Skip to main content

Tulevat Nintendo Switch -pelit – syyskuu 2023

maanantai, 4. syyskuu 2023
Tässä kuussa Nintendo Switchillä voit astua lauantaiaamun piirrettyihin, kotiutua lumottuun maailmaan, osallistua eeppiseen taisteluun ja paljon muuta! Katso syyskuussa julkaistava pelivalikoima.

CHANTS OF SENNAAR – 5. syyskuuta

Sennaarin lauluja

Aikojen alussa eronneet Peoples of the Tower -kansat eivät enää puhu toisilleen. Mutta kerrotaan, että jonakin päivänä Traveler-matkustaja löytää viisautta ja palauttaa tasapainon. Oletko sinä se matkustaja? Paljasta tornin mysteerit tässä pulmaseikkailussa, jossa muinaiset kielet ovat sekä lukko että avain.

Fae Farm - 8. syyskuuta

Fae Farm

Maaginen kotisi odottaa Azorian lumotussa maailmassa! Luo kodikas kotitila, muokkaa hahmoasi, tapaa viehättäviä paikallisia, vaali syvällisiä ihmissuhteita ja löydä tapoja tuoda taikuutta kaikkeen tekemääsi – yksin tai jopa kolmen ystävän kanssa.

MythForce – 12. syyskuuta

Myyttivoima

Tämä rakastettujen lauantaiaamun sarjakuvien inspiroima roguelike-seikkailu yhdistää miekat ja taikuuden mukaansatempaavaan ensimmäisen persoonan taisteluun. Käytä legendaarisia aseita ja voimakasta taikuutta päihittääksesi vihollislaumat mukaansatempaavassa fantasia-luolastoroolipelissä värikkään sarjakuvalinnan läpi.

SUPER BOMBERMAN R 2 – 13. syyskuuta

SUPER BOMBERMAN R 2

Valmistaudu räjähtävään hauskanpitoon SUPER BOMBERMAN R -sarjan uusimmassa pelissä, joka sisältää uusia seikkailuja ja pelitiloja! Nauti klassikoista, kuten Grand Prix, ja Battle 64 uuden Castle-tilan rinnalla, jossa voit taistella joko suojellaksesi tai ryöstääksesi aarteita. Voit myös vapauttaa luovuutesi Stage Editorin avulla ja jakaa itse räätälöimäsi kentät verkossa!

Baten Kaitos I & II HD Remaster – 15. syyskuuta

Baten Kaitos I & II HD Remaster

Paljasta esiin taivaan mysteerit ja uudelleenlöydä valtameri kahdessa ajattomassa roolipelissä, jotka julkaistiin alun perin Nintendo GameCubelle ja jotka on nyt remasteroitu HD-laatuisena Nintendo Switchille. Käytä Magnus-kortteja ja vapauta niiden voima hyökätäksesi ja parantaaksesi kulkiessasi salaperäisen kelluvan mantereen halki.

Gloomhaven – 18. syyskuuta

Gloomhaven

Johda palkkasoturijoukko läpi anteeksiantamattomien Gloomhavenin maiden tässä samannimiseen lautapeliin perustuvassa taktisessa roolipelissä. Kohtaa sen synkkä maailma yksin tai jopa kolmen ystävän kanssa verkossa. Valitse 17 ainutlaatuisen hahmon joukosta, osallistu vuoropohjaiseen taisteluun ja luo tappavia komboja pelaamalla korttisi oikein – kirjaimellisesti!

Mortal Kombat 1 – 19. syyskuuta

Mortal Kombat 1

Löydä uudestisyntynyt Mortal Kombat -universumi, jonka on luonut tulijumala Liu Kang. Mortal Kombat 1 aloittaa uuden aikakauden ikoniselle pelisarjalle uudella taistelujärjestelmällä, pelitiloilla ja Fatalities -kuolemilla. Taistele upouuden tarinan läpi, jossa on Mortal Kombat -hahmoja, joita et ole koskaan ennen nähnyt.

Pikmin 1+2 (fyysinen versio) – 22. Syyskuuta

Pikmin 1+2 (fyysinen versio)

Pelaa uudelleen kaksi kapteeni Olimarin tähtienvälistä seikkailua Pikmin 1+2:n fyysisessä versiossa. Uskaltaudu kohtaamaan vaaroja kartoittamattomalla planeetalla pienten Pikminien kanssa rakentaaksesi kapteeni Olimarin avaruusaluksen uudelleen  Pikmin 1:ssä ja palaa sitten etsimään arvokkaita aarteita uuden apulaisen kanssa Pikmin 2:ssa.

Mineko's Night Market – 26. Syyskuuta

Minekon yömarkkinat

Auta Minekoa palauttamaan hänen kamppaileva kylänsä entiseen loistoonsa tässä tarinavetoisessa seikkailupelissä, joka pursuaa japanilaista kulttuuria. Selvitä aurinkokissa-Nikkon myyttiä tehdessäsi hassuja tehtäviä, valmistaessasi mielenkiintoisia esineitä ja valmistautuessasi viikoittaisiin yömarkkinoihin!

EA SPORTS FC™ 24 – 29. syyskuuta

EA SPORTS FC™ 24

Aloita World's Gamen uusi aikakausi 19 000+ täysin lisensoidun pelaajan, 700+ joukkueen ja 30+ liigan kera. Kehitä klubilegendoja täydessä Ultimate Team -kokemuksessa ja testaa taitosi Rivals, Squad Battles ja VOLTA FOOTBALL -tiloissa


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto