Skip to main content

Mario vs. Donkey Kong eShop-demo Nintendo Switchille on nyt julkaistu

torstai, 1. helmikuu 2024
Kun Donkey Kong murtautuu Marion lelutehtaalle ja vie koko varaston mennessään, Marion on jälleen kohdattava suurin kilpailijansa.

Tästä päivästä alkaen Nintendo eShopista on ladattavissa demo, joka sisältää neljä tasoa parannellun Game Boy Advance -klassikon, Mario vs. Donkey Kong -pelin, ensimmäisestä maailmasta. Kurkista demoa Nintendo Switchillä ennen kuin koko peli julkaistaaan perjantaina 16. helmikuuta.

Ratko pulmat, nujerra haasteet ja löydä avaimet pelastaaksesi Mini-Mariot ja pysäytä Donkey Kong. Demo antaa pelaajille myös ensikatsauksen uuteen kahden pelaajan Co-Op -tilaan, jossa he voivat jakaa yhden Joy-Con -ohjaimen ystävän kanssa ja pelata yhdessä Mariona ja Toadina. Pelaajat pääsevät myös kurkkaamaan pelin uusia vaikeusasetuksia – Classic Style -pelissä on sama vaikeustaso kuin alkuperäisessä Game Boy Advance -versiossa, ja jos haluaa ottaa iisimmin, voi kokeilla Casual Style -peliä, jossa on mahdollisuus aloittaa alusta viimeiseltä checkpoint -pisteeltä ja jossa ei ole aikarajaa.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto