Skip to main content

Another Code: Recollection

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 19. tammikuu 2024
Pelaajien määrä
  • Yksinpeli
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Pelityyppi
  • Adventure
Julkaisija
  • Nintendo
Kieli
  • Englanti
  • © Nintendo
Koe Ashley Mizuki Robbinsin koko tarina kahden seikkailun läpi Another Code: Recollection-pelissä Nintendo Switchillä.

Tämä kokoelma sisältää täysin parannetut versiot alun perin Nintendo DS:lle ja Wiille julkaistuista Another Code -peleistä, joissa on uusittu ulkonäkö, tutkittavat 3D-ympäristöt, ääninäyttely, uusia pulmia, kohtauksia, musiikkia ja paljon muuta! Molemmat pelit sisältävät myös valinnaisia vihjeitä ja navigointijärjestelmiä, jotka auttavat pelaajia, jotka ovat uusia seikkailupelien parissa.

Another Code: Two Memories

Saatuaan kirjeen isältään, jonka hän luuli kuolleen, 13-vuotias Ashley lähtee syrjäiselle Blood Edward Island- saarelle etsimään häntä. Pian saapumisen jälkeen hän kohtaa salaperäisen aaveen nimeltä D ja löytää kartanon, joka on täynnä mutkikkaita pulmia ja mysteereitä ratkaistavaksi.

Another Code: Journey into Lost Memories

Tässä kaksi vuotta Another Code: Two Memoriesin tapahtumien jälkeen sijouttuvassa jatko-osassa lähdet matkalle Lake Juliet -järvelle ja autat Ashleytä paljastamaan salatun totuuden äitinsä menneisyydessä.

 

Another Code: Recollection on saatavilla vain englannin tai japanin kielisen puheella.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto