Skip to main content

Mario vs. Donkey Kong

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 16. helmikuu 2024
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Pelaajien määrä
  • Jopa 2 pelaajaa
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_3.png
Pelityyppi
  • Action
    Puzzle
Julkaisija
  • Nintendo
Kieli
  • Englanti
  • © Nintendo
Ratko monenlaisia pulmia ja testaa tasohyppelyäsi yrittäessäsi saada takaisin varastetut Mini-Mariot Mario vs. Donkey Kong -pelissä Nintendo Switchillä.

Lelut ovat palanneet – Game Boy Advancella kiihtynyt ikivanha kilpailu herää uudelleen Nintendo Switchin Mario vs. Donkey Kong -pelissä.  Näytteillä on täysin uusi grafiikka, kaikenlaisia pulmia ja tasohyppelyä yrittäessäsi palauttaa varastetut Mini-Mariot.

Nappaa Mini-Mariot takaisin Donkey KongiLta!

Donkey Kong halusi uuden kuuman Mini-Mario-lelun, mutta ne olivat kaikki loppuunmyyty. Siksi hän murtautui tehtaaseen, jossa niitä valmistettiin, ja varasti ne kaikki! Marion tehtävänä on jahdata Donkey Kongia ja saada lelut takaisin.

Testaa älykkyyttäsi tasohyppelyllä

Kentät täynnä arvoituksia odottavat Marioa. Siirry jokaisen kentän läpi avaamalla avaimella lukittu ovi, jossa on Mini-Mario.

Tutki ympäristöäsi tarkasti, käytä järkeäsi parhaan reitin selvittämiseen ja päästä tasohyppelytaitosi valloilleen esteiden voittamiseksi ja varastettujen lelujen palauttamiseksi.

Kaksinpeliä!

Anna ohjain toiselle pelaajalle, ja saat apua paikallisessa yhteistyössä. Ystävän tai perheenjäsenen avun pyytäminen saattaa paljastaa uusia reittejä vaikeiden tasojen läpi!


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto