Skip to main content

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon

Laite
 • Nintendo Switch
Julkaisupäivä
 • 17. maaliskuu 2023
Tuetut pelitilat

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Pelaajien määrä
 • Yksinpeli
Ikäsuositus
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Pelityyppi
 • Action
  Adventure
  Puzzle
Julkaisija
 • Nintendo
Kehittäjä
 • PlatinumGames
Kieli
 • Englanti
 • © Nintendo © SEGA Published by Nintendo
Käännä sivuja lumoavassa satukirjojen inspiroimassa seikkailussa Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon -pelissä.

Olipa kerran nuori noita nimeltä Cereza…

Kauan ennen kuin tätä pimeiden taiteiden harjoittelijaa alettiin kutsua Bayonettaksi, hän teki kohtalokkaan matkan kiellettyyn Avalon Forestiin. Hänen mukanaan oli Cheshire, hänen ensimmäinen demoninsa, jolla oli Cerezan pehmolelu. Pelaa sekä Cerezana että Cheshirenä ja tutki petollista metsää löytääksesi voiman, jolla voi pelastaa Cerezan äidin.

Ohjaa sekä Cheshireä että Cerezaa ratkaistaksesi pulmia ja torjuaksesi pahoja henkiä

Missä tahansa hyvässä tarinassa on opetus tiimityöstä, eikö? Tässä tarinassa Cereza ja Cheshire koordinoivat ponnistelujaan taistellakseen keijuja vastaan ja ratkaistakseen pulmia. Käytä vasenta Joy-Con -ohjainta liikuttaaksesi Cerezaa ja sitoaksesi vihollisia hänen taikuudellaan. Oikealla Joy-Con -ohjaimella voit liikuttaa Cheshirea kukistaaksesi vihollisia.

Käännä Cerezan tarinan sivuja tutkiessasi lumoavaa, satukirjojen inspiroimaa Avalon forestia

Avalon Forest on yhtä kaunis kuin petollinen. Jokainen uusi alue näyttää huolella käsin maalatulta. Täysin kerrotut tarinakohtaukset kerrotaan satukirjan eloisasti kuvitetuilla sivuilla. Muista pysähtyä ja haistaa ruusuja tässä hassussa maailmassa, mutta älä viivyttele liian kauan – metsälle maistuu kadonneet noidat.


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto