Skip to main content

Xenoblade Chronicles 3 Expansion Passin Vol.4 julkaistaan 26. huhtikuuta

keskiviikko, 19. huhtikuu 2023
Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass DLC:n neljäs ja viimeinen osa nimeltään "Future Redeemed" julkaistaan 26. huhtikuuta. Se esittelee uuden tarinaskenaarion, jossa on uusia ja palaavia hahmoja sekä paikkoja löydettävänä.

Ennen Xenoblade Chronicles 3 -pelin tapahtumia pelaajat liittyvät uusien ja tuttujen hahmojen joukkoon alkuperäisessä tarinaskenaariossa, joka yhdistää kaikki kolme Xenoblade Chronicles -sarjan osaa. Xenoblade Chronicles 3: Future Redeemed sisältää myös uusia taistelumekanismeja, kuten Unity Combo, jossa kaksi hahmoa voi hyökätä yhdessä.

Lisäksi Pyra/Mythra amiibo-tuplapaketti julkaistaan perjantaina 21. heinäkuuta. Skannaamalla Pyra amiibo-figuurin Xenoblade Chronices 3 -pelissä pelaajat voivat muuttaa Noahin Swordfighter-luokan miekan ulkoasua vastaamaan Pyran Aegis Swordia. Kun Mythra amiibo-figuurin skannaa Xenoblade Chronices 3 -pelissä, Noahin Swordfighter-luokan miekka vastaa Mythran Aegis Swordia. Aegis-miekan aseskinejä voivat käyttää kaikki pelaajat, jotka täyttävät tietyn vaatimuksen pelissä. Tätä varten julkaistaan ohjelmistopäivitys tulevaisuudessa. Lisäksi Noah ja Mio amiibo-figuurit on julkistettu. Pysykää kuulolla saadaksenne lisätietoja myöhemmin.

Tietoja Xenoblade Chronicles 3 -pelistä: Aionios on kahden vastakkaisen kansakunnan välisen loputtoman konfliktin näyttämönä: Keves ja Agnus. Sattumalta tapahtuvan kohtaamisen kautta kuuden sotilaan ryhmä, joka on kotoisin molemmista kilpailevista kansakunnista, päättää laittaa erimielisyytensä syrjään ja työskennellä yhdessä paljastaakseen uuden uhan - paljon suuremman kuin heidän lakkaamaton taistelunsa. Pelaajat voivat liittyä Noahin, Mion ja heidän ystäviensä seuraan, kun he matkustavat eeppisten maisemien halki, taistelevat hurjia olentoja vastaan ja taistelevat katkaistakseen loputtoman väkivallan kierteen, joka sitoo heidän kotimaansa.

Kuten aiemmissa Xenoblade Chronicles -peleissä, taistelut alkavat kohtaamalla vihollisia suoraan kentällä. Pelaajat voivat ohjata Noahin kuuden hengen ryhmää ja tavata seikkailun aikana muita hahmoja, jotka voivat liittyä ryhmään tukihahmoina. Jokaisella taistelijalla on oma roolinsa taistelussa, mikä mahdollistaa monipuoliset strategiat. Heidän luokkansa vaikuttaa siihen, miten hahmot taistelevat, ja he voivat valjastaa voimakkaita kykyjä, joita kutsutaan taidoiksi, tavoitellakseen voittoa. Kukin ryhmän erityisistä tag-team-pareista voi myös hyödyntää Interlink-järjestelmää ja yhdistyä jättiläismäiseksi muodoksi nimeltään Ouroboros.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto