Skip to main content

Luigi's Mansion 2 HD

Luigi's Mansion 2 HD
Laite
  • Nintendo Switch
  • Julkaisupäivä
    Kesä 2024
Pelaajien määrä
  • Jopa 4 pelaajaa
Pelityyppi
  • Action
    Adventure
Julkaisija
  • Nintendo
Liity säikyn sankarimme Luigin seuraan aavemaiselle seikkailulle Luigi’s Mansion 2 HD:ssä Nintendo Switchille.

Tässä ulkoisesti parannellussa seikkailussa pääset vierailemaan aavemaisen Evershade Valley -laakson alueilla, jotka huutaa ja kuhisee rettelöiviä haamuja. Onneksi Luigilla on työhön oikeat työkalut, kuten vihollisen upea Strobulb-valo ja hänen luotettava Poltergust-imurinsa, joilla hän voi imuroida haamuja, esineitä tai vaikuttaa ympäristöön.

Luigin paranormaalit reissut vievät hänet kaikenlaisiin paikkoihin, kuten muun muassa entiseen kasvien tutkimuslaboratorioon, rikkinäiseen kellotehtaaseen ja jäiseen, lumen peittämään kaivokseen.

Jopa neljä pelaajaa voi liittyä yhteen ottaakseen vastaan haasteet ScareScraperissä, kummittelevassa rakennuksessa, joka on täynnä haamuja ja haasteita, joita ei löydy pääseikkailusta. Pestaa aaveenmetsästäjä-toverisi kiippeämään turmiollinen torni joko paikallisessa langattomassa pelissä tai verkossa.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto