Skip to main content

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon julkaistaan Nintendo Switchille tänään!

perjantai, 17. maaliskuu 2023
Pelin ensimmäiset luvut sisältävä demo on ladattavissa myös Nintendo eShopista.

On aika kääntää sivuja Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon -pelissä Nintendo Switchillä. Kyseessä on elävästi kuvitettu satukirjaseikkailu, joka kertoo lumoavan tarinan nuoresta noidasta. Pelaajat voivat nyt lähteä Cerezan ja hänen demoninsa Cheshiren kanssa matkalle keijujen täyttämän metsän halki löytääkseen nimellisen Umbra-noidan alkuperän.

Kauan ennen kuin Cereza tuli tunnetuksi "Bayonettana", hän teki kohtalokkaan matkan uskaltautumalla vaaralliseen Avalonin metsään toivoen pelastavansa vangitun äitinsä. Hänen ja Cheshiren ainutlaatuisten kykyjen yhteensovittaminen on avainasemassa metsän monien temppujen, ansojen ja erityisesti Tír na nÓgien – illuusiovankityrmien voittamiseen, jotka testaavat Cerezan ja Cheshiren tiimityötä. Seikkailun aikana löydetyt "Elemental Coret" parantavat kaksikon kykyjä entisestään – avaamalla uusia tapoja tutkia metsää ja parantamalla heidän taistelustrategioitaan.

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon -pelin ilmainen demo, joka sisältää pelin ensimmäiset luvut, on saatavilla myös Nintendo eShopista Nintendo Switchillä. Pelaajat voivat siirtää demon tallennustietonsa pelin kokoversioon ja jatkaa seikkailuaan siitä mihin jäivät. Sekä demossa että koko pelissä vaikeustasoa voidaan muuttaa asetuksilla vahinkojen vähentämiseksi tai tiettyjen ohjainten automatisoimiseksi. Kaikki tämä siksi, että sekä uudet tulokkaat että Bayonetta-fanit voivat nauttia pelistä omien mieltymystensä mukaan.

images/products_23/sw_switch_bayonetta_origins/screenshots/NSwitch_BayonettaOriginsCerezaAndTheLostDemon_Battle_01.jpg
images/products_23/sw_switch_bayonetta_origins/screenshots/NSwitch_BayonettaOriginsCerezaAndTheLostDemon_Battle_02.jpg
images/products_23/sw_switch_bayonetta_origins/screenshots/NSwitch_BayonettaOriginsCerezaAndTheLostDemon_Puzzle_01.jpg
images/products_23/sw_switch_bayonetta_origins/screenshots/NSwitch_BayonettaOriginsCerezaAndTheLostDemon_Puzzle_02.jpg

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto