Skip to main content

Tulevat Nintendo Switch -pelit – Kesäkuu 2024

torstai, 30. touko 2024
Tulevat Nintendo Switch -pelit – Kesäkuu 2024
Luigi’s Mansion 2 HD, Monster Hunter Stories, Shin Megami Tensei V: Vengeance ja paljon muuta on tulossa Nintendo Switchille!

Tulossa pian Nintendo Switchille – lähde paranormaaliin seikkailuun, voita Top Banana -titteli, vaella post-apokalyptisessa maailmassa ja paljon muuta tulossa kesäkuussa!

Splatoon 3: Sizzle Season – 1. kesäkuuta

Splatsvillen asukkailla on edessään kuumia hetkiä! Astu uuteen kenttään, Lemuria Hubiin, ota käyttöösi uudet Mint Decavitator ja Wellstring V -aseet, varaudu SUUREEN Big Runiin ja paljon muuhun tässä Splatoon 3:n ilmaisessa päivityksessä.

STAR WARS: Hunters™ – 4. kesäkuuta

Liity Star Wars -galaksin hahmojen joukkoon ilmaiseksi pelattavassa STAR WARS: Hunters™ -pelissä! Valitse joukkosi taktisesti monipuolisista Huntereista, ja dominoi vastustajiasi jännittävässä kolmannen persoonan taistelussa. Käytä taitojasi löytääksesi voittava strategia ja kerää voiton hedelmät!

Monster Hunter Stories – 14. kesäkuuta

Ensimmäinen Monster Hunter -sarjan roolipeli, Monster Hunter Stories, palaa äänitettynä japaniksi ja englanniksi uusien lisäominaisuuksien kera. Kasvata hirviöitä ja luo elinikäisiä siteitä pelastaessasi maailman tuholta tässä ystävyyden ja voiton tarinassa.

Shin Megami Tensei V: Vengeance – 14. kesäkuuta

Tutki post-apokalyptista maailmaa Shin Megami Tensei V: Vengeance -pelissä, joka on laajennettu versio Shin Megami Tensei V:stä! Koe täysin uusi juonilinja, "Canon of Vengeance", uusien hahmojen ja demonien kanssa. Minkä polun valitset?

Super Monkey Ball Banana Rumble – 25. kesäkuuta

Liity AiAin ja ystävien seuraan Super Monkey Ball Banana Rumble -pelissä! Tavoittele Top Banana -titteliä jopa 16 pelaajan online-moninpelissä, tee yhteistyötä suosikkijoukkosi kanssa 4 pelaajan yhteistyötilassa tai sukella upeasti käsikirjoitettuun tarinaan täysin uudessa Adventure Modessa.

Luigi's Mansion 2 HD – 27. kesäkuuta

Heikkohermoinen sankarimme Luigi lähtee aavemaiseen tehtävään Luigi's Mansion 2 HD -pelissä! Palauta kadonneet Dark Moonin osat ja tuo rauha takaisin kammottavaan Evershade Valleyyn tässä visuaalisesti parannellussa seikkailussa.

Tchia – 27. kesäkuuta

Lähde Tchian kanssa trooppiseen seikkailuun pelastaaksesi hänen isänsä julmalta tyrannilta tässä runollisessa aikuistumistarinassa. Kiipeä, liidä, ui ja purjehdi veneelläsi kauniiden saarten ympäri tutkiessasi avointa maailmaa ja käytä erityistä kykyäsi hallitaksesi mitä tahansa eläintä tai esinettä, jonka löydät!


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto