Skip to main content

Xenoblade Chronicles 3

Laite
  • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
  • 29. heinäkuu 2022
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
  • Yksinpeli
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Pelityyppi
  • Adventure
    Roleplaying
Julkaisija
  • Nintendo
Kehittäjä
  • Monolith Soft
Kieli
  • Englanti
  • © Nintendo / MONOLITHSOFT
Taistele elääksesi... ja elä taistellaksesi

Uusi roolipeliseikkailu odottaa Nintendo Switchin Xenoblade Chronicles 3:ssa.

XC3
XC3

Tämä peli yhdistää Xenoblade Chroniclesin ja Xenoblade Chronicles 2:n tulevaisuuden ja vie pelaajat Aioniosin maailmaan, jossa asuu kaksi vihamielistä kansaa.

NSwitch XenobladeChronicles3 04
XC3
XC3
XC3

Keves: kansakunta, jossa mekaanista teknologiaa kehitettiin. Heidän armeijansa koostuvat yksiköistä, jotka koostuvat pääasiassa taisteluajoneuvoista. He käyttävät pienten, liikkuvien aseiden yksiköitä, joita käyttävät niillä ratsastavat sotilaat.

NSwitch XenobladeChronicles3 04
XC3
XC3
XC3

Agnus: kansakunta, joka on vahva eetterissä, maagisessa tekniikassa. Heidän joukkonsa on rakennettu eetteritaisteluihin erikoistuneiden yksiköiden ympärille, ja he taistelevat pienillä, liikkuvilla, autonomisilla aseilla, jotka käyttävät eetteritekniikkaa.

XC3
XC3

Kuusi näistä kansakunnista kotoisin olevaa sotilasta yhdistävät voimansa saadakseen selville konfliktien taustalla olevan totuuden ja suuntaavat Swordmarchiin, jättimäisen miekan läpäisemään maahan.

NSwitch XenobladeChronicles3 14 image950w

Noah: Yksi Xenoblade Chronicles 3:n päähenkilöistä ja Kevesin sotilas. Noah on myös "näkijä", joka suree taistelukentällä henkensä menettäneitä sotilaita.

NSwitch XenobladeChronicles3 15 image950w

Lanz: Noahin liittolainen, joka käyttää suurta miekkaa, joka toimii kilpenä.

NSwitch XenobladeChronicles3 16 image950w

Eunie: Noahin ja Lanzin lapsuudenystävä, jolla on terävä kieli ja karkea luonne. Hän on erikoistunut parantamaan liittolaisiaan taistelussa.

NSwitch XenobladeChronicles3 17 image950w

Mio: Tämän tarinan toinen päähenkilö, Mio on Agnuksen sotilas ja Noahin kaltainen näkijä.

NSwitch XenobladeChronicles3 18 image950w

Taion: Taktikko, joka taistelee Mion rinnalla käyttämällä älykkyyttään ja näkemystään.

NSwitch XenobladeChronicles3 19 image950w

Sena: Tämä sotilas on Mion ja Taionin liittolainen. Pienestä vartalostaan ​​huolimatta Senalla on valtava fyysinen voima!

Taisteluun!

XC3
XC3

Kuten aiemmissa Xenoblade Chronicles -peleissä, taistelut alkavat kohtaamalla viholliset suoraan maailmassa. Kun ryhmässäsi on kuusi hahmoa, sinun on käytettävä kunkin sotilaan vahvuuksia eduksesi, ottaen huomioon heidän asemansa viholliseen nähden. Hahmot, joiden kanssa ystävystyt seikkailussasi, voivat myös liittyä taisteluun, mikä lisää strategisia kykyjäsi.

NSwitch XenobladeChronicles3 04
XC3

Kun etenet Aioniosissa, muokkaa ryhmääsi muuttamalla hahmojen luokkia paremmin vallitsevaan tilanteeseen sopivaksi. Jos tietyt ehdot täyttyvät taistelun aikana, kukin tag-team-parista, Noah ja Mio, Lanz ja Sena, Eunie ja Taion, voivat yhdistyä jättimäiseksi muodoksi nimeltä Ouroboros. Jokaisella Ouroborolla on omat tehokkaat hyökkäykset, ja muutoksen ajoituksen päättäminen saattaa olla avain taistelun voittamiseen!

Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass
Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass
Expansion Passilla saat käyttöösi seuraavaa uutta sisältöä Xenoblade Chronicles 3 -pelissä julkaisusta alkaen ja vuoden 2023 loppuun asti.

Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto