Skip to main content

Another Code: Recollection Demo Nintendo Switchille on ladattavissa Nintendo Eshopista

maanantai, 18. joulukuu 2023
Ota varaslähtö ja auta Ashleytä, kun hän etsii kadonnutta isäänsä, ennen kuin Another Code: Recollection julkaistaan perjaintaina 19. tammikuuta 2024

Tutkimuksesi on alkamassa. Tästä päivästä alkaen pelaajat voivat aloittaa mysteerisen seikkailun Nintendo Switchin Another Code: Recollection -pelin ilmaisella demolla.

Täysi peli julkaistaan perjantaina 19. tammikuuta, mutta pelaajat voivat päästä alkuun etukäteen ilmaisella demolla, joka on nyt saatavilla Nintendo eShopista. Demo sisältää Another Code: Two Memories -pelin alkuluvun, joka on ensimmäinen kahdesta Another Code: Recollectionin pelistä. Demon avulla pelaajat voivat ottaa varaslähdön seikkailuunsa, ja he voivat jatkaa tallennustaan varsinaisessa pelissä, joka julkaistaan 19. tammikuuta 2024.

Demossa pelaajat pääsevät tutustumaan nuoreen Ashleyyn, joka on orpo, kun hän on saanut kirjeen isältään, jonka hän uskoi jo kuolleen. Kirje käynnistää mysteeriketjun ja johdattaa hänet salaperäiselle ja syrjäiselle Blood Edward Island -saarelle etsimään vastauksia. Saatat nähdä hämmentäviä esteitä edetessäsi – mutta ketä tai mitä kohtaat toisella puolella?

Another Code: Recollection sisältää kaksi paranneltua mysteeriseikkailua; Another Code: Two Memories ja Another Code: Journey into Lost Memories. Paljasta menneisyyden arvoitukset ja löydä piilotettu totuus molemmista peleistä, joissa on uusittu visuaalinen ilme, täysin tutkittavissa olevat ympäristöt, uusi ääninäyttely, pulmat ja musiikit. Peliin on myös lisätty valinnaiset vihje- ja navigointijärjestelmät auttamaan pelaajia, jotka haluavat saada apua mysteerien ratkaisemisessa tai selvittääkseen, minne mennä ja mitä tehdä seuraavaksi.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto