Skip to main content

Tulevat Nintendo Switch -pelit – joulukuu 2023

perjantai, 1. joulukuu 2023
Tulevat Nintendo Switch -pelit – joulukuu 2023
Batman: Arkham Trilogy, SteamWorld Build, DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince, ja lisää tulossa Nintendo Switchille tässä kuussa!

Tulossa pian Nintendo Switchille, kokoa hirviöarmeija, suojele Gothamia hinnalla millä hyvänsä, rakenna robottikaupunki ja paljon muuta!

DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince – 1. joulukuuta

DRAGON QUEST -hirviöt: Pimeä prinssi

Lähde kostomatkalle fantastiseen maailmaan ja luo taisteluvalmis armeijasi Monster Wrangler -taitojen avulla. Keräile hirviöitä Nadirian ainutlaatuisissa ympäristöissä ja yhdistele niitä luodaksesi vahvempia jälkeläisiä ja ryhdy Monsterkindin mestariksi!

Batman: Arkham Trilogy – 1. joulukuuta

Batman: Arkham-trilogia

Ryhdy Gotham Cityn sankarilliseksi suojelijaksi tässä palkitussa trilogiassa. Taistele pahamaineisia superroistoja vastaan Batman: Arkham Asylum -pelissä; astu varjojen maailmaan Batman: Arkham Cityn avoimessa maailmassa ja kohtaa äärimmäinen uhka Batman: Arkham Knightissa. Kaikki kolme peliä ovat saatavilla joko yksittäin tai yhdessä trilogiapaketissa.

SteamWorld Build – 1. joulukuuta

SteamWorld Build

Ryhdy oman kaivoskaupunkisi arkkitehdiksi tässä strategisessa kaupunginrakentelupelissä, joka sijoittuu SteamWorld-universumiin! Luo perusta ja rakenna taloja steambot-kansalaisillesi, sitten kaivaudu syvälle kaupungin alla olevaan hylättyyn kaivokseen löytääksesi suunnattomia rikkauksia ja auttaaksesi lopulta kaikki  pois planeetalta.

A Highland Song – 5. joulukuuta

Ylämaan laulu

Skotlannin ylänköjen halki vievä ilnopito odottaa! Tutki kukkuloita, joita risteävät reitit – jotkut hyvin poljettuja, toiset taas piilossa katseilta –, jotka ovat täynnä tarinoita, kadonneita esineitä, kaikuja ja muistoja. Mitä oikeasti löydät, kun teet matkaasi merelle?

Outer Wilds: Archaeologist Edition – 12. joulukuuta

Outer Wilds: Archaeologist Edition

Pue vaelluskenkäsi jalkaan, tarkista happitasosi ja valmistaudu hyppäämään avaruuteen! Outer Wildsin planeetat ovat täynnä piilotettuja sijainteja, jotka muuttuvat ajan kuluessa. Käytä erilaisia ainutlaatuisia vempaimia tutkiaksesi ympäristöäsi ja selvittääksesi tämän oudon aurinkokunnan mysteerit.

Pokémon Scarlet ja Pokémon Violet: The Hidden Treasure of Area Zero Part 2: The Indigo Disk – 14. joulukuuta

Matkusta äskettäin perustettuun Blueberry Academyyn, pukeudu koulupukuun ja koe elämä vaihto-opiskelijana tässä epätavallisessa instituutissa, joka sijaitsee enimmäkseen meren alla ja on erikoistunut Pokémon-taisteluihin. Löydä legendaarinen Pokémon Terapagos, joka loistelee kimaltelevassa aurassaan!


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto