Skip to main content

Uusi Princess Peach: Showtime! -demo pistää lavan valmiiksi seikkailulle

torstai, 7. maaliskuu 2024
Leipuri-Peach ja Miekkailija-Peach muodonmuutokset ovat nyt pelattavissa demossa, ennen pelin julkaisua 22. maaliskuuta.

Astu estradille Princess Peachina pelastaaksesi Sparkle-teatteri pahan Madame Grapen ja Sour Bunchin kynsistä! Nyt voit ladata Nintendo Switchille Princess Peach: Showtime! demon Nintendo eShopista.

Demoversiossa voit pelata Swordfighter-Peachina ja Patissiere-Peachina. Miekkaile, torju ja hyökkää vihollisia vastaan, ja muutu sen jälkeen leipuriksi valmistamaan herkullisia jälkiruokia.

Jokainen Peachin muodonmuutos antaa hänelle erilaisia kykyjä, joita hän tarvitsee pelastaakseen teatterin ja sen esitykset. Uusin Princess Peach: Showtime! -traileri esittelee uudet muodonmuutokset ja saat samalla lisätietoja pelistä. Pelissä on mahdollista koristella Peachin mekkoa ja Stellan taikanauhaa. Traileri myös esittelee tarkemmin teatteriesityksien teemoja, joita Peach kokee seikkailunsa aikana.

Princess Peach: Showtime! julkaistaan 22. maaliskuuta, ja samana päivänä myyntiin tulevat vaaleanpunaiset Nintendo Switch Joy-Con-ohjaimet valituille jälleenmyyjille.


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää Nintendo-uutisia


Nintendo Co., Ltd. of Kyoto, Japan, on erityisesti luovuudestaan tunnustusta saanut maailmanlaajuinen interaktiivisen viihteen johtaja. Nintendon videopelejä on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljardia kappaletta ja pelikonsoleita yli 790 miljoonaa kappaletta. Nintendo on luonut monia rakastettuja pelihahmoja kuten Mario ja Donkey Kong. Nintendo on myös julkaissut tunnettuja pelisarjoja kuten The Legend of Zelda, Metroid ja Pokémon. Nintendo valmistaa ja markkinoi Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS ja New Nintendo 3DS -pelikonsoleitaan sekä julkaisee pelejä ja lisätarvikkeita kyseisille pelikonsoleille.

Sosiaalinen media

© Bergsala | Nintendo Suomen virallinen verkkosivusto