Skip to main content

Another Code: Recollection julkaistaan Nintendo Switchille tänään

keskiviikko, 17. tammikuu 2024
Löydä reitti totuuteen ja auta Ashleytä paljastamaan vanhempiensa todelliset kohtalot kahdessa mysteeriseikkailussa – täysin paranneltuna Nintendo Switchille

Tänään 19. tammikuuta pelaajat voivat aloittaa mysteeriseikkailun Another Code: Recollection -pelin Nintendo Switchillä. Liity Ashleyn – nuoren orvon – seuraan, kun hän saa kirjeen isältään, jonka hän uskoi kuolleeksi. Kirje käynnistää mysteerien ketjun ja johdattaa hänet salaperäiselle ja syrjäiselle Blood Edward Island -saarelle etsimään vastauksia. Kenet tai mitä kohtaat toisella puolella?

Another Code: Recollection sisältää kaksi paranneltua mysteeriseikkailua; Another Code: Two Memories ja Another Code: R - Journey into Lost Memories. Paljasta menneisyyden arvoitukset ja löydä kätketty totuus molemmista peleistä, joissa on uusittu visuaalinen ilme, täysin tutkittavissa olevat ympäristöt, uusi ääninäyttely, pulmat ja musiikit. Peliin on myös lisätty valinnaiset vihje- ja navigointijärjestelmät auttamaan pelaajia, jotka haluavat saada apua mysteerien ratkaisemisessa tai selvittääkseen, minne mennä ja mitä tehdä seuraavaksi.

Ilmainen demo on nyt saatavilla Nintendo eShopissa. Demo sisältää Another Code: Two Memories -pelin aloitusluvun, joka on ensimmäinen kahdesta Another Code: Recollection -pelin peleistä. Demon pelanneet voivat siirtää edistymisensä koko peliin.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto