 3:n yksinpelattavassa DLC -sisällössä, joka on suunniteltu toistettavaksi yhä uudelleen! Side Order DLC on saatavilla yksinomaan osana Splatoon 3: Expansion Passia.

Luigi's Mansion 2 HD – Kesä

Käynnistä vanha Poltergust Luigi's Mansion 2 HD -pelissä, visuaalisesti parannetussa versiossa pelkurisen sankarin Nintendo 3DS -pelistä. Puhdista Evershade Valley kaikista ongelmat aiheuttavista haamuista! Sijanteihin lukeutuu mm. entinen kasvitutkimuslaboratorio ja rikkinäinen kellotehdas, sekä tietenkin monet kummittelevat paikat.

FANTASY LIFE i: The Girl Who Steals Time – Kesä

FANTASIAELÄMÄ i: Tyttö, joka varastaa aikaa

Valitse, millaista elämää haluat elää FANTASY LIFE i: The Girl Who Steals Time -pelissä. Matkusta menneisyyden ja nykyisyyden välillä taistelemassa pelottavia hirviöitä vastaan, keräämässä hyödyllisiä materiaaleja ja valmistamassa kaikenlaisia esineitä asumattoman saaren ennallistamiseksi, ja samalla ratkaise sen lukemattomia mysteereitä.

Paper Mario: The Thousand-Year Door – 2024

Nintendo GameCuben klassikko Paper Mario: The Thousand-Year Door palaa päivitetyllä grafiikalla Nintendo Switchille! Liity Marion ja ystävien kanssa paperiselle RPG-retkelle löytääksesi legendaarisen aarteen muinaisen Thousand-Year Door -oven takana.

Another Crab’s Treasure – 2024

TOINEN RAPUAARTE

Aloita eeppinen aarteenetsintä laajan merenalaisen valtakunnan halki ostaaksesi takaisin haltuunotettu kuoresi Another Crab's Treasure -pelissä. Erakkorapu-Kril varustaa tölkit, kupit ja kaikenlaiset muut roskat puolustaakseen itseään ja taistellakseen vihollisiaan vastaan käyttämällä tehokkaita hyökkäyksiä nimeltä Umami Techniques.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto