Skip to main content

Splatoon 3: Expansion Pass

Splatoon 3: Expansion Pass
Laite
  • Nintendo Switch
DLC peliin
Laajenna Splatoon 3:n maailmaa maksullisella Expansion Passilla!

Wave 1: Inkopolis (Ulkona Nyt)

Tee Wii U:n alkuperäisestä Inkopolis -kaupungista kotikulmasi. Squid Sisters ovat myös täällä tehdäkseen Splatfesteistä entistäkin freessimpiä! Täällä tarjolla olevat tuotteet ovat samat kuin Splatsvillessä, joten voit tehdä ostoksia kummassa tahansa kaupungissa. Pelimoodit ja amiibo-toiminnot toimivat kaikki myös samalla tavalla.

Wave 2: Side order (22.02.2024)

Olet Agent 8 ja heräät huomaamaan, että Inkopolis Square -aukio on tyhjentynyt väristä ja sen asukkaat ovat kadonneet. Nouse Spire of Order -torniin droonin rinnalla, joka väittää olevansa Off the Hook -jäsen Pearl, ja vahvista kykyjäsi kivutessasi torniin yksinpelissä, joka on suunniteltu toistettavaksi yhä uudelleen!


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto